Kreativ

ŠTÍTEK: Strunkovice nad Blanicí

Ilustrační obrázek.

Opustili nás

Prachaticko - S kým jsme se v uplynulých dnech naposledy rozloučili:

Ilustrační foto

První pozemky mají majitele

Strunkovice nad Blanicí - První čtyři z dvanácti stavebních pozemků v lokalitě Hořice, které se rozhodli zainvestovat a prodat Strunkovičtí, mají své majitele.

Ilustrační foto

Opustili nás

Prachaticko - V uplynulých dnech na Prachaticku zemřeli:

Ilustrační foto

O prázdninách vylepšovali

Strunkovice nad Blanicí - Na prvňáčky, kteří se vydají v pondělí do školy, čeká nejen nová paní učitelka, ale i zbrusu nová třída s vybavením.

Vystoupení leteckého akrobata Martina Šonky bylo vrcholem Leteckého dne ve Strunkovicích nad Blanicí.

Letiště slavilo narozeniny, diváci se bavili

Strunkovice nad Blanicí – Pětašedesáté narozeniny letiště ve Strunkovicích nad Blanicí provázel v sobotu skvělý Letecký den a popřát přišlo na tři tisícovky návštěvníků.

Letecký den ve Strunkovicích byl plný nádherných strojů i umění parašutistů.

OBRAZEM: Strunkovické letiště slavilo narozeniny

Strunkovice nad Blanicí - Pětašedesáté narozeniny slavilo v sobotu letiště ve Strunkovicích nad Blanicí. Na tři tisícovky návštěvníků se vypravily na Letecký den, který byl plný nádherných leteckých produkcí.

Ilustrační foto

Kamenné vjezdy zatím nebudou

Strunkovice nad Blanicí - Dodatek ke smlouvě na základní technickou vybavenost parcel v lokalitě Hořice odsouhlasili Strunkovičtí.

Ilustrační foto

Zubař končí, najít nového bude těžké

Strunkovice nad Blanicí - Pokud nejen Strunkovické rozbolí v srpnu zuby, budou mít problém. K poslednímu červenci totiž ukončí soukromou praxi stomatolog Petr Benda.

FOTO NA PROVÁZKU. Tradiční fotografická výstava se opět povedla. Prohlédnout si tvorbu autorů z celé republiky přišlo na několik stovek návštěvníků.

Snímky pověsí na provázky

Strunkovice nad Blanicí - Už posedmnácté pověsí fotografové své snímky na provázky natažené ve strunkovickém kulturním domě.

Obyvatelé regionu budou mít opět možnost pomáhat.

Žluté květy zaplaví opět města i obce

Prachaticko - Ve středu 10. května zaplaví Prachatice, Lažiště a Strunkovice nad Blanicí žluté květy měsíčku lékařského. Dobrovolníci Českého červeného kříže se totiž podílejí na sbírce Den proti rakovině.

Kulový čtyřboj ve Strunkovicích nad Blanicí.

Kulový čtyřboj zahájil střeleckou sezonu myslivců na Prachaticku

Strunkovice nad Blanicí - Střelecká komise Okresního mysliveckého spolku Prachatice v sobotu dne 22. dubna zahájila svoji první letošní střeleckou činnost Okresním přeborem ve střelbě z malorážky – kulovém čtyřboji na střelnici ve Strunkovicích nad Blanicí.