Kreativ

ŠTÍTEK: Horst Siegl

Fanoušci na hokejové exhibici Sigi teamu v Novém Bydžově.

GALERIE: Byli jste na Sigi teamu v Novém Bydžově? Najděte se na fotkách!

/FOTO/ Nádhernou kulisu mělo exhibiční hokejové utkání populárního Sigi teamu v Novém Bydžově. Do ochozů zavítalo více než pět stovek fanoušků, kteří chtěli vidět bývalé hvězdy především z fotbalového prostředí. Také jste se byli podívat na Láďu Vízka, Honzu Kollera, Jirku Jarošíka, Tomáše Ujfalušiho, Jardu Bednáře, Jirku Novotného, Horsta Siegla či Vláďu Šmicera? Tak se podívejte na fotky, jestli se na nich náhodou nenajdete.

Fotbalisté Mysločovic v sobotu odehráli vzpomínkový zápas na pohárový duel Mysločovic se Spartou Praha (0:8), který v rámci 3. kola sehráli před 25 lety (28. 10. 1998). V sobotu pohárový výběr porazil domácí současný tým 3:1.

Podívejte se. Mysločovice vzpomínaly na pohárový zápas se Spartou. Po 25 letech!

/FOTOGALERIE A VIDEO/ Před čtvrt stoletím zažila obec Mysločovice na Zlínsku velký fotbalový svátek, když 28. října 1998 místní divizní tým v rámci třetího kola domácího poháru změřil síly s pražskou Spartou (0:8). „Byl to pro všechny z nás životní zápas, vrchol kariéry, skvělý zážitek vyzvat ligový tým plný reprezentantů. Proti Spartě v čele s Horstem Sieglem si málokdo z nás amatérů zahrál mistrák,“ smál se v sobotu po exhibičním duelu tehdejší kapitán mysločovického výběru Miroslav Šídlo.

SK Rakovník (ve žlutém) prohrál doma s Jílovištěm 0:1.

Rakovník nastartovala křivda, krásnými góly nakonec Jíloviště zlomil

Na druhém místě tabulky I. A třídy se nadále drží fotbalisté SK Rakovník. Tým má aktuálně obrovskou fazonu a nezastavil ho zkušený celek Jíloviště s ikonami na střídačce (Horst Siegl) a na hřišti (Jan Rajnoch). Hosté sice vedli, ale jejich trefa domácí zdravě naštvala a závěr zápasu patřil jim – vyhráli 3:1 a jsou už na 26 bodech. To čekal málokdo.

Braškov (v modrém) zachránil remízu s Lány 2:2 až v závěru.

Lány obral o postup Rajnoch, přesto se dočkaly aplausu

Hořký šálek museli vypít ve středu večer fotbalisté Lán. V dohrávce třetího kola Poháru SKFS ztratili postup s Jílovištěm v úplném závěru a pak v penaltách, navíc přišli o další dva vážně zraněné hráče. Hojivou mastičkou byl jen potlesk na otevřené scéně, který si fotbalisté vysloužili od svých fanoušků.

Václav Koloušek

Osobnost Deníku: Václav Koloušek dal dva krásné góly. Spíše náhoda, usmál se

/FOTO/ Ve své sbírce má dva ligové tituly, nespočet ligových zápasů, zahraniční angažmá a spousty krásných branek na té nejvyšší úrovni. Nyní střílí góly v krajské I.B třídě v dresu Paběnic, nováčka skupiny C. Sedmačtyřicetiletý fotbalista Václav Koloušek se trefil do sítě Jíkve dvakrát a přispěl tak k divoké remíze 5:5. Ale jeho branky byly výstavní. Nejprve trefil šibenici z přímého kopu, pak překonal gólmana dalekonosným lobem. A za to byl zvolen Osobností Deníku.

Radost fotbalustů Sparty v ukkání s Plzní

Sparta má proti Slavii navrch. Siegl: Haraslín je rozdílový, musí být v základu

V souboji s přímými konkurenty na titul obstáli. Neporažení fotbalisté Sparty týden po remíze v derby se Slavií přemohli Plzeň. Úřadující šampioni po třetině základní části vévodí lize s dvoubodovým náskokem před úhlavním rivalem z Edenu. „Teď ještě musí ukázat v Evropě, že se s nimi musí počítat,“ říká sparťanská ikona Horst Siegl.

