Kreativ

ŠTÍTEK: Simeon Karamazov

Fotoohlédnutí za volbami do sněmovny 2017 na Pardubicku.

Povyk nastal kvůli mešitě

Pardubice - Volby 2017 na Pardubicku: Páteční incident kvůli tričku s přeškrtnutou mešitou, v němž ve volební místnosti v Základní škole Bratranců Veverkových v Pardubicích seděl místopředseda volební komise, měl v sobotu pokračování.

Jaroslav Martinů.

Skokanem voleb se stal opět Jaroslav Martinů z ODS

Polička – Letošní volby mají v kraji na rozdíl od těch předcházejících jen jednoho výrazného skokana, kterého voliči vynesli do sněmovny kroužkováním. Ale s velmi zajímavým příběhem. Je jím starosta Poličky Jaroslav Martinů za ODS. Modelový prototyp populárního politika.

Jan Mazuch z ODS.

Starostu Poličky dostaly do sněmovny preferenční hlasy

Pardubický kraj – Občanská demokratická strana obsadila ve volbách druhé místo, v Pardubickém kraji pro ni hlasovalo 10,96 procent občanů. Ve sněmovně tak získala jeden mandát. Ze šestého místa kandidátní listiny ho obsadil starosta Poličky Jaroslav Martinů, který získal 1 776 preferenčních hlasů.

Ilustrační fotografie.

Matematické naděje soutěží na olympiádě

Pardubice – Nejlepší mladí matematici z celé České republiky se v neděli večer sešli na pardubickém zámku na slavnostním zahájení ústředního kola 65. ročníku matematické olympiády.

Jiří Janků

Šéfa pardubické ODS Janků vyšetřuje policie

Pardubice - Předseda oblastního sdružení ODS Pardubice a kandidát na primátora v podzimních komunálních volbách Jiří Janků čelí trestnímu oznámení, které ho viní ze zcizení peněz sdružení, obelhání dárců a z vlastního obohacení při kampani před sněmovními volbami v roce 2013.

Jiří Janků

Šéfa pardubické ODS Janků vyšetřuje policie

Pardubice – Předseda oblastního sdružení ODS Pardubice a kandidát na primátora v podzimních komunálních volbách Jiří Janků čelí trestnímu oznámení, které ho viní ze zcizení peněz sdružení, obelhání dárců a z vlastního obohacení při kampani před sněmovními volbami v roce 2013.

Miroslav Rubeš

Zastupitel Rubeš: „Každý začátek je těžký"

Pardubice - V novinách jsem si přečetl rozhovor s bývalým zastupitelem města Pardubic za ODS Simeonem Karamazovem, dnešním poslancem parlamentu. Pan poslanec je jistě vzdělaný a racionálně uvažující člověk.

Komunističtí poslanci Miroslav Grebeníček a Vojtěch Filip

KSČM nevyšla snaha obnovit 17. listopad jako den studentstva

Praha - KSČM nevyšla snaha vrátit do názvu státního svátku, který připadá na 17. listopadu, přednostně Mezinárodní den studentstva. Chtěla tak vyzdvihnout původní význam tohoto dne s ohledem události roku 1939. Sněmovna dnes tuto novelu odmítla. Sedmnáctý listopad tak zůstane nadále Dnem boje za svobodu a demokracii.

Simeon Karamazov

Děkan a poslanec? Prý to jde

Pardubice - „Věřím, že obě funkce stíhat lze. Příklady z minulosti to dokazují," tvrdí Simeon Karamazov z ODS

Simeon Karamazov

Děkan a poslanec? Prý to jde

Pardubice - „Věřím, že obě funkce stíhat lze. Příklady z minulosti to dokazují," tvrdí Simeon Karamazov z ODS

Jana Pernicová.

Lhát se nemá. Ani v předvolební kampani

Pardubice – V médiích jsem se dočetla, že pardubický zastupitel Simeon Karamazov (ODS) nesouhlasí s převodem dvou základních uměleckých škol z Pardubického kraje na město Pardubice. Argumentoval tím, že splnění přání Rady Pardubického kraje je hodně slabým důvodem. Zřejmě utrpěl ztrátu paměti.