Kreativ

ŠTÍTEK: Jiří Poláček

Ilustrační foto.

Domácnosti o Vánocích sázejí na kapra s bramborovým salátem

K tradicím Vánoc patří, že Češi si na tyto svátky nejraději dopřejí bramborový salát a kapra, i když se v mnoha rodinách nebrání inovaci a jedí různé úpravy mořských ryb. Nejoblíbenějším vánočním cukrovím jsou vanilkové rohlíčky, vyplývá z průzkumu portálu o vaření TradičníRecepty.cz.

Ilustrační foto.

Domácnosti o Vánocích sázejí na kapra s bramborovým salátem

Praha – K tradicím Vánoc patří, že Češi si na tyto svátky nejraději dopřejí bramborový salát a kapra, i když se v mnoha rodinách nebrání inovaci a jedí různé úpravy mořských ryb. Nejoblíbenějším vánočním cukrovím jsou vanilkové rohlíčky, vyplývá z průzkumu portálu o vaření TradičníRecepty.cz.

Operační sál cévní chirurgie v dačické nemocnici.

Dačické sestry mají opět práci

Dačice – Úřad práce v Jindřichově Hradci v srpnu uzavřel v rámci aktivní politiky zaměstnanosti patnáct dohod na zřízení společensky účelných míst. Pracovní příležitost tak dostaly zdravotní sestry, které dříve pracovaly na cévní chirurgii v Dačicích pro společnost PP Hospitals.

Ilustrační foto.

Primátorky a hodinky Prim - partnerství dvou legend

Praha /Nové Město nad Metují – Je tu první červnový víkend a s ním i tradiční veslařské Primátorky, které se sobotními rozjížďkami a nedělními hlavními závody, jež vyvrcholí v pravé poledne finálem osmiveslic, pojedou v Praze na Vltavě. Byť je letošní ročník 97. v historii, ty vůbec první se konaly přesně před sto lety a patří tak k nejstarším na české sportovní scéně.