Kreativ

ŠTÍTEK: Teta drogerie

Staveniště, kde vzniká obchodní centrum ve Velkém Meziříčí

Obchodní centrum v Meziříčí otevře později. Lidé brzy uvidí skelety prodejen

/VIDEO/ Komplikace pozdržely výstavbu nového obchodního centra u Velkého Meziříčí. Přesto developeři počítají s tím, že prodejny otevřou ještě letos před Vánoci. Deník zjistil, ve který konkrétní měsíc by to mohlo být. Na stavbě už začali dělníci pracovat na základech skeletů budoucích prodejen. Prohlédněte si také galerii a video, jak růst obchodního střediska pokračuje.

Budované obchodní centrum na okraji Rychnova nad Kněžnou nabídne nové nákupní možnosti v blízkosti Billy.

Sinsay, Action a další. Nejen módu nabídne nové obchodní centrum v Rychnově

Prodejní síť v Rychnově nad Kněžnou se zanedlouho rozroste. Poblíž supermarketu Billa se již nějakou dobu buduje nové obchodní centrum, které nabídne celkem pět prodejen různých obchodních řetězců. Víme, které to budou. Za nákupy do těchto obchodů přitom lidé museli doposud cestovat třeba až do krajského města. První zákazníky mají přivítat už na jaře.

Výstavba obchodního centra ve Velkém Meziříčí začala.

Výstavba obchodního centra ve Velkém Meziříčí začala. Letos bude stát skelet

/VIDEO/ Pouhý kilometr a půl od jednoho obchodního centra vznikne ve Velkém Meziříčí druhé. Bagry se v posledních dnech zakously do půdy, náklaďáky odváží zeminu a dělníci začali s prvními pracemi. Ještě letos by měly stát v ulici Karlov skelety budoucích prodejen. Zákazníci si v nich nakoupí příští rok na podzim.

Nové nákupní centrum bude ve Velkém Meziříčí do dvou let.

Nové nákupní centrum s dalším supermarketem vyroste ve Velkém Meziříčí

/VIZUALIZACE/ Nové nákupní centrum vyroste ve Velkém Meziříčí. Investor už získal stavební povolení. Výstavbu však zdrží námitka, o které na jaře rozhodne Kraj Vysočina. Celkem bude v obchodní zóně ve východní části města na Žďársku devět různých řetězců, od supermarketu přes drogerii až po obchod pro chovatele a jejich mazlíčky.

Prezidentské volby: majitel Baníku se rozhodl podpořit generála Pavla.

Prezidentské volby: proč se majitel Baníku rozhodl podpořit generála Pavla?

Až miliony korun darovali kandidátům na prezidenta České republiky podnikatelé ze střední a severní Moravy. Odůvodňují to osobními sympatiemi i podporou pestrosti spektra kandidátů. Mezi sponzory je také majitel Baníku Ostrava Václav Brabec. Proč se do sponzoringu zapojil a čím ho oslovil jím vybraný kandidát Petr Pavel? 

Nová Billa se zákazníkům otevřela 13. července.

Billa, Teta nebo Super zoo. Ve Stříbře otevřeli nové obchody

V nové obchodní zóně si nyní mohou nakoupit lidé ze Stříbra i okolí. V prostoru bývalé restaurace, která roky chátrala, na třídě 5. května ve Stříbře, otevřeli obchodní řetězec Billa, který ve městě chyběl. První zákazníky přivítal ve středu 13. července.

Fotograf Gustav Aulehla.

Nová galerie v krnovském Prioru startuje fotografem Aulehlou

Sotva město Krnov koupilo obchodní dům Prior, opustil ho jeden z nejvýznamnějších nájemců: drogerie Teta. Díky iniciativě krnovského lékaře a muzikanta Tomáše Edelsbergera uvolněný prostor nezůstal dlouho prázdný. Díky jeho iniciativě vznikla nová umělecká galerie Edel, která se poprvé představí veřejnosti ve čtvrtek 23. září. V 16 hodin vernisáž v galerii Edel zahájí výstavu legendárního krnovského fotografa Gustava Aulehly.

