Kreativ

ŠTÍTEK: Galerie Harfa

Jurský park v pražském nákupním centru Galerie Harfa.

Obchodní centra lákají zákazníky, nabízejí více zábavy

 Obchodní centra začínají nabízet kromě nakupování také více zážitků a zábavy, aby v době rostoucí obliby internetových obchodů a nových druhů trávení volného času přilákala zákazníky. Lidé tak v obchodním centru mohou nejen nakoupit, ale s rodinou si také zasportovat či navštívit různé atrakce a expozice.

Jurský park v pražském nákupním centru Galerie Harfa.

Obchodní centra lákají zákazníky, nabízejí více zábavy

Praha - Obchodní centra začínají nabízet kromě nakupování také více zážitků a zábavy, aby v době rostoucí obliby internetových obchodů a nových druhů trávení volného času přilákala zákazníky. Lidé tak v obchodním centru mohou nejen nakoupit, ale s rodinou si také zasportovat či navštívit různé atrakce a expozice.

Do nově otevíraného DinoParku Praha v nákupní galerii Harfa byly 7. dubna vrtulníkem přemístěny a usazeny dva robotické modely tyranosaurů.

OBRAZEM: Nad Prahou se vznášely pravěké nestvůry

Praha - Neobvyklý pohled na dva obří tyranosaury letící vzduchem vysoko nad O2 arenou se ve čtvrtek naskytl kolemjdoucím v pražských Vysočanech. Dávní predátoři zavěšení na čtyřicetimetrovém laně pod vrtulníkem usedli jeden po druhém na střechu nové nákupní Galerie Harfa, kde doplnili expozici nového Dinoparku. Park s pěti desítkami replik prehistorických tvorů zde bude otevřen 28. dubna.