Kreativ

ŠTÍTEK: Aleš Lehký

Ples sportovců v Domě kultury Ústí.

FOTO: Sportovci v Ústí budou plesat. Těšte se na skupinu Verona

/VIDEO/ Ples sportovců se vrací s pořadovým číslem 26. Těšte se na skupinu Verona, tombolu a půlnoční překvapení. Akce se uskuteční v pátek 17. března od 20.00 v ústeckém Domě kultury. Celým večerem provede oblíbený moderátor Aleš Lehký z kapely Lunetic.

Nové Ves v Horách ocenila osobnosti obce.

Nové Ves v Horách ocenila osobnosti obce

Státní svátek 17. listopadu jsme v naší obci Nová Ves v Horách využili k předání ocenění významným osobnostem, obyvatelům obce, kteří se svými činy zasadili o její rozvoj obce.  

V pátek se bude v Litvínově hrát třetí vlasatý zápas.

V Litvínově se dnes hraje třetí vlasatý zápas. Pomůže 5leté Matyldě

V pátek 5. března, tedy zítra, se na Zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově odehraje charitativní extraligový zápas Konta našeho srdce a spolku Nové háro. Pomáhat budeme onkologické pacientce, 5 leté Matyldě, která kvůli léčbě přišla o své vlásky. Pořádaná sbírka je na paruku z pravých lidských vlasů.

Slavnosti obcí Modlanska.

Covidu se nelekli. Slavnosti v Modlanech budou, chystá se víkend plný zábavy

Zajímá vás, kolik nadýcháte po dvou pivech? Chtěli byste vědět, jak s vámi zacloumají dvě štamprlata rumu? Zastavte se v sobotu 29. srpna na slavnostech v Modlanech u stánku Městské policie Krupka. Měření alkoholu v dechu bude jednou z atrakcí, se kterou strážníci na pouťové veselí do obce přijedou. Vyzkoušet si budete moci i to, zda fyzicky zvládnete první pomoc v podobě masáže srdce podle pokynů z defibrilátoru.

Lunetic v Kolíně.

OBRAZEM: Čtveřice Lunetic i po dvaceti letech pobláznila fanynky

Kolín - Pestrý hudební týden v kolínském Městském společenském domě měl rozjásanou tečku druhou říjnovou sobotu – po vystoupení slovenského rapera Kaliho, premiérovém koncertu Honzy Křížka s kapelou, hvězdného dua TV Šlágr Dua Aramis se v sobotu ve stejných prostorách zastavilo pětadvaceti bodové turné ke dvaceti letům existence chlapecké čtveřice Lunetic. 

Obžalovaný policista před budovou soudu. Přišly jej podpořit desítky lidí.

Policista obviněný ze zranění motorkáře byl zproštěn obžaloby

Obvodní soud pro Prahu 8 dnes zprostil obžaloby policistu Šimona Vaice, který byl viněn z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti kvůli tomu, že loni v červenci zahradil ujíždějícímu motorkáři cestu služebním autem. Jeho jednání podle soudu není trestným činem.

Lunetic v Pelhřimově! - 24. 3. 2018 Moon Music Club

Legendární kapela Lunetic dorazí do Pelhřimova

Pelhřimov – Před dvaceti lety je hit Máma vystřelil mezi české hudební hvězdy. Klučičí kapela Lunetic vyprodávala koncertní haly a šílely z ní především mladé dívky. Tři ze čtyř členů kapely se nyní pokouší o návrat na výsluní, Lunetic dorazí už tuto sobotu 24. března také do pelhřimovského Moon music clubu v Křemešnické ulici. Návštěvníci uslyší všechny jejich velké hity.

Milan Chovanec

Bezpečnostní odbory chtějí po příští vládě vyšší platy i bonusy

Zvyšování nástupních platů a zavádění příspěvků na bydlení, stravování či dojíždění by měly být kroky příští vlády pro zlepšení situace u bezpečnostních sborů. Na tiskové konferenci po jednání s ministrem vnitra Milanem Chovancem (ČSSD) to dnes uvedli zástupci odborů.

Teplický Relax

Pařba s teplickým Relaxem bude v pátek v teplickém divadle

Teplice - První červnový pátek se chystá Pařba s Relaxem. Teplický sport club RELAX připravil bohatý doprovodný program, zahraje skupina Flash, speciální host George Michael Freedom Project a večer zakončí DJ-Jimmy, jste zváni do prostor Krušnohorského divadla v Teplicích.

Atelier Moravec představil novou kolekci společenských šatů

Atelier Moravec představil novou kolekci společenských šatů

Teplice - Představení nové kolekce společenských šatů Atelieru Moravec bylo spojené s pozvánkou na VII. Zámecký ples v Zahradním domě 27. ledna. Hostem na něm bude, stejně jako na čtvrteční společenské akci v prodejně Camp David v obchodním centru Olympia, zpěvák Pavel Vítek.