Kreativ

ŠTÍTEK: Martin Zbrožek

Milostný trojúhelník v podání Martina Zbrožka (vpravo), Pavla Lišky (vlevo) a Josefa Poláška.

Liška, Polášek a Zbrožek uvedou 
ve Strážnici Milostný trojúhelník

Strážnice – Herecko-psychologický balanc, ve kterém se představí tři výrazné herecké osobnosti: Pavel Liška, Josef Polášek a Martin Zbrožek. Tak by se dalo popsat divadelní představení Milostný trojúhelník. Na podzim loňského roku jej trojice herců představila ve Veselí nad Moravou, nyní jej uvede kulturní dům Strážničan ve Strážnici.

Milostný trojúhelník v podání tria Zbrožek, Liška a Polášek.

Kdo vyhrál vstupenky na 'Milostný trojúhelník'?

Ústí nad Orlicí – Orlický deník ve spolupráci s ústeckým SportMusicClubem připravil soutěž pro čtenáře o pětkrát dvě vstupenky na představení „Milostný trojúhelník", jehož protagonisty jsou tři skvělí herci: Pavel Liška, Martin Zbrožek a Josef Polášek.

Vladimír Franz

Přes účet Franze prošlo 463 tisíc, uvedl jeho volební tým

Praha – Prezidentskému kandidátovi Vladimíru Franzovi dalo na kampaň přes transparentní účet 507 občanů 463.000 korun, sdělil v pondělí novinářům Franzův tým. Nejvyšší dar přitom dosáhl 20.000 korun. Většina peněz byla obratem vynaložena na kampaň a žádné „mamutí" výdaje se pár dní před historicky přímou volbou prezidenta nechystají, uvedla Iniciativa Vladimír Franz prezidentem.

Městské divadlo Mladá Boleslav - Zločin v Posázavském Pacifiku

Nepřijeli jsme vyhrát, ale spíše si festival užít, řekl Martin Zbrožek

Pardubice – Nefalšovanou radost z titulu Komedie diváků měl při Galavečeru smíchu ve Východočeském divadle také herec a muzikant Martin Zbrožek, který si v mladoboleslavské inscenaci Zločin v Posázavském Pacifiku zahrál dvojroli manželů Antonína a Boženy Topičových. „Pro Topičovi je tato cena nádherným dárkem,“ uvedl Martin Zbrožek.

Komici s.r.o.

Trojka šašků rozesmála Zlín

Zlín – Humor, trocha poezie a především improvizace. Přesně na těchto pilířích je postaveno autorské představení Milostný trojúhelník, které 
v úterý večer zhlédli návštěvníci zlínského Městského divadla.

LÁSKA VYKUPUJE. Gerard Butler jako Kazatel Kalašnikov.

Filmové premiéry: Labyrint, spasitel dětí, Tryskáči a Žraloci

Praha – První český film letošního roku je tu. Labyrint režiséra Tomáše Houšky vypráví o podivných středověkých katakombách, kam se poněkud nerozumně vydá skupinka v čele s ambiciózní novinářkou. Zvědavost a touha po senzaci však končí bojem o holý život… Do kin ve čtvrtek vstupuje první domácí snímek sezony, Fincherovi Muži a láska napříč gangy.

Sázavský koncert 2011. Ondřej Havelka.

Ondřej Havelka: Na Slavíkovi jsem vypadal jako ufon

Česká Lípa /ROZHOVOR/ - Ondřej Havelka a jeho orchestr Melody Makers navštívil minulou neděli 27. listopadu Kulturní dům Crystal v České Lípě a předvedl tam úžasnou show. Sám Havelka všechny přítomné pobavil svými vtípky a historkami. I když byl po koncertu jistě unavený, neodmítl rozhovor.

Lucie Vondráčková v novém českém mystery snímku Labyrint

Labyrintem úzkostných chodeb s Lucií Vondráčkovou

Praha /VIDEO/ – Velké ambice sem tam přivedou člověka do hrobu… nebo alespoň do nesnází. Jako se to stalo hrdince nového českého snímku Tomáše Houšky Labyrint, který teď tvůrci dokončují ve střižně.

ONDŘEJ HAVELKA a jeho Melody Makers zahráli v Kulturním domě Crystal v České Lípě.

ONDŘEJ HAVELKA: Na Slavíkovi jsem vypadal jako ufon

Česká Lípa /ROZHOVOR/- Ondřej Havelka a jeho orchestr Melody Makers navštívil minulou neděli 27.listopadu Kulturní dům Crystal v České Lípě a předvedl tam úžasnou show. Sám Havelka všechny přítomné pobavil svými vtípky a historkami. I když byl po koncertu jistě unavený, neodmítl rozhovor.

Milostný trojúhelník v podání Martina Zbrožka (vpravo), Pavla Lišky (vlevo) a Josefa Poláška.

