Kreativ

ŠTÍTEK: Hitrádio FM

Park na Severní Terase.

Víte, že v parku na Severní Terase se bude koncem dubna sportovat a tančit?

Pravé aprílové počasí Ústečané zažili v úterý 16. dubna odpoledne. Chvilku svítilo sluníčko, najednou se přihnal tmavý mrak a začalo pršet. V parku na Severní Terase byl klid, pár pejskařů kličkovalo mezi studenými kapkami, maminky hledaly úkryt pro kočárek, jen zamilovaný pár to viděl jinak. Prý to je jarní deštík, radost pro hospodáře, štěstí z nebe. Jen přestalo pršet, objevili se v parku první běžci.

Chodrockfest. Ilustrační foto

Chodrockfest otevře Protheus, uzavře ho čtyřhodinová afterparty

Již několik let se v termínu Chodských slavností koná rockový festival Chodrockfest a nejinak tomu bude i letos, kdy se uskuteční jeho dvanáctý ročník. Nejinak tomu bude i letos, dvoudenní akce se v domažlickém areálu TJ Start uskuteční v pátek 11. a v sobotu 12. srpna.

Ilustrační foto

TIP DENÍKU na víkend: víno a zpěv spojí přípitkový řetez

Akce Mělník hraje unplugged s podtitulem Dva metry od sebe zve místní muzikanty a všechny, kterým chybí potkávání, na Vrázovku ke společnému koncertu v sobotu 30. května od 17 hodin. Kdo si přinese svůj nástroj, může se zapojit s pár písněmi.

Ilustrační foto.

Páteční párty s DJs se ze zahrádky rozšíří i do vnitřního baru

Už potřetí za sebou zahrají pro veselejší konec pracovního týdne DJ Kojda a Dan Rakaczký v Donnie Brasco Coffee & Lounge. Pánové budou hrát na zahrádce a zvuk bude veden i do vnitřních prostor baru. Díky dalšímu rozvolnění opatření už mohou pořadatelé využít i vnitřní prostor do 23 hodin.

Skalní obydlí Lhotka.

TIPY DENÍKU na víkend: na párty, na výlet do skalního obydlí i na výstavu

Restaurace a bary v Mělníku se díky otevření zahrádek opět probouzí k životu. Akcí Jedeme dál!!! Oper Air Vol. 1 přivítali sezónu v Donnie Brasco Coffee & Lounge před týdnem a chystají pokračování s novým hostem. V pátek 22. května se koná Jedeme dál!!! Oper Air Vol. 2, kde opět zahraje DJ Kojda a přidá se k němu host z Hitrádia FM Dan Rakaczký. Pořadatelé doporučují rezervaci vzhledem k omezené kapacitě míst na zahrádce. Párty startuje v 19 hodin.

Ilustrační foto

Párty k zahájení sezóny na zahrádce zopakují v pátek

Restaurace a bary se díky otevření zahrádek opět probouzí k životu. Akcí Jedeme dál!!! Oper Air Vol. 1 přivítali sezónu v Donnie Brasco Coffee & Lounge v pátek a chystají pokračování s novým hostem. Opět v pátek se koná akce Jedeme dál!!! Oper Air Vol. 2, kde opět zahraje DJ Kojda a přidá se k němu host z Hitrádia FM Dan Rakaczký.

Labské léto 2013, No name.

Igor Timko: Ženy v No Name? Jen pod pódiem či na hotelu

Roudnice nad Labem -  Oblíbená slovenská pop rocková skupina No Name v sobotu 14. září od 16.00 pobaví roudnické vinobraní. Užil si je ale i festival Labské léto v Ústí, kam přilákali davy lidí a jejich usměvavý, roztančený i vtipný zpěvák Igor Timko zde dostal k 35. narozeninám (narodil se 5. září 1978 v Košicích) láhev dobré whisky.

Labské léto 2013.

