Kreativ

ŠTÍTEK: Plaček

Ilustrační foto.

I.B TŘÍDA: Darkovice - Velká Polom 0:1

Darkovice – V rámci třetího kola I. B třídy se proti sobě postavily Darkovice a fotbalisté Velké Polomi. Oba týmy měly před tímto duelem shodný počet bodů, ale Velká Polom již tradičně zápasy v Darkovicích nevyhrává.

Ilustrační foto.

Sokoleč si góly rovnoměrně rozdělila

Sokoleč – V prvním díle fotbalové I.B třídy na sebe narazily celky Sokolče a Bílého Podolí. Domácí fotbalisté potvrdili roli favorita a zvítězili tříbrankovým rozdílem.

Předávání daru chebskému psímu útulku.

Otázka pro:

Cheb - Marii Lokingovou, vedoucí psího útulku v Horní Hraničné.

Ilustrační foto

I.B TŘÍDA: Velká Polom - Darkovice 1:1

Velká Polom – Fotbalisté Velké Polomi byli sice v duelu s Darkovicemi po většinu času lepším týmem, nakonec se ale museli spokojit s bodem za remízu 1:1.

Z utkání Libodřice - AFK Pečky (3:1).

FOTOGALERIE: Pečky důležité derby nezvládly

Libodřice - V předposledním kole I. B třídy skupiny D se odehrálo další derby týmu z okolí Kolína, neboť do Libodřic zajížděly předposlední Pečky. Hosté potřebovali za každou cenu zvítězit, aby uhájili příslušnost v nejnižší krajské soutěži. To se jim však nepovedlo, když prohráli rozdílem dvou branek.

Ilustrační foto

I.B TŘÍDA: Darkovice - Ostrava-Jih 5:0

Darkovice - Kdo si našel cestu na zápas I. B třídy Darkovic s Ostravou- -Jih určitě nelitoval, hrál se krásný zápas, který v druhém poločase okořenili domácí pořádnou dávkou branek.

Ilustrační foto.

Sokoleč si v klidu dokráčela pro další výhru

Sokoleč -Fotbalisté Sokolče pokračují ve skvělých výkonech. Ve třetím utkání I. B třídy skupiny C doma rozstříleli Bezno 4:0. Zprvních tří zápasů má Sokoleč famózní skóre 14:4.

Ilustrační foto

I.B TŘÍDA: Darkovice - Klimkovice 2:1

Darkovice - Darkovice narazily možná na jednoho z favoritů I. B třídy skupiny B. Klimkovice totiž mají ve svém středu například fotbalový pojem jménem Alois Grussmann.

Ilustrační foto

Pečky doma porazily celek Loučeně

Pečky -Hosté z Loučně vzdorovali domácímu favoritu jen první poločas, pak otěže zápasu převzali domácí fotbalisté a porazili poslední celek I. B třídy 3:1.

Z utkání Pečky - Velim B (4:2).

Derby pro sebe rozhodli hráči Peček

Pečky/ Ve 21. kole fotbalové I. B třídy skupiny C na sebe narazily týmy z popředí tabulky. Navíc se jednalo o kolínské derby, Pečky a Velim od sebe dělí jen několik kilometrů.

Ilustrační foto

Pečky vedly o dva góly, pak se strachovaly o remízu

Sibřina - V sobotu fotbalisté Peček v osmnáctém kole I.B třídy skupiny C zajížděli na trávník předposlední Sibřiny. Před nadcházejícím duelem byli favority, neboť se týmy nacházejí na opačných pólech tabulky. Pečkám se v jarní části soutěže zatím moc nedaří. První jarní utkání sice dokázali vyhrát na hřišti okresního soupeře z Libodřic, ale v následujících kolech se jim tři body už získat nepodařilo. Navíc poslední utkání prohráli doma s Červenými Pečkami v poměru 0:2.

 Kněževes se proti Slanému sešla hůř než pověstní švábi na pivo. Hosté, vedení kapitánem Michalem Kozelkou (6), tak měli cestu k první výhře na turnaji usnadněnou.

