Kreativ

ŠTÍTEK: Aleš Lehký

Ilustrační foto.

Reorganizaci policie podpořili odboráři i bývalí šéfové policie

Praha – Reorganizaci policie dnes na tiskové konferenci podpořili bývalí policejní prezidenti Jiří Kolář a Oldřich Tomášek. Shodli se na tom, že změny povedou k efektivnější práci elitních útvarů, které se sloučí do Národní centrály proti organizovanému zločinu. Odboráři zase vyzdvihli, že v budoucnosti vznikne moderní policejní pracoviště. Připomínky k reformě má část příslušníků Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ), jehož šéf Robert Šlachta minulý týden kvůli chystaným změnám rezignoval.

Slovenský zpěvák Peter Nagy.

Plesová sezona začíná, užijte si ji

Teplice - S novým rokem začala i plesová sezona na Teplicku. Tanečního parketu si milovníci tance budou moci užívat do sytosti až do března. Připravili jsme pro vás malou nabídku nejbližších plesů. Tak se dobře bavte!

Smyslem festivalu Woman&Life je zprostředkovat ženám všech věkových kategorií co největší množství užitečných informací, které se dotýkají jejich života, osobního rozvoje, rodiny, kariéry a seberealizace a také péče o zdraví a krásu.

O víkendu se v Praze koná největší festival pro ženy

Praha - Na Výstavišti Praha Holešovice se bude odehrávat největší Festival pro ženy v České republice festival osobního rozvoje Woman Life. Zájemkyně se tam budou moci potkat s Andreou Kalivodovou, Dominikem Haškem, Jiřím Langmajerem, Petrem Havlíčkem či Danielou Drtinovou. Akci bude moderovat Aleš Lehký.

Zpěvačka Jitka Zelenková.

KAM JÍT O VÍKENDU: Slavnosti v Dubí, pohádka v Krupce

Teplicko - Poslední prázdninový víkend je nabitý akcemi pro malé i velké. Podle předpovědi počasí nebude potřeba pláštěnka, ale spíše opalovací krém. Každopádně kdo má rád hudbu, nebo nakupování spojené se zábavou či výlety do přírody, tak si víkend náležitě užije. My vám přejeme příjemnou zábavu!

Jindy je na náměstí po páté hodině odpoledne sotva deset lidí. Ve čtvrtek jich bylo dost možná přes tisíc.

My vám dary a celebrity, vy nám hlas. Litvínov zažil první volební „losovačku“

Litvínov /FOTO,VIDEO/ - Litvínov má za sebou monstrózní předvolební show, která na náměstí nalákala stovky lidí. Uspořádalo ji nově vzniklé Sdružení Litvínováci. Občanům zazpívali Václav Neckář a Dara Rolins, rozdávaly se dárky a klobásy. Litvínov tak napodobil Most, kde se stejným způsobem prezentuje Sdružení Mostečané Mostu, příbuzenské uskupení Sdružení Litvínováci. 

I letos výtěžek přispěl na dobrou věc. Akci moderoval Aleš Lehký.

Country festival přinesl malé Adélce z Mostu téměř čtrnáct tisíc korun

Most – Sobotní Country festival na Matyldě, při němž vystoupilo osm hudebních formací, opět přispěl na dobrou věc. Účinkující muzikanti a návštěvníci, kteří přišli, mezi sebou vybrali téměř 14 tisíc korun pro Adélku Minčákovou, dvanáctiletou dívku z Mostu, která je od narození hluchá a aby vůbec mohla komunikovat s okolím, používá kochleární implantát.

Levhart mandžuský je nejohroženějším levhartem na světě. Ústecká zoo se chlubí úspěšným odchovem samičky. Dostala jméno Suiyana a kmotra Aleše Lehkého. Odpoledne pokračovalo masopustním průvodem.

FOTO: Zoo pokřtila levharta a věšela zimu

Krásné Březno – Křtiny malého levharta. Poprava zimy, masopustní průvod s bubnem. Soutěže pro děti, tanečky s DanceMission a nakonec krmení a drezúra lachtana Moritze. To připravila na sobotní odpoledne zoologická zahrada.

Masopust na Homolsku.

