Kreativ

ŠTÍTEK: mozzarella

Cuketové lasagne jsou plné chuti, sýra a řadí se mezi dietní recepty

Dietní hit? Jak na cuketové lasagne, které překypují masovou chutí a sýrem

Srpen je měsícem cuket. Znáte smažené cukety, pečené cukety, plněné cukety, cuketové placičky, nebo dokonce cuketové moučníky? Pokud už jste všechno zmiňované zkusili, teď je čas na cuketové lasagne, jejichž chuť si jednoduše zamilujete. Skvělé na nich je to, že obsahují mnohem více živin a vitaminů a jsou vláčnější. I přes to, že překypují masovou chutí a rozteklým sýrem, patří na seznam dietních obědů či lehkých večeří.

Pizza z jogurtového těsta

JÍDELNÍČEK: Hubnout se dá i s českou klasikou vepřo-knedlo-zelo!

/15. den/ Pro milovníky vepřo-knedlo-zela máme dobrou zprávu – i s tímto klenotem české kuchyně se dá hubnout. Klasické knedlíky si můžete dopřát jednou za čas, pokud je jíte v rozumném množství. Připravit si ale můžete i jejich odlehčenou variantu, třeba zeleninové. Navíc dnes máme pro vás další odměnu navíc! Pokud budete mít po tomto vydatném obědě ještě hlad, o čemž pochybujeme, čeká vás k večeři pizza se šunkou, mozzarellou a rajčaty. To se to panečku hubne!

Ilustrační foto

Nákupní košík Deníku 29.9.

Liberec - Přinášíme vám cenové srovnání, které jsme provedli v níže uvedených libereckých obchodech v pondělí 28. září. Nejlevněji bylo v součtu v Albertu.