V O2 areně se sešli kuchaři se sportovci, představili blížící se festival a zahráli si na ledě proti sobě.

Kuchaři proti fotbalistům na ledě. Forejt oblékl výstroj a vyzval Siegla a spol.

Extraligový led v pražské O2 areně přivítal v pondělí odpoledne hodně nezvyklé hosty. Před prázdnými tribunami a jen několika novináři si to na ledě v přátelském duelu rozdali špičkoví čeští šéfkuchaři a převážně fotbalové osobnosti pod hlavičkou Sigi Teamu. Hokejovou výstroj oblékl někdejší hráč NHL Jiří Hudler, bývalí fotbalisté Horst Siegl, Karel Poborský, Ivan Hašek a Jiří Jarošík nebo zpěvák Sagvan Tofi. Těmto a dalším osobnostem se pak v brance kulinářských mistrů postavil populární Přemek Forejt, kterého lidé znají z pořadu Masterchef.

V O2 areně se sešli kuchaři se sportovci, představili blížící se festival a zahráli si na ledě proti sobě.

Kuchaři si to na ledě rozdali se Sieglem a spol. Pohlreich smrkal, Forejt chytal

Extraligový led v pražské O2 areně přivítal v pondělí odpoledne hodně nezvyklé hosty. Před prázdnými tribunami a jen několika novináři si to na ledě v přátelském duelu rozdali špičkoví čeští šéfkuchaři a převážně fotbalové osobnosti pod hlavičkou Sigi Teamu. Hokejovou výstroj oblékl někdejší hráč NHL Jiří Hudler, bývalí fotbalisté Horst Siegl, Karel Poborský, Ivan Hašek a Jiří Jarošík nebo zpěvák Sagvan Tofi. Těmto a dalším osobnostem se pak v brance kulinářských mistrů postavil populární Přemek Forejt, kterého lidé znají z pořadu Masterchef.

Z exhibičního hokejového utkání gardy HC Poděbrady proti Sigi teamu

Sigiteam na ledě. Poděbradské oslavy rozzářily sportovní hvězdy

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Na poděbradském zimním stadionu byly k vidění sportovní veličiny z doby nedávno minulé. Oblíbený Sigiteam asistoval u oslav osmi set let od první písemné zmínky a získání titulu Poděbrady - město sportu 2023. Diváci tak mohli sledovat hokejové umění především vynikajících fotbalistů, kteří hráli první ligu a mají ve své sbírce mnoho titulů a reprezentačních startů. Známým sportovcům se postavila poděbradská stará garda.

Do Bojkovic, kde v sobotu slavili 90 let fotbalu, přijel Sigi Team.

Oslavy fotbalu v Bojkovicích: aplaus pro Řepku, hattrick starosty i mexické vlny

Takovou show Bojkovice dlouho nezažily. Slovácká Viktoria v sobotu slavila významné výročí devadesáti let od založení fotbalového oddílu. Do městečka v údolí Bílých Karpat poblíž hranic se Slovenskem dorazily legendy pražské Sparty i další známé tváře. Exhibiční duel hvězdného Sigi Teamu proti domácím legendám ovládli pozvaní hosté 7:5.

Fotbalový Polaban Nymburk slavil 80. let od postupu do první ligy. Pozval si Sigi team

Český Brod bude slavit 125 let od svého založení. Přijede Sigi Team

Fotbalový Český Brod bude slavit velké výročí. Klub už funguje dlouhých 125 let. A to je třeba si pořádně připomenout. Vrcholem celodenní slávy bude exhibiční utkání pořadatelské staré gardy proti Sigi Teamu, mužstvu složeného z fotbalových veličin a také herců nebo zpěváků. Na své si přijdou určitě nejen milovníci kopané, ale i další.

