Kreativ

Zajděte si na veletrh KREATIVITA – HOBBY (a slevou!)

Zajděte si na veletrh KREATIVITA – HOBBY (a slevou!) Zdroj: Praktická žena

Vydáno: 20. 04. 2012 00:00

Veletrh se koná 4.-6. května na pražském Výstavišti v Holešovicích. Pokud máte květnovou praktickou ženu, jistě využijete 20% slevu ze vstupného – více v Praktické ženě č. 5, která je právě v prodeji!

Připravené jsou hry a tvoření pro děti, tvoření pro ženy, kutilská show pro muže, ale také dům, byt, chalupa a zahrada. Najdete zde vše pro svoji inspiraci i tvorbu, materiály, pomůcky, nářadí, literaturu či odbornou pomoc.

Chcete naučit děti dalším hrám či je naučit malovat, dělat si trička, pracovat s razítky, vyrábět přáníčka? Pak děti vezměte s sebou, naučí se mnoho nového a při chvilce odpočinku je pro ně připravena i skluzavka a dětský koutek.

Každá žena, která ráda tvoří si najde své mezi vystavovateli, kteří nabídnou širokou škálu materiálů, pomůcek, představí novinky v materiálech i technikách.

Muže potěší stavba, zahrada, chalupa, dům či byt. Novinky ve stavebnictví, izolace, realizace zahrad, zastřešení, repase oken, výroba nábytku, ošetření dřeva, výroba oken, realizace koupelen, kamna, topení, roubenky, bytové doplňky, přívěsné vozíky, zavlažovací systémy, zahradní technika, vše pro dílnu spojený s předváděcí akcí ukázek nářadí a mnoho dalšího.

A samozřejmě, že součástí veletrhy jsou workshopy – bližší info najde v našem kalendáři.

Co potřebujete ke slevě na vstupné: Praktickou ženu č. 5 (je právě v prodeji), kde najdete další informaci, jak slevu obdržíte.

Autor: Redakce