Kreativ

ŠTÍTEK: Saskatoon Blades

Radek Kučeřík odehrál podzim v přerovském dresu.

Kučeřík byl v Přerově spokojený. Na tréninky dojížděl vlakem

Hlavním cílem pro nejbližší dny je pro Radka Kučeříka vybojování nominace na mistrovství světa hokejistů do dvaceti let, které se koná na přelomu roku v kanadském Edmontonu. Odchovanec hodonínského hokeje a později opora juniorky Komety o ni bude usilovat při reprezentačním kempu ve Vyškově, kde se všichni adepti dresu se lvíčkem sešli v sobotu večer. "Nikdo nemá nic jisté. Je nás tady čtrnáct beků, takže konkurence je velká," uvědomuje si stále ještě osmnáctiletý obránce, jenž si premiéru mezi nejlepšími světovými juniory odbyl už před rokem při domácím šampionátu dvacítek v Ostravě a Třinci.

Radek Kučeřík (vpravo) si zahrál už na posledním mistrovství světa do dvaceti let.

Kučeřík je v nominaci hokejové dvacítky. Už jako mazák

Odchovanec hodonínského hokeje Radek Kučeřík je v nominaci české reprezentace do 20 let, kterou čeká od 14. do 19. června kemp v Rokycanech. Trenér Karel Mlejnek pozval celkem čtyři gólmany, deset beků a osmnáct útočníků.

Hokejový obránce Filip Král.

Zkušenosti se zámořským stylem hokeje? Pro odchovance Komety výhoda

Brno – Se zámořským stylem hokeje mají zkušenosti a účasti na světovém šampionátu jsou velice blízko. Hned tři odchovanci brněnské Komety figurují v předběžné nominaci na juniorské mistrovství světa do dvaceti let, které se uskuteční od 26. prosince do 5. ledna v americkém Buffalu.

Hokejový obránce Libor Hájek. Draftovala ho Tampa Bay.

Půlka snu se splnila, ale těžší mě teprve čeká, říká Hájek o podpisu

/ROZHOVOR/- Prestižní zámořský hokejový časopis The Hockey News jej označil za největší talent klubu Tampa Bay Lightning. Bývalý obránce Komety Libor Hájek dělá postupné kroky ke snu. V březnu podepsal tříletou dvoucestnou smlouvu z floridským celkem a nyní čeká v záloze farmy Syracuse Crunch na příležitost při finále ligy AHL.

Hokejový obránce Libor Hájek. Draftovala ho Tampa Bay.

Půlka snu se splnila, ale těžší mě teprve čeká, říká Hájek o podpisu

Syracuse, Brno /ROZHOVOR/ – Prestižní zámořský hokejový časopis The Hockey News jej označil za největší talent klubu Tampa Bay Lightning. Bývalý obránce Komety Libor Hájek dělá postupné kroky ke snu. V březnu podepsal tříletou dvoucestnou smlouvu z floridským celkem a nyní čeká v záloze farmy Syracuse Crunch na příležitost při finále ligy AHL.

Libor Hájek v dresu Tampy

Mladíci Hájek, Chlapík a Helt opustili přípravné kempy klubů NHL

Tampa Bay - Český hokejový obránce Libor Hájek byl poslán z přípravného kempu Tampy Bay zpět do juniorské OHL do celku Saskatoon Blades. Osmnáctiletého odchovance Komety Brno draftovali Lightning letos ve druhém kole na 37. pozici. Hájek si v úterním přípravném duelu si při porážce 2:3 s Carolinou připsal jednu asistenci.