Hýření masek zažije Ústecko poprvé v sobotu

Ústecko - Svátek hojnosti a veselí doprovázený řáděním pestrobarevných masek i spoustou dobrého jídla a pití. Příležitostí užít si masopust budou mít lidé na Ústecku o následujících víkendech dost. Na hýření masek se připravují v Dubicích, Řehlovicích i Homoli u Panny. Tradiční průvod projde Zubrnicemi.

Aleš Lehký.

Aleš Lehký vzpomíná na období největší slávy skupiny Lunetic s úsměvem a rád

Litvínov - Martin Kocián, David Škach, Vašek Jelínek a Aleš Lehký. Na přelomu tisíciletí se z plakátů „zubili" snad v každém dívčím pokojíčku. Skupina Lunetic tehdy byla fenoménem. Začalo to hitem Máma, který ze čtyř kluků z Mostecka udělal hvězdy. Následoval nespočet chytlavých písniček o lásce. Česká hudební scéna zažívala dosud nepoznané. Od obrovských a technicky náročných vystoupení až po popularitu hraničící s bláznovstvím. Pak se skupina rozpadla, aby se v roce 2008 mohla dát znovu dohromady. Vzniklo nové album oceněné zlatou deskou. Koncertování už ale není hlavní náplní jejich životů. „Já bych ale mohl zpívat každý den, moc mě to baví," usmívá se Aleš Lehký v rozhovoru pro Mostecký deník. Dráhu zpěváka vyměnil za tu moderátorskou.

Z chrámu sv. Mikuláše vyšel v sobotu večer světelný průvod věřících k loretánské kapli v Boru. Světelný průvod byl jedním z vrcholů církevní části letošního ročníku Loretánských slavností

Bor ožil slavnostmi Lorety

Bor – Další ročník Loretánských slavností v Boru je od nedělního večera minulostí. Slavnosti měly opět dvě linie.

LUNETIC v libereckém Koloseu.

Lunetici si opět užili křik nadšených fanynek, tentokrát v Liberci

Liberec /REPORTÁŽ, FOTOGALERIE, VIDEO/ - V devadesátých letech vyprodávali haly, dnes na Lunetic přišla v Liberci stovka těch nejvěrnějších fanynek. Atmosférou se ale boy band vrátil na vrchol. Dívky a ženy ječely nadšením a po koncertě chtěly autogramy… Přípravy na příchod Lunetic avizovaly spíše koncert přinejmenším Rolling Stones. DJ hrál na pódiu hity, které doprovázela projekce a vyhrožoval, že dokud nebudou všichni na pódiu, kluci nevystoupí.

LUNETIC v libereckém Koloseu.

REPORT: Lunetici si opět užili křik nadšených fanynek

Liberec /REPORT, FOTOGALERIE, ANKETA/ - V devadesátých letech vyprodávali haly, dnes na Lunetic přišla v Liberci stovka těch nejvěrnějších fanynek. Atmosférou se ale boy band vrátil na vrchol. Dívky a ženy ječely nadšením a po koncertě chtěly autogramy.

Lunetic ve své někdejší i současné sestavě: zleva David Škach, Martin Kocián, Aleš Lehký a Vašek Jelínek

Lunetic už netančí. Chlapci zpívají s živou kapelou

Liberec /VIDEO/ - Otcové českých boy bandů Lunetic se vrátili. Na kontě mají novou desku s názvem Na vlnách a dokonce už při koncertech netančí sehrané sestavy. Teď s nimi hraje živá kapela, už žádný reprodukovaný doprovod. V novém kabátě je mohou liberecké fanynky vidět v pátek 25. května od 20 hodin v Kulturním centru Universum nebo-li v Koloseu.

LUNETIC. Ilustrační foto.

Lunetic připomenou fanynkám pubertu

Liberec /KONCERT, VIDEO/ - Boy band Lunetic se vrací na scénu, na kontě má cédéčko a s živou kapelou vystoupí v pátek 25. května v Koloseu v Liberci.