FOTOGALERIE: Mistři improvizace měnili identitu

Kolín – Zhruba devadesátiminutové improvizace pod názvem Milostný trojúhelník bylo v pondělí svědkem vyprodané hlediště kolínského Městského divadla a to v podání Martina Zbrožka, Pavla Lišky a Josefa Poláška.

Milostný trojúhelník v podání tria Zbrožek, Liška a Polášek.

Festival odstartují Liška, Polášek a Zbrožek

Třebíč – Představení Milostný trojúhelník, v němž diváci uvidí Pavla Lišku, Josefa Poláška a Martina Zbrožka zahájí devátý ročník festivalu divadel 2-3-4 herců v Třebíči.

Pavel Liška v představení Milostný trojúhelník

Losinské kulturní léto začíná

Velké Losiny - Po sedm večerů v červenci a srpnu se nádvořím zámku ve Velkých Losinách ponese hudba nebo budou herci svými výkony bavit diváky. Letos se již podesáté v kulisách renesanční památky uskuteční hudební a divadelní přehlídka Losinské kulturní léto.

Ota Jirák

Ota Jirák: Není lehké hrát roli, kterou všichni znají od Hugo Haase

Ústí nad Labem /EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR/ – Oblíbeného herce Otu Jiráka minulý pátek viděli na vlastní oči návštěvníci ústeckého Severočeského divadla opery a baletu. Představil se zde v klasice českého humoristy Karla Poláčka Muži v offsidu v režii Ondřeje Havelky. Sportovního nadšence pana Načeradce v dobové komedii, oceněné Komedie roku 2008, hraje Ota Jirák také s Martinem Zbrožkem už léta v Městském divadle Mladá Boleslav, které s inscenací v Ústí hostovalo. Otovi Jirákovi, herci známému z kin i z dabingu, jsme proto položili několik otázek.

Ondřej Havelka & Melody makers.

Přichází Ondřej Havelka a jeho Melody Makers

Třebíč – Návrat do třicátých a čtyřicátých let minulého století je připraven na úterý 16. února v divadle Pasáž. Se svým pořadem do Třebíče zavítá Ondřej Havelka a Melody Makers.

Milostný trojúhelník v podání tria Zbrožek, Liška a Polášek.

Šílené, ale zábavné představení

Pardubice – Milostný trojúhelník. Tak zněl název představení, s kterým do města perníku zamířilo známé herecké trio Pavel Liška, Martin Zbrožek a Josef Polášek.

DIVÁCI MUSEJÍ JINAM. Městské divadlo v Prachaticích prochází rozsáhlou rekonstrukcí. Ve středu si prostory začaly přebírat stavební firmy. Jako první dělníci odstranili sedačky a postupně rozebírají původní dřevěné obložení.

Divadlo obsazují řemeslníci

Prachatice /FOTOGALERIE/ - Pokud vše půjde podle předem připraveného plánu, otevřou se dveře nově zrekonstruovaného Městského divadla v Prachaticích při příštím jubilejním ročníku Slavností solné Zlaté stezky.

Beskydské divadlo v Novém Jičíně.

Beskydské divadlo uvede Muže v offsidu

Nový Jičín – Netradiční téma má tentokrát divadelní představení, které pro své příznivce připravilo na středu novojičínské Beskydské divadlo. Vypráví totiž o tom, že kdo zradí svůj klub, nemá štěstí v životě. Dozvíte se, co učiní vášeň fotbalová z pana Načeradce, majitele obchodu s konfekcí a gumáky.

Organizátoři výstavy Život a Smrt v mladší době kamenné představili nejvýznamnější exponáty. Dvě hlubokomašuvecké venuše a torzo obdobné plastiky z Mašovic.

Červenec 2008 očima reportérů Znojemského deníku

Po Znojmě začal chodit ponocný. Ve školní jídelně se začaly vyrabět Znojemské okurky. Proti byla hygiena. Znojmo ovládl Vivaldi a Napoleon. Knedlíkovým králem se stal popáté Kamil Hamerský. Červenec 2008 očima reportérů Znojemského deníku.

Eurotrialog Mikulov 2007

Soutěž o lístky na Eurotrialog

Mikulov - Zajímavý hudební program čeká poslední srpnový víkend v Mikulově. Doplněn bude o výstavu fotografií minulých ročníků festivalu. Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte lístky na festival Eurotrialog.

Lucie Vondráčková a Martin Zbrožek při natáčení ve znojemském podzemi

VIDEO: Vondráčková natáčí ve znojemském podzemí

Znojmo (VIDEO, FOTOGALERIE) - V labyrint pražských podzemních chodeb se na deset dnů promění znojemské podzemí. Filmaři do něj přijeli natáčet nový český film. Přivezli sebou i Lucii Vondráčkovou a Martina Zbrožka.