Labské léto 2013: Zábava, hvězdy a spousta hitů, včetně nové hymny Ústí

Ústí nad Labem /REPORTÁŽ, FOTOGALERIE/ - Hvězdami rodinného festivalu bylo publikum, Meky Žbirka, spíkři Kamil a Marek i upřímný harmonikář Petr Lüftner, autor hymny Ústí… Překvapení čekala v sobotu v Letním kině v Ústí na návštěvníky Labského léta, akce pro celou rodinu. I 11. ročník úspěšného festivalu pořádalo Hitrádio FM. Kino bylo plné už při první hvězdě No Name, díky ní. Igor Timko & spol. začali přesně.

Nás moc těší, že jsme se v Česko dokázali prosadit. Stálo by o to mnoho našich slovenských kolegů,“ říká Igor Timko, frontman kapely No Name.

No Name a Žbirka budou hvězdami Labského léta

Ústí nad Labem, Roudnice - Léto 2013 patřilo a dál patří slovenské pop rockové partě No Name. V půli prázdnin byli zpěvák Igor Timko a spol. nejhranější kapelou v českém éteru díky hitu „Sľuby".

Soutěžte s Deníkem o vstupenky na Labské léto.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Labské léto

Den plný zábavy, soutěží, atrakcí pro celou rodinu a hlavně koncerty známých interpretů a skupin, jako je mimo jiné Miro Žbirka, No Name, David Koller & Band nebo Xindl X, slibuje jedenáctý ročník rodinného festivalu Labské léto.

Hvězdou Mikulášské u OC Forum v Ústí byl zpěvák Martin Harich ze SuperStar.

Hvězdou Mikulášské ve Foru byl Harich ze SuperStar

Ústí nad Labem - Básničky, písničky, mlčení, radost, dárky, potlesk i pláč. Tak vypadala včera Mikulášská v ústeckém OC Forum. Moderovala ji populární dvojice Hitrádia FM Marek Leština a Kamil Bílský.

Labské léto 2012.

OBRAZEM: Václav Neckář se vrátil do Ústí

Ústí nad Labem /FOTOGALERIE/ - „Představit si jubilejní Labské léto bez Václava Neckáře? To bych neuměla. Pořadatelé mě potěšili, mám ho ráda," prozradila v sobotu v Letním kině v Ústí na festivalu pro celou rodinu Ladislava Kreslová 
z Ústí-Všebořic.

10. Labské léto: Pohoda s hity a fajn počasím.

OBRAZEM: 10. Labské léto: Pohoda s hity a fajn počasím

Ústí nad Labem - „Časy se mění," slyším Václava Neckáře cestou do Letního kina. Jdu pozdě! Je sobota odpoledne, bratři Václav a Jan Neckářové jsou prvními lákadly 10. Labského léta, festivalu pro celou rodinu. V největším amfiteátru Čech ho pořádá ústecké Hitrádio FM, ve finále hlásí: „Přišly asi 4 tisíce lidí."

Labské léto 2012.

FOTOGALERIE: Labské léto: Neckář se vrátil do Ústí

Ústí nad Labem - „Představit si jubilejní Labské léto bez Václava Neckáře? To bych neuměla. Pořadatelé mě potěšili, mám ho ráda," prozradila v sobotu v Letním kině v Ústí na festivalu pro celou rodinu Ladislava Kreslová 
z Ústí-Všebořic.

Zooškola děčínské zoo.

Kam na Den dětí? Přece do zoo v Děčíně!

Děčín - Již tuto sobotu oslaví děčínská zoologická zahrada svátek všech dětí. Chystá pro ně veselou akci s názvem Dětská zoo, na které nebudou chybět křtiny zvířat, soutěže ani zajímaví hosté.

Festival Labské léto v sobotu bavil návštěvníky Letního kina.

Festival Labské léto kvůli dešti přilákal méně lidí

Ústí nad Labem /PŘIDALI JSME NOVÉ FOTOGRAFIE/ - „Včera jsem se na pódiu roztékala, takové bylo vedro. A dnes? Škoda mluvit – vidíte to sám.“ Tak hodnotila pop zpěvačka Petra Janů deštivý sobotní podvečer na velkém rodinném festivalu v ústeckém Letním kině.

