Kreativ

ŠTÍTEK: Prima Love

Čeká vás další pokračování oblíbeného běžeckého závodu inSPORTline Prima Run.

Nenechte si ujít letošní inSPORTline Prima Run

Běháte často, běháte rádi? Sportovně-společenské události to letos nemají lehké. Ale vy na jedné nezapomenutelné můžete být. Užít si ji s rodinou, přáteli, spoluběžci. V rámci inSPORTline Prima Run totiž běhá doslova celá republika. Tam nesmíte chybět!

 Natalia Oreiro se stala v roce 2020 tváří talentové soutěže Got Talent Uruguay.

Natalia Oreiro bude hvězdou dokumentu. Na návštěvu Česka pořád vzpomínám, říká

Není snad diváka, který by neznal nezkrotnou a vášnivou Natalii Oreiro. Tu lidé znají nejčastěji z argentinského seriálu Divoký anděl, který se před více než dvaceti lety vysílal i v České republice. Nyní se na obrazovky seriál vrátí a to na televizní stanici Prima Love. Vysílání začíná od 10. srpna v podvečer. To však není všechno, popularita této argentinské zpěvačky, herečky a módní návrhářky dosáhla v Evropě takových rozměrů, že o ní vznikl i filmový dokument. Právě ten už za nedlouho spatří světlo světa. Stane se tak 6. srpna v internetové televizi Netflix. A čeští fanoušci nemusejí zoufat, protože tento dokument bude opatřený českými titulky. Dokument se jmenuje rusky Nasha Natasha (v překladu Naše Natalia).

Ilustrační foto

Vysílač na Černé hoře je bez signálu

V úterý podstatná část televizních diváků na východě Čech, která má zajištěn pozemní příjem přes anténu, naladěnou na krkonošskou Černou horu, přišla o programy České televize. Důvodem je přechod k novému televiznímu standardu DVB - T2. Kdo si nepořídil nový set top box nebo novou televizi, v úterý ráno sledoval černou obrazovku.

Modelka Agáta Prachařová.

Agáta Prachařová: Mateřství je stresující, proto je třeba sem tam někde povolit

Agátu Prachařovou možná znáte jako modelku, moderátorku, fotografku anebo prostě jako dceru herečky Veroniky Stropnické, dříve Žilkové. Ona je ale také už osm let matkou, od roku 2017 dokonce dvojnásobnou. A protože navíc vyrůstala ve velké rodině, rozhodla se své zkušenosti s mateřstvím a výchovou dětí předat i televizním divákům.

Modelka Agáta Prachařová.

Agáta Prachařová: Mateřství je stresující, proto je třeba sem tam někde povolit

Praha /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ - Agátu Prachařovou možná znáte jako modelku, moderátorku, fotografku anebo prostě jako dceru herečky Veroniky Stropnické, dříve Žilkové. Ona je ale také už osm let matkou, od roku 2017 dokonce dvojnásobnou. A protože navíc vyrůstala ve velké rodině, rozhodla se své zkušenosti s mateřstvím a výchovou dětí předat i televizním divákům.

Oddechová louka „Na Hupech".

KRÁTCE: Nechte nám rekreační louku

Obyvatelé Modřan se bouří proti návrhu na změnu územního plánu, který by dovolil zastavit rekreační plochu louky „Na Hupech“. Vlastník chce na jejím místě postavit soukromou školu s restaurací a celý areál oplotit. 

Grébovka.

Grébovku zaplní láskyplný den

Praha - V pražském parku Grébovka to bude první květnový den pořádně vřít. Den zasvěcený hýčkání, kráse a lásce nese název Dermacol Love Day a za jeho organizací stojí televizní kanál Prima Love. Partnerem celodenního programu je i časopis Glanc.

První máj. Ilustrační foto.