Deník ví, jak ušetřit.

Dejte prostor kráse. Dodejte si sebedůvěru a hýčkejte své tělo

/DENÍK RADÍ/ Chcete se odměnit novým parfémem nebo hledáte dokonalý make-up? Rádi hýčkáte vaši pleť a tělo kvalitní kosmetikou, nebo jen hledáte opalovací krém na dovolenou? Speciální akční nabídky, tipy v dermokosmetice, triky na líčení, ale i doporučení produktů a služeb najdete na webu usetri.denik.cz. Využijte výhodné nabídky našich partnerů jako jsou Notino, Sephora, ElNino, Krasa.cz, Douglas, Parfemy.cz, Yves Rocher, Econea, Dr.Max a další.

Deník ví, jak ušetřit

Zařizujete si bydlení? Pořiďte si věci do domácnosti výhodně

/DENÍK RADÍ/ JENA nábytek, Möbelix, Tescoma, 4home nebo třeba Bonami a výhodný nákup ve výši až 11 procent z ceny. A to není všechno. Na webu usetri.denik.cz najdete mnoho dalších značek a e-shopů, které nabízejí vše pro domácnost: nábytek, kancelářské židle, doplňky, vybavení do kuchyně, svítidla i matrace. To všechno můžete pořídit výhodněji díky službě cashback.

Deník ví, jak při nakupování ušetřit.

Chystáte se na dovolenou? Pořiďte si vybavení, hotel i letenky výhodně

/DENÍK RADÍ/ Ubytování, cestovní pojištění, nový kufr nebo výbava na hory. To všechno můžete pořídit výhodněji díky službě cashback. Jak to funguje? Stačí navštívit webové stránky usetri.denik.cz, v nabídce obchodů si zvolíte ten, který vám nejvíce vyhovuje anebo nabízí nejvýhodnější nabídku. Pak už si jen stačí vybrat zboží a objednat. Část peněz z nákupu vám pak připíšeme zpátky na váš bankovní účet.

Nakupujte s Deníkem chytře.

Ušetřete při nakupování. Díky vrácení peněz a slevám

Doba se změnila a zřejmě i vy jste začali víc nakupovat na internetu. Máme pro vás tip, jak to dělat výhodněji! Díky registraci na webu Ušetři.deník.cz budete mít nejnovější informace o všech akcích a slevách ve svých oblíbených obchodech. A navíc budete moci využívat službu, díky níž se vám vrátí část peněz za každý nákup.  

Ilustrační snímek

Nakupujte chytře. S vracením peněz a slevami

Doba se změnila a zřejmě i vy jste začali víc nakupovat na internetu. Máme pro vás tip, jak to dělat výhodněji! Díky registraci na webu Ušetři.deník.cz budete mít nejnovější informace o všech akcích a slevách ve svých oblíbených obchodech. A navíc budete moci využívat službu, díky níž se vám vrátí část peněz za každý nákup.  

Roušky vyrobené týmem šumperského Bushcraftshopu.

Lidé zásobují tisíci roušek zdravotníky či prodavače

Tisíce lidí ze Šumperska a Jesenicka usedly minulý týden k šicím strojům, aby vyrobili pro sebe a své blízké roušky. Ty mají pomoci ochránit okolí svých nositelů před šířením koronaviru. Řada lidí však roušky šije dál a ve velkém: pro nemocnice, ústavy sociální péče nebo zaměstnance marketů. V řadě měst a obcí se lidé za tímto účelem organizují do skupin. Zapojují se i firmy.

Vyklizená a uzavřená restaurace McDonald' v Prioru v Mostě.

FOTO DNE: Do Prioru v Mostě se nastěhuje drogerie Teta

Most - Uvolněné prostory po restauraci McDonald's, která se přesunula do nákupního komplexu Central, převezme v přízemí Prioru drogerie Teta. "Ano, na tomto místě plánujeme v blízké době otevřít novou prodejnu," sdělil zákaznický servis Teta drogerie. Nejbližší prodejna této značky je v Litvínově.