Slovenské těleso jej doprovodilo při natáčení hitů (včetně Atlantidy) trochu jinak.

FOTOGALERIE: Meky má v klipu víc dívek v bikinách než Rytmus

Slovensko, Praha - Čtenáři Deníku první vidí exkluzivní fotky z nahrávání nového CD Miroslava Žbirka se symfonickým orchestrem. Nový hit „Naj“, na který má i videoklip, od něj uslyší v sobotu 27. srpna festival Labské léto v Ústí nad Labem.

DĚTI NA HRADĚ. Na programu byla na hradě Střekově i řada zábavných her a atrakcí.

Den dětí na hradě pobavil také šermem

Střekov – Slunečná sobota proměnila hradní prostory Střekova v pohádkové místo. V rámci dětského dne se malí návštěvníci mohli 6. června radovat z bohatého programu.

Kapela Kabát

Autogramiáda Kabátů bude kvůli počasí pod střechou v OC Forum

Ústí, Teplice /AKTUALIZACE/ – Jedna z neznámějších a nejhranějších kapel současnosti – skupina Kabát se během dvou dnů dvakrát představí v Ústí nad Labem. Nejprve se Pepa Vojtek a spol. budou v pondělí 4. dubna podepisovat na autogramiádě v obchodním centru Forum a hned následující den vystoupí v rámci tour Banditi di Praga na zimním stadionu.

Kapela Kabát

Kabát v Ústí: Soutěž, autogramy ve Foru, lístky jen někde

Ústí nad Labem /VYHRAJTE LÍSTEK/ – Dvě třetiny klasických hitů (možná Pohoda, Dole v dole, Malá dáma, Burlaci, Má ji motorovou…), asi třetina nových písniček z loňského CD Banditi di Praga – nejprodávanější desky roku 2010. Právě takový repertoár svého koncertu – podle slov pořadatele té akce Karla Honsy – slibuje teplická rocková legenda Kabát na své vystoupení v úterý 5. dubna od 20.00 hodin na ústeckém Zimním stadiónu.

Kapela MIG 21 na festivalu Štěrkovna Open Music

Doražte na Labské léto do Letního kina!

Ústí nad Labem – Nevíte, jak příjemně strávit sobotní odpoledne a večer? A jak se pobavit sami, ale nabídnout zábavu i svým dětem? Zkuste Labské léto 2010 v ústeckém Letním kině, festival pro celou rodinu. V sobotu začíná ve 13.00 hodin.

Peter Nagy.

Labské léto: Nagy, Mig 21, Žentour...

Ústí nad Labem – V Letním kině v Ústí nad Labem se poslední srpnový víkend, v sobotu 28. srpna, rozezní 8. ročník festivalu Labské léto. Festival zve celé rodiny na sobotu 28. srpna.

Central Most.

Central, místo pro odpočinek

Most – Dva roky uplynou v polovině května od otevření obchodního domu Central Most. I když stavbu komplexu v centru města provázely nevole a mnoha Mostečanům se velká budova ve středu města nelíbila, za dva roky si na luxus mít elektro, hypermarket, klenoty, spoustu módy, obuv, sport a občerstvení pod jednou střechou zvykli.

Party na Portě Bohemice 1.

Porta Bohemica 1 láká na hudební plavbu

Litoměřice - Od prvního května pluje po Labi od Ústí nad Labem po Štětí největší osobní loď u nás PORTA BOHEMICA 1, které je domovským přístavem překrásné město Litoměřice s řadou významných památek.

Cely ranní tým.

Reportáž: Pohled do zákulisí ranní šou

Teplice, Ústí nad Labem - Nahlédli jsme do zákulisí Hitrádia FM, přesněji strávili jsme ranní vysílání s jeho moderátory. Z času stráveného při ranní šou přinášíme reportáž. Rádio vysílá i v teplickém okrese.