Kreativ

Čteme osud z dominových kostek

Čteme osud z dominových kostek Zdroj: Praktická žena

Vydáno: 12. 04. 2011 00:00

Jediný kámen domina postačí, pokud chcete rychlou radu. Tři kameny řeknou mnohem víc.

Jak na to:

Dominové kostky položte lícem dolů tak, abyste jednotlivé symboly neviděli. Soustřeďte se a zamyslete se nad otázkami, na které chcete znát odpověď. Kostky zamíchejte a vytáhněte postupně tři kostky.

Jak věštit:

1. Položte je do řady vedle sebe. První kostka znamená minulost, druhá přítomnost, třetí budoucnost. Pak se podívejte na kombinaci teček a podle jejich významu se dozvíte, co jste chtěli vědět.

2. Nebo můžete vytáhnout jednu kostku a přečíst si její význam, vrátit ji zpět, opět zamíchat a provést další tah. Takto můžete stejnou kostku vytáhnout i třikrát – pokud se tak stane, znamená to, že se věštba naplní velice rychle.

Významy kostek domina

28 dílků domina poskytuje překvapivě přesné odpovědi na otázky ohledně budoucnosti i současného dění. Co vyčtete z kostek?

0 – 0: Čeká vás velké rozčarování, protože vás zradí člověk, kterému jste hodně důvěřovali. Může vás potkat i finanční ztráta.

1 – 0: Můžete se těšit na setkání, ze kterého se vyvine zajímavá známost a později

i vážný cit. Peníze v nejbližší době sice nepřijdou, ale finanční situace bude stabilní.

1 – 1: Trochu iniciativy ve správném čase vám umožní získat partnera svých snů. Doufejte také v nečekaný přísun větší hotovosti.

2 – 0: Setkáte se s někým, koho jste už dávno neviděli a uvědomíte si, že vám není lhostejný. Snažte se s ním opět setkat! Nyní neinvestujte, není na to vhodná doba.

2 – 1: Nic moc dobrého vás nečeká! Můžete ztratit někoho, na kom vám záleží. Snažte se upevnit váš dlouholetý partnerský svazek, vyplatí se vám to oběma. Po finanční stránce je to dobré, máte šanci na výhru v loterii.

3 – 0: Žárlivost bude důvodem problémů v lásce. Vyjasněte si situaci, jinak hrozí, že se rozejdete. Zato finanční situace se zlepší.

3 – 1: Dávný kamarád vám pomůže získat lásku vysněného prince. Pečlivě si ale naplánujte strategii. Chystá se spor o peníze, který může skončit u soudu. Pokuste se o dohodu.

3 – 3: Soupeření může zakalit vaše city. Nepoddávejte se, máte větší šanci než vaše sokyně! Přichází vhodný čas pro investice.

4 – 0: Nechte raději žárlivosti a podezírání partnera z nevěry. Zbytečně se užíráte! Všechno je OK. Pokud hodláte změnit zaměstnání, posečkejte ještě chvíli s rozhodnutím. Čeká vás nečekané dědictví, ale nebude tak oslnivé, jak by se na první pohled mohlo zdát.

4 – 1: Sice může přijít nějaká finanční ztráta, ale zato v lásce dosáhnete všeho, po čem toužíte!

4 – 2: Opatrně! Nenechte se ovlivnit vypočítavou osobou. Čeká vás nečekaná změna zaměstnání. Pozor na krádež.

4 – 3: Připravte se na rušné období. Kostka varuje před přílišným optimismem, ale také říká, že se v nejbližší době nestane to, čeho se nejvíc obáváte… Kdo je singl, potká už brzy velkou lásku – a možná i tu na celý život. Zadané čeká sňatek. Dívejte se pozorně kolem sebe, abyste nepřehlédli své štěstí.

4 – 4

V práci poznáte zajímavého člověka, s kterým se hodně spřátelíte. Ale s ničím jiným nepočítejte. Můžete se těšit na zvýšení platu.

5 – 0: Někdo blízký potřebuje podporu. Neodmítejte pomoc, i když to bude znamenat finanční nesnáze. Ty záhy pominou a odměna bude více než sladká…

5 – 1: Prožijete velkou romantickou lásku, kterou mohou zpočátku doprovázet mnohé překážky. Nevzdávejte to a vytrvejte, je o co bojovat! Finance ubývají, ale krize nebude.

5 – 2: Dávná láska se opět točí kolem vás, ale není radno se vracet. Dříve nebo později vás zradí. Naskytne se vám příležitost, která vám umožní vydělat hodně peněz.

5 – 3: Rada dobrého přítele vám usnadní se dostat se ctí z nesnadné finanční situace.

5 – 5: Rýsuje se změna bydliště a ta vám přinese i změnu v srdci a štěstí. Rozvážnou investicí můžete zbohatnout. Nevydávejte všechny peníze, budete potřebovat hotovost.

6 – 0: Pozor, někdo z rodiny vás pomlouvá. To může mít za následek vážně nedorozumění mezi vámi a partnerem. Tak pozor!

6 – 1: Méně agresivity. Dobrým slovem dosáhnete více. Pokud máte dluh, snažte se ho co nejdříve zaplatit, později bude hůře.

6 – 2: Od někoho, na koho už dlouho myslíte, dostanete milý dárek – že by z lásky? Nečekané vydání naruší vaše finance.

6 – 3: Vzdejte se objektu svých tužeb, protože z toho nic nebude. A věřte, že není čeho litovat. Máte šanci na nečekaný výdělek.

6 – 4: Čeká vás romantické dobrodružství. Ne vždy postupujete v lásce správně, ale tenhle risk se vyplatí! Nečekaná informace vám pomůže v rozhodování o financích.

6 - 5: Dokažte partnerovi, že o něho máte zájem a že vás stále sexuálně přitahuje. trochu zájmu. Kontrolujte vydávání peněz, protože příliv nové hotovosti je zatím v nedohlednu.

Kombinace 2 – 2

Kombinace 2-2

Slibuje obchodní úspěch, jenž ale není rychlým zbohatnutím, ale dlouhodobým přínosem a růstem. Možná se stanete terčem závisti, ale je vám co závidět a vy to ustojíte. Doma je vyložená idyla – hodný a milující partner a děti, které vám budou dělat jen radost. Vychutnávejte si toto období.

Kombinace 3 – 2

Kombinace 3-2

Nemocným radí, aby se co nejdříve obrátili na odborníka. Ostatním přináší štěstí v lásce a manželství, ale také říká, že se není čeho bát v případě finančních investic. Špatně skončí jen opravdu riskantní nápady, o kterých to ale dobře víte dopředu sami.

Kombinace 5 – 4

Kombinace 5-4

Znamená bohatství a štěstí, které přichází samo. Třeba jde o mimořádné odměny, nenadálé dědictví. Možná se dočkáte povýšení. Ženám říká, že asi budou muset přebrat tradiční roli v rodině a začít podporovat partnery.

Kombinace 6-6

Naznačuje úspěch, spokojenost a potěšení. Je zárukou dobrého konce všeho, co vás trápí a že své potíže překonáte. Kombinace dvou těchto kostek říká, že můžete být v klidu zcela.

Autor: Redakce