Kreativ

ŠTÍTEK: Jana Suchá

Ilustrační foto

Nový objev města: lesní mateřské školy

Brno - Na několika místech v Brně pravděpodobně dostanou rodiče možnost přihlásit dítě do takzvané lesní mateřské školy. Předškoláci v ní tráví většinu času venku.

Jana Suchá (Věci veřejné), poslankyně

Pracovní skupina boj o R6 nevzdává, teď řeší obchvaty

Karlovarsko - Palčivá otázka dostavby silnice R6 je stále aktuálním a pro mnohé obce i motoristy velmi důležitým tématem. O to, aby stavba nebyla pouze nesplněným snem, se snaží i pracovní skupina, kterou vede poslankyně Jana Suchá (Věci veřejné).

Jana Suchá (VV), poslankyně parlamentu

Chci být lidem oporou, slíbila poslankyně

Karlovy Vary – Otevřenost k lidem, práce pro charitu i bezplatná advokátní poradna. To jsou priority, se kterými včera otevřela svou poslaneckou kancelář Jana Suchá (Věci veřejné). Ta sídlí ulici v T. G. Masaryka 42 v druhém patře.

Tato pětice bude zastupovat kraj v parlamentu (zleva): Jan Bureš (ODS), Rudolf Chlad (TOP 09), Jana Suchá (LIDEM), Pavel Hojda (KSČM) a Josef Novotný (ČSSD).

Pětice karlovarských poslanců: mazák a čtyři nováčci

Karlovy Vary – Jeden udílel rady a zasvěceně vysvětloval, další čtyři pozorně naslouchali. To je pětice poslanců Parlamentu České republiky za Karlovarský kraj, kteří se v pondělí 7. června poprvé sešli na Krajském úřadu Karlovarského kraje.

Jana Suchá (Věci veřejné), poslankyně

Šok přišel při luxování, říká budoucí poslankyně

Ostrov – Když se Jana Suchá (Věci veřejné) dozvěděla, že přeskočila z pátého místa kandidátky na první a stane se poslankyní, brala to nejdříve jako legraci a vtip. Až poté, co si tuto skutečnost ověřila, přišel šok a radost.

Ilustrační foto

Opustili nás...

Klatovsko - Na Klatovsku jsme se rozloučili s těmito spoluobčany: