Kreativ

Luxus přítomného okamžiku

Speciál Luxus přítomnosti 2017 Zdroj: Kreativ

Vydáno: 27. 06. 2017 14:17

Pozor, v pátek 30. června vychází speciál Kreativu kniha LUXUS PŘÍTOMNÉHO OKAMŽIKU - a stojí skutečně za to, nic podobného na českém trhu nenajdete! Pokud se někdy večer divíte, kam vám tak rychle zmizel celý den nebo dokonce týden či měsíc, je nejvyšší čas zpomalit. Naučte se, jak si užít každou minutu a získat tak víc času, lepší náladu, klidnou mysl i šťastnější rodinu. Kniha Luxus přítomného okamžiku je celá věnovaná mindfulness, tedy vnímavosti k sobě samému. Nenechte si už krást vlastní život cizími starostmi nebo nesmyslnými požadavky světa okolo vás a naučte se být na sebe hodní!

Zalistujte si zde …

Kniha Luxus přítomného okamžiku nabízí kromě článků o tom, jak si zlepšit náladu i celý život, také desítky testů, rad a cvičení. Naučí vás, jak si užít každý den a díky úplným maličkostem zažít nečekaný pocit štěstí, který vám možná už dlouho chyběl. Jednotlivé kapitoly vám pomůžou pochopit, jak si srovnat v hlavě myšlenky a jak se ocenit za všechno, co děláte.

Víte, že množství informací, které každý den náš mozek dostane, se ve srovnání s dobou před dvaceti lety zpětinásobilo? Náš systém pozornosti je proto neustále přetížený, a pomůže mu přítomnost - ten největší luxus, který si můžete darovat.

V knize najdete také dárky: životabudící samolepky, kartičky pro vaše chvilky štěstí, záložku do knihy a samozřejmě spoustu kreativních tipů.

V prodeji je od 30. června. Pokud ji neseženete v knihkupectvích, knihu si můžete objednat zde.