Kreativ

ŠTÍTEK: celulitida

Z MASÁŽE odcházel Milan Pavliš jako znovuzrozený. Masérka mu pomohla zbavit se únavy a bolesti svalů, které měl z namáhavé práce.

S Deníkem proti depresi a za relaxací! (VI. díl)

Litomyšl - Báječný relax pod rukama zkušené masérky si užila trojice našich soutěžících v centru Savitar v Litomyšli. Milada Anýžová, Jaroslava Neužilová i Milan Pavliš si na masáži velmi odpočinuli.

Ilustrační foto

Z obří boty vyjdete zpocené, ale spokojené

Jižní Čechy - Zatím se mi nepodařilo najít někoho, kdo by právě tuto novinku na retro variaci kruhů hula hop na jihu Čech provozoval. Ale dobrou zprávou je, že jsem opět vyzkoušela něco, co ne všichni budou znát a díky čemu můžete vylepšit svou postavu, ale i zdravotní stav.

Rehabilitační oddělení havířovské nemocnice.

Rehabilitace havířovské nemocnice využívá nové přístroje

Havířov - O prázdninách nakoupila havířovská nemocnice další přístroje. Tentokrát se zmodernizovalo rehabilitační oddělení.Pacienti mohou využít například nový lymfodrenážní přístroj určený jak pro léčebné tak i kosmetické účely. 

Ilustrační foto

Poperte se na jaře s celulitidou. A konečně i úspěšně

Dobruška - Celulita, mnohdy nesprávně nazývaná celulitidou, se projevuje jako nepravidelné hrbolky podkožního tuku nejčastěji na stehnech a hýždích. Všichni ji známe jako pomerančovou kůži. Tedy my ženy určitě. Ale co s ní? Bojovat proti nevzhledným stehnům a zadečku jsme zkoušely snad už všechny.

Ilustrační foto.

Ženy zaplatily za rekvalifikační kurz, přišly o peníze

Berounsko – Také už vás někdo napálil a připravil o peníze? Nezoufejte, nejste sami. Lidí, kteří nalétli nějakému podvodníkovi, je čím dál více. V lepším případě přijdou jen o pár tisícovek, v horším o desítky tisíc korun.

Ilustrační foto

Hubněte s Deníkem tři měsíce zadarmo!

Ostrava - Nejste spokojeni se svou postavou, neustále střídáte různé diety, cvičení, a pořád ne a ne shodit přebytečná kila? Deník vám nabízí možnost tři měsíce zdarma hubnout pod dohledem odborníků z ostravského studia Fénix.

Vánoční vydání Jabloneckého deníku EXTRA 2011

Na začátek Adventu posíláme další Extra

Jablonecko /AKTUALIZUJEME/ - Před začátkem příprav na vánoční svátky jsme pro čtenáře z Jablonecka připravili další Jablonecký deník EXTRA. Třicet tisíc výtisků první prosincové dny distributoři roznesli zdarma do dopisních schránek domácností na Jablonecku.

Ilustrační foto

Hubněte s Deníkem a cvičte tři měsíce zdarma

Karviná - Trápíte se s nadváhou, neúspěšně bojujete s mnoha tukovými záhyby na svém těle? Už dlouho se snažíte shodit kila navíc, ale nemáte dostatečnou motivaci a chybí vám odborné vedení?

Ilustrační foto

PILATES: Pevné a hezky tvarované tělo

Vnímáte držení svého těla, jak rovně stojíte nebo sedíte? Podle toho reagují vaše svaly a kosti. Zpevněné a správné držení těla nás udělá okamžitě štíhlejší, zdravější a krásnější. Metoda pilates se zaměřuje na celé tělo. Pravidelným cvičením se zpevní střed těla a ruce i nohy se zeštíhlí. Tak s chutí do další lekce!

Projekt Mládneme s Deníkem

Sun City nabídne i bezbolestnou liposukci

Pardubice – Projekt Mládneme s Deníkem již běží několikátý týden a naše výherkyně Renata Kaufmanová z Pardubic, která se spolu se zástupkyní Pardubického deníku účastní omlazovací kúry prostřednictvím fotoomlazení, má již první třetinu procedury za sebou.