I. B třída: AFK Eletis Lužec - FC Mělník (0:3), hráno 17. září 2022.

Lužecký fotbal slaví stovku. Domácí legendy vyzvou Sigi Team

Fotbalový Lužec si v sobotu 9. září připomene kulaté výročí. Klub už funguje rovných sto let. Vrcholem celodenní slávy bude exhibiční utkání legend lužeckého fotbalu proti Sigi Teamu, mužstvu složeného z fotbalových veličin, ale i herců či zpěváků.

Oslavy 60 let fotbalu v Moravanech.

Moravany zvou k oslavám konce prázdnin i šedesáti let fotbalu

Volejte sláva! Moravanský fotbal je stálicí v Pardubickém kraji, což dokazuje i to, že již v sobotu 2. září oslaví 60 let od svého založení. Fanoušci se mají na co těšit… Nejatraktivnějším bodem celého slavnostního dne bude exhibiční utkání moravanské staré gardy proti týmu sparťanské legendy Horsta Siegla. 

I. A třída Středočeského kraje, skupina A, 4. kolo: TJ Viktoria Vestec (na snímku hráči v zelených dresech) - TJ Jíloviště 6:1.

OBRAZEM: Vestec pod umělým osvětlením přejel Jíloviště, podívejte se na fotky

/FOTOGALERIE/ Fotbalisté TJ Viktoria Vestec mají na začátku letošní sezony formu jako hrom. Úvodní dva zápasy v klidném rozmaru vyhráli a uspěli také v pátečním utkání předehrávaného 4. kola áčkové skupiny I. A třídy Středočeského kraje. V historicky prvním domácím zápase pod umělým osvětlením přejeli Jíloviště s vedoucím družstva Horstem Sieglem na lavičce vysoko 6:1 a se stoprocentní bilancí soutěži kralují. 

III. třída okresu Praha-západ, skupina A, 3. kolo: SK Slavia Jesenice B (na snímku hráči v modrých dresech) - TJ Okrouhlo 8:0 (4:0).

Povedená premiéra. Béčko Slavie přejelo Okrouhlo, hattrickem se blýskl Bradáč

Sporťák za hranicemi regionu: /FOTOGALERIE/ Kromě áčka o uplynulém víkendu vstoupila do sezony také rezerva jesenické Slavie, která v neděli odpoledne přivítala na svém hřišti Okrouhlo. Domácí fotbalisté v otvíráku nového ročníku áčkové skupiny III. třídy dominovali, soupeři nedali sebemenší šanci a připsali si první tři body do tabulky za vítězství 8:0.

Benefiční exhibiční utkání ve Bzenci přilákalo 780 diváků.

VIDEO: Dykův výkop, Panenkova penalta. Sigi team přilákal do Bzence davy diváků

Antonín Panenka, František Straka či Václav Koloušek přilákali spolu s dalšími hráči Sigi teamu 780 diváků v pátek do Bzence. Tam se konal již druhý ročník benefičního fotbalového utkání. „První ročník jsme zorgnizovali v roce 2019 a měl velký úspěch, proto jsme se rozhodli uspořádat další ročník. Třeba v budoucnu bude i třetí,“ řekl bzenecký předseda Luboš Drozdy.

Všejanský fotbal oslavil 90. výročí za přítomnosti řady fotbalových hvězd.

Velká sláva! Fotbal ve Všejanech oslavil 90 let

Ve Všejanech proběhly oslavy výročí 90 let místního fotbalu. Program byl bohatý a oslavit tuto akci přišlo mnoho lidí. Odehrát utkání se všejanským týmem neodmítl ani Sigi team, což bylo pro návštěvníky velkým lákadlem.

Fotbalová Sparta Mratín uspořádala už devátý ročník svého turnaje starých gard.

Vízek, Siegl, Dejdar nebo Janda. Staré gardy se podeváté utkaly v Mratíně

Fotbalová Sparta Mratín uspořádala o víkendu už podeváté svůj turnaj starých gard, kterého se zúčastnilo šest mužstev z okolí. Pohár pro vítěze nakonec ukořistil výběr Kooperativy, který ve finále před zraky legendárních fotbalistů Ladislava Vízka a Horsta Siegla porazil Obříství. O dobrou zábavu se později staral známý herec Martin Dejdar i nestárnoucí rocker Petr Janda.

