Kreativ

ŠTÍTEK: Svatošské skály

Novoroční běh, který pořádá tradičně nohejbalový SK Liapor Karlovy Vary, za sebou uzavřel další excelentní kapitolu.

Rekordy Novoročního běhu na Svatošské skály

Karlovy Vary – Přehled deseti nejlepších běžců v sedmadvacetileté historii tohoto závodu co do dosažených časů a přehled těch, kdo toho na silnici z Doubí do Svatošek odběhali nejvíce.

Třikrát za posledních pět let ozdobil Novoroční běh na Svatošské skály souboj o prvenství mezi peruánským vytrvalcem Vladimirem Escajadillem (vlevo) a českým reprezentantem v terénním triatlonu Janem Kubíčkem. Skóre je zatím 2:1 pro Peruánce.

Sportovní rok odstartuje běh na Svatošské skály

Karlovy Vary – První oficiální sportovní akcí roku 2010 na Karlovarsku bude Novoroční běh na Svatošské skály, který společně pořádají karlovarské sportovní kluby SK Liapor Witte a Triatlet.

Ilustrační foto

Kdo si chce zaběhat, může i o Vánocích

Karlovy Vary – Zatímco většina národa se těší, jak si o svátcích na přelomu roku zalenoší a nacpe břicha, je pro vyznavače běhání připravena řada tradičních závodů.

Ilustrační foto

V sobotu Svatošky Celebrity Cycle March

Sokolov - V sobotu odstartuje na Starém náměstí v Sokolově, po roční výluce zapříčeněné rekonstrukcí houpacího mostu z Těšovic do Královského Poříčí (kudy vede trasa závodu), již pátý ročník populárního recesistického cyklistického závodu „Svatošky Celebrity Cycle March“.

Ivana Sekyrová

Sekyrová a Sokol vítězi

SOKOLOV - Posledním závodem skončila Liga běžců Karlovarského kraje. Mezi nejlepšími borci se umístili tradičně Ivana Sekyrová a také Jan Sokol.

Od pátku do neděle se konala ekologická akce čištění řeky Ohře

Čištění řek má tradici

Účastníci čištění řeky vytáhli z vody například nákupní košík, počítačové součástky i celý počítač