Zamilujte se v okouzlující Grébovce

Praha - Matěj Ruppert, či kapela G-Point Hunters. Vystoupením těchto oblíbených hudebníků vyvrcholí bohatý program, věnovaný dni lásky v parku Grébovka. Oslavu prvního máje s názvem Dermacol Love Day připravil kanál Prima LOVE ve spolupráci s časopisem GLANC. Akcí návštěvníky provedou moderátoři Miroslav Šimůnek a Eva Perkausová.

Ilustrační foto

Rušení televizního signálu? V Boskovicích stále problém

Boskovice – Potíže s výpadky televizního signálu od ledna řeší v Boskovicích. Situace se zlepšila po vypnutí vysílače pro rychlý internet na vysílači Čížovky. Pořádný „šrumec" vyvolalo v Boskovicích spuštění pěti nových základnových stanic LTE pro rychlý internet, které provozují mobilní operátoři. Vysílače začaly způsobovat rušení televizního signálu. Místo sledování zápletky v oblíbeném filmu či seriálu se tak někteří Boskovičtí mohli dívat jen na potemnělou televizní obrazovku bez signálu.

Žižkovský vysílač v Praze

Žižkovský vysílač bude mít ve středu pravidelnou výluku

Praha - Pražané ve středu přes den nebudou moci sledovat televizní programy z žižkovského vysílače Praha-město. Plánovaná výluka potrvá od 6:00 do 15:00, rozhlas nebude vysílat od půlnoci do 5:00. Informovaly o tom České Radiokomunikace.

Ilustrační foto.

Žižkovský vysílač bude mít ve středu pravidelnou výluku

Praha - Pražané ve středu přes den nebudou moci sledovat televizní programy z žižkovského vysílače Praha-město. Plánovaná každoroční výluka potrvá od 6 do 15 hodin, rozhlas nebude vysílat od půlnoci do 5 hodin. „Bude při ní provedena pravidelná kontrola a údržba vysílače, anténních systémů, energetiky a vysílací technologie," oznámily Radiokomunikace.

Ilustrační foto.

Prima připravuje novou stanici, v reklamě se spojí i se Seznamem

Praha - Televize Prima v příštím roce spustí další stanici. V rámci představení obchodní politiky na rok 2015 to dnes uvedl obchodní ředitel FTV Prima Petr Jelínek. Při prodeji reklamního prostoru televize bude dál zastupovat TV Barrandov, přibude mimo jiné televize Óčko a spolupráci naváže také se společností Seznam.cz. Pro příští rok počítá s průměrným nárůstem cen o pět procent.

Pětatřicetiletá vyškovská floristka Kateřina Lusková se probojovala do finále druhého ročníku Miss Prima křivky.

Diety berou vnitřní krásu, říká finalistka Miss Prima křivky 2014 Lusková

Vyškov - Krása ženy se pozná tak, že vejde do místnosti a okouzlí všechny přítomné. Nejen svým vzezřením, ale i úsměvem a vystupováním. Takové je přesvědčení pětatřicetileté floristiky Kateřiny Luskové z Vyškova, která bude v sobotu v pražském divadle Hybernia bojovat s dalšími jedenácti finalistkami o titul Miss Prima křivky 2014.

Pětatřicetiletá vyškovská floristka Kateřina Lusková se probojovala do finále druhého ročníku Miss Prima křivky.

Diety berou vnitřní krásu, říká finalistka Miss Prima křivky 2014 Lusková

Vyškov - Krása ženy se pozná tak, že vejde do místnosti a okouzlí všechny přítomné. Nejen svým vzezřením, ale i úsměvem a vystupováním. Takové je přesvědčení pětatřicetileté floristiky Kateřiny Luskové z Vyškova, která bude v sobotu v pražském divadle Hybernia bojovat s dalšími jedenácti finalistkami o titul Miss Prima křivky 2014.

Vysílač na Kleti.

Ve středu bude výluka vysílače České Budějovice - Kleť

Kleť - Výluka televizního vysílání 20. srpna potrvá od 6 do 15 hodin. Z vysílače Kleť nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a Barrandov a multiplex 3 s programy Prima Love, Prima ZOOM, Óčko, Óčko Gold, Šlágr TV, Active TV, ČT:D/ČT art a Jihočeská televize.

