Kreativ

ŠTÍTEK: Fiorentina

Policisté v centru Prahy u fanoušků Evropské konferenční ligy.

Dozvuky Evropské konferenční ligy. Fanoušek byl obviněn z napadení policisty

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Fanoušci londýnského fotbalového klubu West Ham se v noci na čtvrtek 8. června v centru Prahy střetli s policejními těžkooděnci při oslavách výhry ve finále Evropské konferenční ligy nad italskou Fiorentinou, uvádí britský tisk. Fanoušci odpalovali světlice a útočili na policisty lahvemi. Mluvčí pražské policie řekl, že policisté v noci zajistili na Staroměstském náměstí jednoho cizince kvůli použití pyrotechniky. Jeden z fanoušků si v pátek 9. června vyslechl obvinění z pro trestný čin násilí proti úřední osobě a je stíhán na svobodě.

Fanzóna West Hamu na Letné.

Na Letné se sešly stovky fanoušků West Hamu před finále Konferenční ligy

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Na pražské Letné se sešly stovky fanoušků West Hamu United před večerním finále Evropské konferenční ligy na stadionu v Edenu, kde se anglický klub utká s fotbalisty Fiorentiny. Ve velkém stanu před velkoplošnou obrazovkou sedí stovky lidí, většina má na sobě týmové dresy. Stanem se podle zpravodaje ČTK pravidelně rozléhá skandování nebo popěvky. Pro fanoušky Fiorentiny je připravené zázemí na Výstavišti.

Fotbaloví fanoušci v centru Prahy.

Tisíce fotbalových fanoušků zaplavily Prahu. Příznivci zamířili do Edenu

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Dnes v pražském Edenu vyvrcholil druhý ročník Evropské konferenční ligy mezi fotbalisty Fiorentiny a West Hamu. Finále velkého evropského poháru se poprvé v historii odehrál na české půdě. Fanoušci obou týmů se již několik hodin před začátkem zápasu scházeli v centru hlavního města, kde zpívali a ladili atmosféru na zápas. Brány Edenu se fanouškům otevřely přesně v 18 hodin.

Na stadionu i v jeho okolí vrcholí přípravy na finále Konfereční ligy UEFA mezi West Ham United a ACF Fiorentina.

Dopravní nápor pro Prahu. Finále Konferenční ligy přiláká tisíce fanoušků

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Českou metropoli čeká v těchto dnech nápor tisíců zahraničních fanoušků fotbalu. Pražský Eden totiž ve středu 7. června hostí finále Evropské Konferenční ligy UEFA. Nedorazí však jen návštěvníci s platnou vstupenkou, ale i ti bez ní. Pro příznivce obou týmů bez lístků budou připraveny dvě fanouškovské zóny, anglický West Ham ji bude mít na Letenské pláni, italská Fiorentina na Výstavišti. Zápas odvysílá 120 televizních stanic.

Na stadionu i v jeho okolí vrcholí přípravy na finále Konfereční ligy UEFA mezi West Ham United a ACF Fiorentina.

Na pražské finále fotbalové Evropské konferenční ligy dohlédnou stovky policistů

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Na finále Evropské konferenční ligy mezi fotbalisty italské Fiorentiny a anglického West Hamu, které bude příští středu v pražském Edenu, dohlédne několik stovek policistů z pořádkové, kriminální, dopravní a cizinecké policie. Na bezpečnostních opatřeních se budou podílet také členové antikonfliktního týmu a jejich kolegové na koních, psovodi a letecká služba. Na policejním webu to v pátek 2. června uvedl mluvčí Jan Rybanský. Podle něj budou policisté sledovat pohyb a chování fotbalových fanoušků v české metropoli už několik dní před utkáním.

Jakub Šindelář

Vyrůstal vedle Baráka, teď Šindeláře čeká premiéra mezi profesionály v MMA

Dnes se o něm mohlo klidně mluvit jako o novém Pavlu Nedvědovi nebo Tomáši Rosickém. Jakub Šindelář v mládí platil za velký fotbalový talent. Rodák z Příbrami ovšem nakonec vyměnil zelené trávníky za MMA, které se nakonec stalo sportem jeho srdce. Momentálně se 28letý borec chystá na první zápas v kleci mezi profesionály. Čeká ho už v sobotu v sobotu 3. září před domácím publikem v Příbrami, kde se představí v rámci galavečera GCF 65.

Odvetné utkání 3. předkola fotbalové Evropské ligy: 1. FC Slovácko - Fenerbahce Istanbul, 11. srpna 2022, Uherské Hradiště. Mauricio Lemos z Fenerbahce Istanbul, Ismail Yuksek z Fenerbahce Istanbul, Altay Bayindir z Fenerbahce Istanbul, Miguel Crespo z Fe

Slovácko bude při losu Konferenční ligy v posledním koši, vyfasuje West Ham?

Ve čtvrtek večer oslavili výhru, mimořádný postup, největší úspěch v dějinách klubu a teď už vyhlížejí další tři protivníky. Fotbalisté Slovácka coby nováček v hlavní fázi pohárů figuruje při dnešním losu skupin Evropské konferenční ligy až v posledním čtvrtém výkonnostním koši, takže klidně můře vyfasovat West Ham United, Fiorentinu a Anderlecht Brusel k tomu.

Fotbalové utkání HET ligy mezi celky SK Slavia Praha a 1. FC Slovácko 29. dubna v Praze. Tomáš Souček dostává žlutou kartu.

(Ne)postradatelný slávista Souček. Zůstane v Edenu?

V červnu za něj u vedení fotbalové Slavie přistála tučná nabídka – šest milionů eur. Přesto šéf Jaroslav Tvrdík bouchl do stolu a prohlásil: „Tomáš Souček nikam nepřestupuje! Pro tým je nyní nepostradatelný.“

Fotbalové utkání HET ligy mezi celky SK Slavia Praha a 1. FC Slovácko 29. dubna v Praze. Tomáš Souček dostává žlutou kartu.

(Ne)postradatelný slávista Souček. Zůstane v Edenu?

V červnu za něj u vedení fotbalové Slavie přistála tučná nabídka šest milionů eur. Přesto šéf Jaroslav Tvrdík bouchl do stolu a prohlásil: „Tomáš Souček nikam nepřestupuje! Pro tým je nyní nepostradatelný.“

Tomáš Ujfaluši s dcerkou

Italský pirát usínal s kopačkami na nohou

PRAHA - Když poprvé obul kouzelné boty na kopání do kulaté meruny, jen těžko je z něj rodiče sundávali. „Kolikrát s nima v posteli i usnul,“ říká otec a zároveň člověk, jenž přivedl obránce Fiorentiny Tomáše Ujfalušiho k fotbalu.

Bohemians 1905 - FK Hradec Králové

Vidina návratu do ligy klokany svazuje

VRŠOVICE -Měla to být další vítězná bitva ve válce o návrat do ligy. Jenže po zápase v tropickém vedru zůstaly na trávníku v „ďolíčku“ ležet zmožená těla fotbalistů jak na Havaji po Ironmanovi a ne po obyčejném zápase.