Kreativ

ŠTÍTEK: Mitsubishi Lancer Evolution

Horák

FOTO: Horáci dojeli ve Vsetíně čtvrtí, stejná příčka jim patří i v celém seriálu

Rallysprinterský seriál již tradičně končí ve Vsetíně. Nebylo tomu jinak ani letos a k poslednímu závodu sezóny se sjelo celkem 80 posádek, z toho 11 historických. K úspěšnému absolvování osmnáctého ročníku Rentor-Partr Rally Vsetín bylo potřeba zvládnout trať o délce 200 kilometrů se sedmi rychlostními zkouškami na třech úsecích v okolí Hošťálkové, Semetína a Vsetína.

Největší hvězdou Regional Cupu bude rakouská posádka Simon Wagner – Gerald Winter. Takhle si počínala za velkého diváckého zájmu na trati Jänner rallye před rokem.

Motoristickou sezonu odstartuje první závod premiérového Regional Rallye Cupu

Motoristická sezona startuje již o tomto víkendu u našich jižních sousedů úvodním závodem Regional Rallye Cupu. Do přeshraničního poháru, složeného z rakouské Jänner rallye a Rallye Český Krumlov, se přihlásilo 36 posádek, které budou bojovat o finanční prémie v celkové výši pět tisíc euro.

Pomník z roku 2013 na památku všech dívek je neustále obkloben svíčkami.

Po sedmi letech od tragédie v Lopeníku soudy stále hledají viníka

Psal se rok 2012, byla sobota 10. listopadu a přes Březovou a Lopeník se proháněla závodní auta. Na startovní pole rallye se při první ze šesti rychlostních zkoušek před čtrnáctou hodinou odpolední staví vůz Mitsubishi Lancer EVO 9 Michaela Bartončíka a Josef Bartončíka.

Roman Kresta bude v Českém Krumlově obhajovat loňské prvenství..

Kresta vede rallye v Krumlově

ČESKÝ KRUMLOV - Roman Kresta s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX vede po páteční etapě 35. ročník Rallye Český Krumlov. Jeho největší soupeř Václav Pech musel krátce po startu páté rychlostní zkoušky pro poruchu odstoupit a Kresta tak má v čele téměř minutový náskok před Václavem Arazimem.