Od 14. června nasazujeme na Prima love závěrečnou řadu oblíbeného komediálního seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Jak jsem poznal vaši matku: Oblíbený seriál spěje do finále

Praha – Po devíti letech veselých i dojemných historek se konečně dozvíte, Jak jsem poznal vaši matku i jak to všechno dopadlo… Tak by klidně mohla začít závěrečná řada oblíbeného komediálního seriálu. Toto romantické a komediální drama USA bude vysílat Prima Love ode dneška každý den od 19.00 hodin.

Mother´s angels.

"Doma že je to zadarmo? Naopak," říká
 lídr Mother's Angels Jakub Dryml

Ústí n. O. – Z Prahy se vrátil do Litomyšle, učení vyměnil za výrobu bazénů, skupině Mother's Angels ale Jakub Dryml zůstal věrný. Zakrátko, v pátek 14. března, čeká dnes pětadvacetiletého kytaristu a zpěváka další milník kariéry – v domovské litomyšlské Kotelně se bude 14. března křtít v pořadí třetí album „andílků" s názvem Boj. A vybojovat toho za poslední roky musel frontman skupiny poměrně dost. „Ukradli mi kytaru, kterou jsem měl čtrnáct let. Snad ji našel v bazaru nějaký hodný kluk, se kterým se rozešla holka a který se na ni chtěl naučit hrát," povzdechl si během rozhovoru, na který si odskočil do Ústí nad Orlicí.

Žižkovský vysílač v Praze

Žižkovský vysílač dnes čeká plánovaná výluka

Prah - Žižkovský vysílač v Praze dnes čeká každoroční plánovaná výluka. Televizní signál nebude k dispozici od 6:00 do 15:00, rozhlas nebude vysílat od 9:00 do 15:00. Diváků, kteří na území Prahy přijímají signál z vysílače Cukrák, se výluka netýká. Informovaly o tom České Radiokomunikace.

Televizní vysílač na Zelené hoře u Chebu.

Města na dokrývače televizního signálu nepřispějí

Aš - Obyvatelé Aše na Chebsku programy Prima Love, TV Óčko, Prima Zoom, Šlágr TV, Active TV a Óčko Gold ze třetího multiplexu zatím nenaladí. Ašskou radnici by totiž zesílení signálu z televizní věže stálo nemalé investice. Ty na to v rozpočtu nemá.

Televizní vysílač na Zelené hoře u Chebu.

Města na dokrývače nepřispějí

Aš - Obyvatelé Aše programy Prima LOVE, TV Óčko, Prima ZOOM, Šlágr TV, Active TV a Óčko Gold ze třetího multiplexu zatím nenaladí.

Ilustrační foto

Programy? V nedohlednu

Chebsko - Zatím je mohou ´chytnout´ pouze lidé se silnými anténami z digitálního pozemního vysílače Krašov u Plzně. A situace se podle radnice zatím nezmění. 

Televizní vysílač na Zelené hoře u Chebu.

Třetí multiplex v Chebu nenaladíte. Problém by mohl vyřešit dokrývač

Chebsko - Mnoho obyvatel Chebska si stěžovalo na nemožnost přijímat televizní vysílání ze třetího pozemního multiplexu, jenž nabízí řadu atraktivních stanic. Redaktoři Deníku zjišťovali u jeho provozovatele společnosti CDG, respektive Českých Radiokomunikací, jak to s příjmem doopravdy je.

Ilustrační foto.

V květnu začne vysílat nová celoplošná televize TipTV

Praha – V květnu začne vysílat nová celoplošná televize TipTV zaměřená na propagaci firem a jejich výrobků. Po stanici Active TV, která zahájila zkušební vysílání v tomto týdnu, půjde o další program v takzvaném třetím multiplexu pokrývajícím většinu území České republiky. Nový projekt dnes novinářům představili majitelé televize Radek Pažout a Zdeněk Sláma. Licenci k vysílání stanice získala v úterý.

Ilustrační foto.