Novou metodu lymfodrenáže nabízejí zdravotníci Šumperské nemocnice

Nemocnice nabízí lymfodrenáže, pomáhají při křečových žilách

Šumperk – Novou metodu lymfodrenáže používají zdravotníci v dermatokosmetologické ambulanci v Šumperské nemocnici. Lékaři zde pacientům pomáhají při problémech s otoky, křečovými žilami, celulitidou, odstraněním nevzhledných vrásek, znamének, žilek či pigmentace pokožky.

Vacushape

T CLUB: InBody: kvalitní analýza je základ!

Bukov /HUBNEME S DENÍKEM/ – Základem k odhalení nedostatků na těle před treninkem je kvalitní analýza, aby výsledný efekt byl co nejlepší. Tu jako jediní systémem InBody nabízí na Ústecku v T–Clubu vedle zimního stadionu.

Ilustrační foto

Celulitidu nezastavíte, můžete ji ale zmírnit

Celulitida trápí spoustu žen bez ohledu na to, zda jsou štíhlé či silnější. Její vznik totiž souvisí se stavbou ženských tukových buněk a zároveň s hormony, jejichž hladina v těle se může měnit. Svou roli hraje i dědičnost.

Lymfo masáž

V přerovské nemocnici mají novinku: lymfatické masáže

Přerov – Zbavit se přebytečných kil a celulitidy můžou ženy, které podstoupí speciální léčebnou kúru na oddělení rehabilitace přerovské nemocnice. Zdejší fyzioterapeuti zde totiž začali provádět takzvanou lymfatickou masáž. Ta má pacientům s nadváhou pomoci odstranit celulitidu, ulevit oteklým nohám, vyplavit z těla toxické látky a zabránit vzniku křečových žil. Pacienti z Přerova museli v minulosti na podobné masáže dojíždět do Olomouce.

Ilustrační foto

Hubnout lze i pohodlně. Vleže a bez námahy

Ústí nad Labem /REPORTÁŽ POPRVÉ/ – Chci shodit kila, nechci cvičit. Zvědavě tedy ulehám na úzké lůžko. Usměvavá asistentka mě pevně obepíná pásy, pod ně zasunuje elektrody. Nepříjemné to není. Terapie může začít. „Pusťte to do mě.“

Masáž lávovými kameny ve Skalce

FOTO: Lázně ve Skalce mají novinku: lymfatické masáže

Skalka – Novinku pro své klienty připravili v letošní sezoně Lázně Skalka. „Jsou to lymfatické masáže. Je to velmi jemná masážní technika podporující mízní, tedy lymfatický oběh,“ vysvětlila masérka Vladimíra Musilová.

Ilustrační foto

Hubnout lze i vleže a bez námahy

Chci shodit kila, nechci cvičit. Zvědavě tedy ulehám na úzké lůžko. Usměvavá asistentka mě pevně obepíná pásy, pod ně zasunuje elektrody. Nepříjemné to není. Terapie může začít. „Pusťte to do mě.“

Rekonstrukce v Nemocnici Třinec.

V nemocnici probíhá milionová rekonstrukce

Třinec – Kompletní rekonstrukce pavilonu vodoléčby na rehabilitačním oddělení Nemocnice Třinec byla zahájena na začátku října. S výjimkou cvičení v bazénu a vanových koupelí se personálu nemocnice podařilo zajistit provádění vířivých koupelí v náhradních prostorách.

Kadeřnice Eva Taubenhanslová upravuje v salonu svého zákazníka.

Kosmetika? Pánové, vstupte!

Plzeň - Perfektní účes, dokonalé nehty, tu nejlepší kosmetiku, štíhlé bříško a zadek bez celulitidy. To je v současnosti největší sen všech žen. Právě proto mají pracovníci salonů, kadeřnictví a kosmetik v dnešních dnech plné ruce práce.

Ilustrační foto

Nemocnice nabídne lékařskou kosmetiku

Šumperk - Novou ambulanci poskytující svým pacientům nadstandardní služby v oblasti lékařské kosmetiky otevřelo v těchto dnech dermatovenerologické oddělení Šumperské nemocnice.