Kreativ

Podblanický kreativní jarmark

Podblanický kreativní jarmark Zdroj: Praktická žena

Vydáno: 02. 10. 2013 00:00

Spolek Fakt-Um, o. s., navazuje na loňský velmi úspěšný Podblanický kreativní jarmark a letos připravuje druhý ročník. Nejen obyvatelé Vlašimi, ale všichni, ke kterým se tato zpráva dostane, se už mohou těšit na druhý ročník Podblanického kreativního jarmarku.

Spolek Fakt-Um, o. s., navazuje na loňský velmi úspěšný Podblanický kreativní jarmark a letos připravuje druhý ročník. Nejen obyvatelé Vlašimi, ale všichni, ke kterým se tato zpráva dostane, se už mohou těšit na druhý ročník Podblanického kreativního jarmarku. Ten se stejně jako v loňském roce uskuteční v prostorách Kulturního domu Blaník ve Vlašimi na Benešovsku.

V sobotu 23. listopadu 2013 budou už od rána připraveny stánky s originálním zbožím vytvořeným tradičními řemeslnými technikami. Kromě prodeje bude návštěvníkům nabídnuta příležitost podívat se tvůrcům přímo pod ruce, jak které výrobky vznikají. Děti si budou moci v připravených dílničkách některé techniky i vyzkoušet. Chybět nebude módní přehlídka háčkované a pletené módy a doplňků.

INFO: www.fakt-um.cz

Autor: Redakce