Kreativ

ŠTÍTEK: The Agony

Ondřej Hejma a Žlutý pes

Hořický Rock Fest nahradí Malý, velký fest se Žlutým psem

Namísto přeloženého The Legends Rock Fest (přeložen na 2021) organizátoři chystají v Hořicích alespoň jednodenní akci s názvem Malý, velký fest. První ročník proběhne v novém Areálu Zahrada v Hořicích. Zatímco The Legends Rockfest je koncipován především pro příznivce tvrdší muziky. Loučení s létem je akcí pohodovou, rodinnou, kde si každý přijde na své.

Hudební festival Česká 1 fest. V pátek jsme s redakčním objektivem navštívili koncert nové kapely "Aneta & The Soul Uncles".

OBRAZEM: Zahrada Voršilek ožila Česká 1 festem

Hudební festival Česká 1 fest se na zahradě kutnohorských Voršilek koná od 31. července do 1. srpna. V pátek jsme s redakčním objektivem navštívili koncert nové kapely "Aneta & The Soul Uncles", v sobotu můžete vidět vystoupení kapel Vesper, The Agony, Civilní Obrana, United Flavour, Circus Brothers, Fast Food Orchestra, Vypsaná fiXa a Wohnout.

Z divadelní hry Lady Macbeth z Újezdu.

Tipy na pondělí 22. června

Deštivé dny jsou zřejmě na nějaký čas a ke slovu se dostává také slunce. Máte nějaký program na pondělní odpoledne? Pokud ne, podívejte se na pár našich tipů.

Kapela Gaia Mesiah.

Gaia Mesiah hraje v míčové hale

Pěkně vostrej většinově dámskej večírek ve vánočním čase. Na pódiu se postupně vystřídají formace Electric Lady, The Agony a Gaia Mesiah s programem Excellent Mistake. Koncert se koná v míčové hale karlovarské KV Arény, která se poprvé promění v koncertní sál.

Festival Hrady.cz v Hradci nad Moravicí.

Letní festival Hrady CZ slaví patnácté narozeniny

Jednou ze zastávek putovního festivalu Hrady CZ, který slaví své patnácté narozeniny, bude letos již tradičně i Hradec nad Moravicí. Na louce u hotelu Belaria opět vyrostou dvě stage, na kterých se během dvou dní, a sice v pátek 16. a v sobotu 17. srpna představí řada hudebních interpretů.

Aleš Brichta, hudebník

Na ústeckém Fírfestu zahraje také rocker Aleš Brichta

Ústí nad Labem - Hvězdou devátého ročníku open air rockového festivalu Fírfest 2017 bude v sobotu 2. září rockový zpěvák Aleš Brichta. Akce začíná ve 12 hodin v horní části Letního kina v Ústí nad Labem.

Multižánrovému festivalu přálo tentokrát počasí. Přijelo přes tisíc motorek.

Do RÚ Kladruby dorazilo na Keep respect přes tisíc motorek

Kladruby /OBRAZEM/ – Malé, velké, silné i slabé, dvou i tříkolové. Takové stroje dorazily už podesáté na hřiště RÚ Kladruby na trochu jiný sraz motorkářů. Jmenuje se Keep Respect a jeho desáté pokračování se odehrálo v sobotu 29. července.

Keep respect v Kladrubech u Vlašimi se v sobotu 29. července uskuteční podesáté.

Keep respect pomůže, poradí a potěší a to už podesáté

Kladruby - Podesáté se na hřišti Rehabilitačního ústavu Kladruby u Vlašimi sejdou v sobotu 29. července při akci nazvané Keep respect motorkáři i jejich příznivci. Akce s bohatým kulturním programem a dobrovolným vstupným má pomoci lidem po nehodě na motorce.

Ilustrační foto

Rokytná fest nabídne Zakázaný ovoce či Kern

Rokytnice nad Rokytnou - Letos již osmý ročník populárního hudebního festivalu Rokytná fest zveřejnil svůj program. Návštěvníky láká na skupiny, jako jsou Zakázaný ovoce, Civilní obrana nebo Kern. Na tyto a spoustu dalších kapel se příznivci všech věkových kategorií mohou těšit 9. a 10. června.

Hrádecké rockové léto.

Hrádek letos zve na Horkýže a Supergroup

Hrádek nad Nisou /ROZHOVOR/ – Čtrnáctý ročník Hrádeckého rockového léta klepe na dveře. V sobotu 27. června v areálu Kristýna zahraje deset kapel. Více o letošnímu ročníku řekl jeden z pořadatelů Stanislav Dlouhý.

TERRANA. Nová kapela bubeníka Mike Terrany odehraje v České republice celkem šest koncertů.

Bubenický mág Terrana představí v Čechách novou kapelu

Praha – Věhlasný americký bubeník Mike Terrana opět dokazuje, že je naprostý nezmar. Po mnoha kapelách, kde účinkoval nebo jen hostoval a několika vlastních projektech přijíždí do České republiky se zbrusu novou kapelou s výmluvným názvem Terrana Band.

TERRANA. Nová kapela bubeníka Mike Terrany odehraje v České republice celkem šest koncertů.

Bubenický mág Terrana představí novou kapelu i ve Zlíně

Region – Věhlasný americký bubeník Mike Terrana opět dokazuje, že je naprostý nezmar. Po mnoha kapelách, kde účinkoval nebo jen hostoval a několika vlastních projektech přijíždí do České republiky se zbrusu novou kapelou s výmluvným názvem Terrana Band.

Z hořického RockFestu.

V hořickém areálu U Věže to vřelo jako v kotli

Hořice - Třetí ročník The Legends Rockfest přinesl do hořického areálu U Věže výběr toho nejlepšího. V průběhu pátku a soboty se tu představily legendy jako Arakain, Kamil Střihavka, Miloš DODO Doležal, Debustrol, známá Pumpa i Orient.

Z hořického Rock Festu.

Vyhrajte vstupenky na festival RockFest v Hořicích

Hořice – V pátek 18. července začíná v areálu u Masarykovy Věže samostatnosti již třetí ročník dvoudenního festivalu The Legends RockFest. Představí se na něm legendární kapely zlaté hudební éry „v konfrontaci" s odhodlaným, energickým a nastupujícím mládím.

Z hořického Rock Festu.

Festival The Legends Rock Fest se blíží

Hořice - Po loňském vydařeném ročníku se mají příznivci rocku a vyznavači festivalové sezóny opět na co těšit. Třetí červencový týden, konkrétně 18. a 19. července, se v Hořicích v Podkrkonoší uskuteční další, již 3. ročník festivalu The Legends Rock Fest aneb Legendy ožívají.

Z hořického Rock Festu.

Festival The Legends Rock Fest se blíží

Hořice - Po loňském vydařeném ročníku se mají příznivci rocku a vyznavači festivalové sezóny opět na co těšit. Třetí červencový týden, konkrétně 18. a 19. července, se v Hořicích v Podkrkonoší uskuteční další, již 3. ročník festivalu The Legends Rock Fest aneb Legendy ožívají.