Kudrna loupal banány z vlastní kabiny

Nové Strašecí - Úspěšně vstoupili do novostrašeckého zimního turnaje fotbalisté Slaného, kteří se vypořádali s Kněževsí. Účastník I. A třídy si hned v premiéře uřízl dvojnásobnou ostudu.

Ilustrační foto.

Bělá - Vítkov 2:1

Bělá - Utkání, ve kterém všechny branky padaly jen v prvním poločase, se odehrálo na hřišti Bělé pod Pradědem. „Budeme hrát v hodně kombinované sestavě, chybí nám šest lidí ze základu,“ bědoval před utkáním hostující kouč Josef Jakubec.

Trap, kříženec, pes, 1 rok. Je to fešák a miláček zároveň. Je mazlivý a miluje jak lidi tak psy. Rád si hraje, je vidět, že je to ještě mládě.

Kritické období pro psy se blíží

Jindřichohradecko - Jako každý rok se i letos s blížícím se koncem prázdnin začínají zaplňovat útulky a záchytná zařízení pro domácí zvířata. Přidána i fotogalerie psů, kteří v jindřichophradeckých záchytných kotcích čekají na nový domov.

Ilustrační foto.

Brumovice - Bělá 2:0

Brumovice - V prvním ligovém utkání okresního přeboru sice nováček z Bělé výsledkově neuspěl, nikterak tomu však nebylo po herní stránce. „Musím uznat, že Bělá jako novic bude jistě kousat,“ připustil po zápase trenér Brumovic Vratislav Šram.

Momentka z utkání FK Kněževes - SK Lhota

Lhota zná recept na nováčky

Kněževes - Parádní vstup do nové sezony v I. A třídě mají za sebou fotbalisté Lhoty, kteří si poradili také s druhým nováčkem soutěže.

Z přípravného utkání Sokoleč - Úvaly (4:3)

FOTOGALERIE: Sokoleč málem přišla o vítězství

Sokoleč - Posíleni vítězstvím půjdou fotbalisté Sokolče do nové sezony v I.A třídě. V posledním přípravném utkání před novou sezonou zdolali svěřenci trenéra Stanislava Koška celek krajského přeboru z Úval.

Ilustrační foto

FOTO: Chládek se trefil z dobrých padesáti metrů

AKTUALIZOVÁNO: Lužná/ V posledním kole krajské I. B třídy přivítala ve svém posledním vystoupení Sparta Lužná celek FK Kněževes. Lužná tak opět okusí okresní přebor Rakovnicka, kam se vrací po dlouhých sedmi letech.

Ilustrační foto.

Trenér Bohatec musel opustit střídačku, Stoupa zase hřiště

Uhlířské Janovice/ Emoce plály vdalším střetnutí I. A třídy, kde na sebe narazily Uhlířské Janovice se Sokolčí. Vutkání nakonec zvítězili domácí, i když dohrávali o deseti bez vyloučeného Stoupy. Hlavní rozhodčí Chovanec ještě vprvní půli vykázal domácího trenéra na tribunu.

Košutecký Pavel Arnošt bojuje v utkání 17. kola fotbalového městského přeboru se Stanislavem Volínem z Bukovce. Košutka zvítězila 2:0 a na vedoucí Slovan ztrácí  dva body

Záloha SK ZČE vysoko vyhrála

PLZEŇ - Stále nezměněné zůstává pořadí na prvních třech příčkách fotbalového městského přeboru po jeho 17. kole.

Důrazně šla za dalším vítězstvím v 15. kole městského fotbalového přeboru Košutka (v modrých dresech).  V přímém souboji o druhou příčku proti oslabenému B týmu SK ZČE Plzeň zvítězila 5:0 a svému soupeři se vzdálila na čtyřbodový rozdíl

Slovan a Košutka zvýšily náskok

PLZEŇ - Oba vedoucí týmy městského fotbalového přeboru ve víkendovém 15. kole zvítězily a v tabulce se tak vzdálily třetímu SK ZČE Plzeň B na pěti–, resp. čtyřbodový rozdíl. Slovan si doma poradil s Prazdrojem 5:2, Košutka si zastřílela právě proti třetí záloze SK ZČE a zvítězila 5:0. Zápas ve Zruči byl odložen.