Začala vysílat Active TV zaměřená na přímý prodej a zábavu

Praha - V poledne začala v Česku vysílat nová celoplošná televize Active TV. Nová stanice chce být prvním interaktivním kanálem na tuzemském trhu se zaměřením na zábavu a přímý prodej. Oznámila to společnost Czech Digital Group, která je provozovatelem třetího multiplexu, v němž bude nová stanice vysílat.

Ilustrační foto

Nové stanice lidé na Klatovsku nenaladí

Klatovsko - Naladit všechny české televizní stanice je na Klatovsku problém. Nově spuštěná stanice Smíchov vysílá na pozemním vysílání jen v takzvaném multiplexu4 a poblíž Klatov není vhodný vysílač. V nabídce satelitních operátorů tato stanice chybí.

Satelit - Ilustrační foto.

Za satelitní příjem se už platí, lze se tomu ale vyhnout

Domažlicko - První složenky k zaplacení dostali zákazníci satelitních platforem Skylink a CS link, které zajišťují přístup k desítkám českých a slovenských stanic. Něco přes dvacet z nich je neplacených, a proto zprostředkovatelé jejich signálu jej doposud divákům poskytovali bezplatně. .

Ilustrační foto.

Prima plánuje spustit čtvrtý televizní kanál

Praha - Společnost FTV Prima chystá spuštění čtvrtého televizního kanálu. Měl by se zaměřit na mladší diváky a nabídnout filmy, sport, dokumenty a magazíny. Náklady na zahájení vysílání by měly lehce přesáhnout 200 milionů korun. Napsal to v pátek deník E15.

Ilustrační foto

Některé televizní kanály a rádiové stanice lidé na Chebsku vůbec nenaladí

Chebsko - Televizní kanál Prima Love či rádiovou stanici Radio Proglas si na Chebsku nemohou naladit všichni. Lidé se setkávají s problémy, pokud programy nechytají přes satelit či kabelovou televizi. Přes obyčejný set-top-box se tak diváci na kanál Primy nepodívají a rádio si nepustí. Záleží hlavně na terénu.

Pohled z výšky na Praděd

Neděle 12. února. Den, kdy definitivně končí analog

Šumpersko/Jesenicko – Akční film Nejlepší z Brooklinu bude poslední snímek, který budou moci lidé na Šumpersku a Jesenicku vidět v analogové kvalitě. V neděli 12. února ve 23 hodin 59 minut vypne své analogové vysílače v regionu televize Nova. Nastane tak definitivní konec analogového vysílání.

Moderátorkou reality show Hotel Paradise na Prima love bude Martina Gavriely

Jaro na Primě: Do ráje, filmové historie či kliniky asistované reprodukce

Praha – Vítejte v ráji – tak zní slogan jarního vysílacího schématu FTV Prima. Stanice (tvořená Prima family, Prima COOL a Prima love) jím odkazuje především na reality show Hotel Paradise, v níž bude během tří měsíců bojovat o výhru 50 000 eur (1 250 000 korun) skupina vyvolených. Stranou zájmu diváků ale rozhodně nemají zůstat ani další mezinárodní zábavná show, pokračování původních seriálů či nový pořad Česká 30, jehož průvodcem bude Martin Dejdar. Herec v něm každý čtvrtek večer na Prima family přivítá tříčlennou porotu, s níž bude hledat třicet nejlepších českých filmových nebo televizních scén na vybrané téma (nejerotičtější momenty, frajeři, trapasy, hlášky, facky či rvačky). „Doufám, že se nám podaří objevit ty nejzajímavější scény z filmové historie. Osobně se na to velmi těším,“ říká Dejdar.

Hranické zpravodajství

Hranické zprávy zmizely z televize, jsou jen na webu

Hranice – Kam se podělo hranické televizní vysílání? Na tuto otázku se stále častěji ptají obyvatelé města. Pravidelné regionální zpravodajství, na které byli zvyklí, totiž před koncem loňského roku zmizelo z televizních obrazovek a dosud se na ně nevrátilo.