Den plný fotbalu v Krnově

Krnovský fotbal slavil devadesátku, dorazily i sparťanské legendy

/FOTOGALERIE/ Krnovský fotbal slavil devadesátku a bylo to velké. Den plný fotbalu nezklamal. Své umění předvedli jak malí fotbalisté, tak i slavní ligisté. Do Krnova totiž dorazil Sigi Team včele s velkými postavami sparťanské historie Horstem Sieglem a Jiřím Novotným. Na roztrhání byl doslova Zdeněk Pospěch, který během odpoledne stihl dva zápasy po sobě.

Sigi Team se představí v Krnově

Do Krnova přijede Sigi team, Lumír Sedláček a i havířovská skupina NEBE

/FOTOGALERIE/ Krnov bude pátého července na nohou. Místní fotbalový klub slaví devadesáté narozeniny a oslava bude obrovská. Na místní stadion se sjedou fotbalové hvězdy. Zajímavý tým postavil Lumír Sedláček, kterého čeká souboj s výběrem trenéra Rudolfa Klimenka. A to není vše. Proti krnovskému áčku a béčku vyběhne výběr sparťanské legendy Horsta Siegla. Akci pořádá domácí FK Krnov společně s Fotbalovým andělem, a to za podpory města.

Ke sto letům kopané v Golčově Jeníkově přijel místním fotbalistům pogratulovat SIGI team.

OBRAZEM: Fotbal v Golčově Jeníkově slavil století. Pogratulovat přijel SIGI team

Sto let se již hraje fotbal v Golčově Jeníkově. Významný milník své existence si TJ Sokol připomíná celé jaro. První dárek dali oddílu hráči A týmu, kteří opanovali třetí třídu a postoupili do okresního přeboru. V sobotu poté při oficiálních oslavách pogratulovali k jubileu legendy českého fotbalu v dresech SIGI teamu.

Ve Svatobořicích-Mistříně oslaví 90 let fotbalu v obci.

Vízek či Švancara. Na oslavách ve Svatobořicích-Mistříně se představí Sigi Team

Turnaje přípravek a místních spolků, soutěže pro děti, skákací hrad, taneční zábava nebo exhibiční utkání proti hvězdnému Sigi teamu. Takové budou od soboty do neděle oslavy devadesáti let fotbalu ve Svatobořicích-Mistříně. „Připravili jsme dvoudenní program pro všechny. Na své si přijdou děti, aktivní fotbalisté i diváci. Na všechny se moc těšíme,“ zval předseda Spartaku Svatobořice-Mistřín Kamil Maršálek.

V Pohorovicích na Strakonicku fanoušek klubu SK Slavia Praha vybudoval hospůdku věnovanou oblíbenému fotbalovému týmu.

Dům u slávisty obývá sparťanka, prý nedodržuje svatební slib a nespí v sešívaném

/VIDEO, FOTO/ Láska hory přenáší a protiklady se přitahují. O tom, že to skutečně platí, vědí své z praxe manželé Milena a Jiří Mondekovi z Pohorovic na Strakonicku. On je už léta zapálený fanoušek Slavie, ona naopak sparťanka. I přesto spolu vydrží, mají skvělý láskyplný vztah, dalo by se říci, že se výborně doplňují. Jen když je derby mezi jejich oblíbenými kluby, trošku se hašteří.

Parádní oslavy 111. výročí založení fotbalového klubu v Tetíně se zúčastnil i Sigi Team s borci jako Antonín Panenka, Karel Poborský či Franz Straka.

Tetín slavil 111. Sluníčko i hvězdy Sigi Teamu zářily, patička komika nadchla

111 let od založení obvykle fotbalové kluby neslaví, i když ta číslice vypadá moc pěkně. V Tetíně měli o důvod víc, proč si vybrali tři jedničky: dokončili totiž rozsáhlé úpravy svého sportovního stánku pojmenovaného nově po místní dobré duši fotbalu Václavu Pišvejcovi. Zejména nedělní program oslav s návštěvou slavných hráčů pod hlavičkou Sigi Teamu se povedl báječně.