Kreativ

ŠTÍTEK: Štěrboholská radiála

Policejní honička za vozidlem v pátrání skončila střelbou a zadržením pachatele na Jižní spojce.V honičce byly poškozeny i další vozy účastníku silničního provozu.

Střelba na Jižní spojce: řidič prorazil zátarasy. Policisté použili zbraň

/FOTOGALERIE, VIDEA/ Policisté se v sobotu v ranních hodinách pokoušeli na Štěrboholské spojce zastavit vozidlo v pátrání, které ujíždělo směrem na Černý Most. Postavili proto zátarasy. Ovšem řidič v kradeném voze na ně nedbal, ujížděl dál a policisty vozem navíc ohrožoval, proto použili zbraň.

Praha představila nový plán na dokončení Městského okruhu.

Poslední úsek okruhu čeká průzkum. Stavba je ale ještě daleko

Radní hlavního města schválili zakázku na provedení předběžného geotechnického průzkumu v trase posledního nedokončeného úseku Městského okruhu. V tendru vítězné společnosti SG Geotechnika a Pudis provedou mezi Pelc-Tyrolkou a Malešicemi 81 průzkumných sond.

U hromadné nehody na Štěrboholské spojce zasahoval vrtulník LZS.

Hromadná nehoda blokovala Štěrboholskou spojku. Na místě zasahoval vrtulník

/VIDEO/ K vážně dopravní nehodě došlo v úterý dopoledne na pražské Štěrboholské radiále na úrovni Dolních Počernic ve směru do centra. Srazila se zde dodávka, kamion a osobní auto, pro jehož řidiče přiletěl vrtulník Letecké záchranné služby. Ten jej se zraněním ramene transportoval do Vinohradské nemocnice.

Ilustrační foto.

V okolí Štěrboholské radiály někdo ukradl tisíc metrů kabelů

Praha - V okolí Štěrboholské radiály v Praze od počátku léta někdo ukradl tisíc metrů kabelů veřejného osvětlení a elektronického zabezpečení, škoda přesáhla 200 tisíc korun. Kvůli zvýšenému počtu těchto krádeží policie vyhlásila akci zaměřenou na dopadení pachatelů. Minulý týden při ní zadržela muže a ženu, kteří ji přivedli na stopu zlodějů.

Ilustrační foto

Na kumpány zlodějů kabelů dopadla spravedlnost shůry

Praha – S kanónem na vrabce by se chystali snad jen v Kocourkově – vypravit se na zloděje kabelů s policejním vrtulníkem může být ale náramně účinné. Jako moc dobrý nápad se to ukázalo při zásahu kriminalistů IV. pražského obvodu u Štěrboholské radiály, kde se už od počátku léta ztrácely napájecí kabely veřejného osvětlení a vodiče elektronického zabezpečení této frekventované komunikace. A mizely ve velkém. Celkem kdosi odnesl asi kilometr drátů – a škoda způsobená firmě spravující zde elektriku a elektroniku se vyšplhala ke čtvrt milionu.

Ilustrační foto.

V okolí Štěrboholské radiály někdo ukradl tisíc metrů kabelů

Praha – V okolí Štěrboholské radiály v Praze od počátku léta někdo ukradl tisíc metrů kabelů veřejného osvětlení a elektronického zabezpečení, škoda přesáhla 200.000 korun. Kvůli zvýšenému počtu těchto krádeží policie vyhlásila akci zaměřenou na dopadení pachatelů. Minulý týden při ní zadržela muže a ženu, kteří ji přivedli na stopu zlodějů. Médiím to dnes sdělil policejní mluvčí Jan Daněk.