Kreativ

ŠTÍTEK: Roman Ondráček

Lucie Bílá

Překvapí v sobotu Český slavík?

Praha - Výsledky ankety Český slavík Mattoni 2008 budou vyhlášeny v sobotu večer. Přímý přenos ze Státní opery Praha vysílá Nova od 20.00.

Ilustrační foto

Na velkém hřišti v Mostě Letohrad padl

Most, Ústí n. L. - Na extraligové hokejbalisty Letohradu čekalo náročné dvojutkání venku. Nejprve se představili v Mostu, který má na začátku sezony vynikající formu. Ze sedmi zápasů odešel šestkrát jako vítěz a Letohrad na něj také nevyzrál. Ke druhému zápasu se Letohradští přesunuli do Ústí nad Labem, kde se poprvé trefil talentovaný útočník Lux a po nájezdech si Letohrad odvezl výhru. Most – Letohrad 7:3, Ústí n. L. – Letohrad 1:2 sn.

Klatovští dragouni.

Den Chlumčan nabídl program všem

CHLUMČANY - Šestý ročník Dne Chlumčan se uskutečnil tuto sobotu na náměstí Bohuslava Kašpara v Chlumčanech. Bohatý program se rozjel už v deset hodin dopoledne. A bylo se na co dívat.

Miss Aerobik ČR Monika Horáková

Soutěž o korunku Miss aerobik

Pardubice - Sportovní hala zdejší Univerzity bude v neděli 9. března dějištěm soutěžní akce Miss aerobik tour Pardubice.

Karviná byla lepší v nájezdech.

Karviná udeřila vždy z přesilovek

KARVINÁ - Letohradští hokejbalisté vyjeli v devátém kole Extraligy mužů k utkání na půdu druhého nováčka soutěže – týmu HbK INTEVO Karviná. V utkání byli hosté lepší, domácím se ale podařilo využít oslabení Letohradu. Rozhodovala až samostatná střílení, ve kterých se ale Letohradu nedařilo. Příští týden čeká čtvrtý celek tabulky poslední dvoudenní výjezd, a to na severozápad republiky – do Mostu a Ústí nad Labem.

Leoš Mareš jde do moderování Českého slavíka s mimořádnou chutí.

Vyhlášení Zlatých slavíků se opět ujme Leoš Mareš

PRAHA - Po tandemu Miloš Pokorný a Roman Ondráček a Ondřeji Brzobohatém se znovu po dvou letech ujme moderování galavečera zvyhlášení výsledků ankety Český slavík Leoš Mareš. Vpřímém přenosu jej odvysílá 8. prosince ze Státní opery Praha televize Nova.

Letohradští gólmani inkasovali o víkendu dvanáct branek.

Na hřištích soupeřů neuspěli

LETOHRAD - Extraligoví hokejbalisté místního FK OEZ Testa odehráli další dva zápasy, a to na půdě loni třetí Plzně a nováčka z Dobřan. Ani jedno utkání se jim ale nevydařilo podle jejich představ.

Hokejbalisté

Cílem je zlato z mistrovství světa

LETOHRAD - Pro letohradského hokejbalistu Romana Ondráčka je reprezentace splněným snem. Byl nejobletovanějším hráčem VIP Cupu, který se uskutečnil na letohradském hokejbalovém hřišti v pátek 22. června.

V týmu VIP nastoupil také letohradský starosta a bývalý předseda hokejbalového oddílu Petr Fiala.

Na VIP cupu představili nové logo

LETOHRAD - Ani déšť, který se snesl na hráče VIP cupu, nepokazil všem zúčastněným již 6. ročník této akce, která slavnostně zakončila hokejbalovou sezonu klubu SK OEZ Testa Letohrad.