Aleš Lehký ze skupiny Lunetic

Člen kapely Lunetic Aleš Lehký: Někdo chodí na ryby, my jezdíme na turné

Zlín /ROZHOVOR/  - Je to už čtrnáct let, co se rozpadli. Společná láska k hudbě a ke kapele je však zase spojila. I když má většina z nich už otcovské povinnosti, o víkendech si od plenek odskočí znova na pódium. Do Zlína Lunetic dorazí společně s živou kapelou 17. května do klubu Masters of Rock Café. Samotný koncert pak startuje ve 20 hodin. Člen kapely Aleš Lehký zavzpomínal v rozhovoru pro Deník nejen na svou někdejší hudební slávu, ale prozradil také, jak si užívá roli otce.

Aleš Lehký ze skupiny Lunetic

Člen kapely Lunetic Aleš Lehký: Někdo chodí na ryby, my jezdíme na turné

Zlín - Je to už čtrnáct let, co se rozpadli. Společná láska k hudbě a ke kapele je však zase spojila. I když má většina z nich už otcovské povinnosti, o víkendech si od plenek odskočí znova na pódium. Do Zlína Lunetic dorazí společně s živou kapelou 19. května do klubu Masters of Rock Café. Samotný koncert pak startuje ve 20 hodin.

Lunetic a jeho fanynky na aktuálním snímku

Kdysi slavný Lunetic ožívá. Zahraje i v Šumperku

Šumperk /SOUTĚŽ O VSTUPENKY/ – Před deseti lety byli idolem snad všech náctiletých dívek. Dnes se čtveřice známá pod jménem Lunetic vrací na pódia. Své turné ukončí v pátek 16. prosince v hlavním sálu Domu kultury v Šumperku, kde vystoupí vůbec poprvé.

Ilustrační foto

Přesčasy bez odměn jsou v pořádku, rozhodl soud

Brno /AKTUALIZOVÁNO/ - Členové bezpečnostních sborů musejí i nadále sloužit až 150 hodin přesčasů ročně bez nároku na příplatek nebo náhradní volno. Ústavní soud (ÚS) zamítl návrh na zrušení části zákona o služebním poměru, který podalo 45 levicových poslanců ČSSD a KSČM.

V kroměřížském kulturním domě zahrála v sobotu 30. října 2011 kapela Lunetic

Stovky dívek se znovu roztoužily. Přijeli Lunetici

Kroměříž /FOTOGALERIE, VIDEO/ – Dívky se opět hroutily vzrušením, hltaly pohledem své idoly, nadšeně zpívaly a toužily po nich. Podobně jako už před čtrnácti lety, kdy si kluci ze skupiny Lunetic dobyli jejich srdce.

Etnografka Romana Habartová upravuje moderátorku pořadu.

Snídaně s Novou: kroje a Pijáčkova sabráž

Uherské Hradiště /FOTOGALERIE, AKTUALIZOVÁNO/ – „Pepek námořník končí, za minutu jedem,“ informuje moderátorské duo v kunovských krojích muž s vysílačkou a kameramani zpozorní. Je páteční ráno a za chvíli poběží živý přenos pořadu Snídaně s Novou. Z mařatické Vinohradské ulice.

Ilustrační foto.

Litvínov vydělá na plese. Peníze daruje dětem

Litvínov – Litvínov Litvínovu, tak zní letošní motto městského plesu. Vedení Litvínova se tradiční ples letos rozhodlo pojmout charitativně. Výtěžek z něj bude věnován Mateřskému centru Klubíčko.

Martin Kocián z obnoveného Luneticu

Lunetic se vrací s novou show

Zlín - Po několikaleté pauze se na pódia vrátila známá formace Lunetic. V původním složení se představí i divákům ve Zlíně a to už příští pátek od 19 hodin v hale Euronics (bývalá Novesta).

Lunetic ve své někdejší i současné sestavě: zleva David Škach, Martin Kocián, Aleš Lehký a Vašek Jelínek

Lunetic se vrací s novou show

Zlín - Po několikaleté pauze se na pódia vrátila známá formace Lunetic. Vpůvodním složení se představí idivákům ve Zlíně a to už příští pátek od 19hodin vhale Euronics (bývalá Novesta).

Zpěvák skupiny Chinaski Michal Malátný se podepisuje na ruku jedné z fanynek.

Most bude měsíc v obležení celebrit

Most - V nadcházejících dnech se město Most stane centrem kulturního a sportovního dění. Zpěváci, moderátoři, herci a hudební skupiny nejrůznějších žánrů na Mostecko přijedou díky akcím, které se v okolí pořádají.