Kreativ

ŠTÍTEK: hvězda

Letecký ples dosáhl plnoletosti s Hronem a Monkey Business

Letecký ples dosáhl plnoletosti s Hronem a Monkey Business

Kolín /FOTOGALERIE/ – Již osmnáctý ročník Reprezentačního leteckého plesu 21. základny taktického letectva v Čáslavi se uskutečnil v pátek v kolínském Městském společenském domě. Jeho návštěvníky vítala při příchodu cimbálovka a každá dáma obdržela růži, úvod večera pak patřil spolku Postrpoi, který vytvořil originální lightshow i s logem plesu. Jeho hlavní organizátor Karel Vašíček vždy do programu zve tuzemské hvězdy, tentokrát padla volba na Vladimíra Hrona a kapelu Monkey Business.

Sportovní den rektora na ústecké univerzitě

FOTO: Ústecká univerzita nabídla pohyb, zábavu, zkušenost a hvězdy

Ústí nad Labem - Ve středu 10. dubna se v areálu UJEP především sportovalo. Kdo měl zdravé nohy a ruce, mohl si vyzkoušet pod dohledem zkušeného trenéra třeba streetball, umělou horolezeckou stěnu, šerm, silový trojboj, box s Fabianou Bytyqi, veslování, slack line, body attack, cvičení na péřových válcích, florbal nebo latinskoamerické tance s Honzou Onderem. 

Vyškovští účastníci atletického mistrovství světa veteránů: zleva Anna Málková, Ivana Škařoupková a Petr Halas.

Vyškovští Orli poměřili síly s bývalými světovými atletickými hvězdami

Toruň - Halového mistrovství světa veteránů v polském městě Toruň se zúčastnilo 110 českých atletů. Mezi nimi i tři členové Orla Vyškov. Petr Halas obsadil 21. místo v běhu na 800 m a 24. na 1500 m. Chodkyně Anna Málková byla pátá na 3 km a šestá na 10 km, ve stejných disciplínách skončila Ivana Škařoupková šestá. Navíc rodák z Vyškova Martin Sebera byl sedmý v pětiboji.

Ivan Hlas - ilustrační foto

Pod Vodárnu dorazí i Hlas

Nymburk - Začátek hudební festivalové sezóny se nezadržitelně blíží a organizátoři některých akcí už zveřejňují hlavní lákadla programu. Pořadatelé folkového festivalu Pod vodárenskou věží, který se koná 22. května, už dokonce zveřejnili celý program i s hlavními hvězdami.

Soundtrack Poděbrady.

Na Soundtracku zatančí hvězdy

Poděbrady – Speciální představení v choreografii Jana Ondera Z pohádky do pohádky si chystají na letošní ročník festivalu filmové hudby a multimédií hvězdy televizní soutěže StarDance.

Mezinárodní mistrovství Česka ve veslování na dlouhých tratích, Štětí, duben 2019. Ondřej Synek.

Rychlé Labe a tuzemské hvězdy. Jedno zlato připlulo i na soutok

Štětí – Zhruba deset říčních kilometrů pod Mělník se po letech přesunul z Vraňansko-hořínského plavebního kanálu start jednoho z úvodních vrcholů veslařské sezony. Na domácí šampionát na dlouhé dráze, jenž se jel na rychlém proudu Labe, dorazilo na pět set veslařů v čele s tuzemskou špičkou. Fanoušci tak mohli fandit Ondřeji Synkovi či Mirce Topinkové-Knapkové.

Nikita Kučerov

Lepší než Jágr? Student Kučerov školil celou NHL

Nerad mluví o svých gólech a přihrávkách, neuslyšíte od něj žádné velikášské fráze, nenajdete sebemenší náznak arogance a nadutosti, vlastností tak častých u sportovních hvězd. Mimo led působí Nikita Kučerov jako nejskromnější chlapík v kolotoči jménem NHL. Ale jakmile si zašněruje brusle a skočí mezi mantinely? Je z něj predátor.

Ilustrační foto

Tip Deníku: Hvězdy, které nestárnou

Jáchymov – Klavírní koncert s mottem Neobyčejný příběh uslyšíte v podání nevidomého absolventa Pražské konzervatoře, zpěváka a klavíristy Honzy Jareše, který má neobyčejný hlas.

Šerm - ilustrační foto.

Elita v Letňanech. Praha uvidí hvězdy šermu, prostor dostanou i amatéři

Příznivci kordu či fleretu (a nejen oni) jsou v pozoru. Už v sobotu budou mít na dosah nejzářivější hvězdy šermu. Olympionik a nejlepší český kordista posledních dvaceti let Jiří Beran totiž do centra v Letňanech svolal exhibiční akci All Stars Game Sever proti jihu 2019. Divákům se představí hned čtyři zlatí olympijští medailisté.

V Ústí nad Labem proběhla od pátku do neděle Velká cena Ústí nad Labem v plavání. Soutěžila i reprezentantka v plavání z Chomutova Simona Baumrtová.

Česká plavecká špička opět rozčeří hladinu v Ústí

Ústí n. L. – Plavecký areál na Klíši bude o víkendu opět hostit tuzemskou plaveckou špičku. Do metropoli na Labi zavítá například Simona Baumrtová (dnes již Kubová), Petra Chocová (dnes již Weber) a další hvězdy. Na programu je totiž 6. ročník Velké ceny Ústí nad Labem v plavání.

Kubánští boxeři při tréninku.

Hotovo. Kubánci potvrdili hvězdy pro Velkou cenu!

Ústí n. L. - Velká cena boxu bude mít na květnové oslavě půlstoletí své existence vybrané hosty. Přílet na jubilejní 50. ročník už potvrdily i celebrity největší – členové národního týmu Kuby. „Do ringu nastoupí top sestava, už mám přihlášky, řeším to na velvyslanectví,“ řekl pro Deník cestou do Prahy Svatopluk Žáček, prezident České boxerské asociace.

Ilustrační foto

Chodov chce složit reparát

Chodov - V podzimní části krajského přeboru mužů se postaral chodovský Spartak o velkou senzaci, když zakončil první polovinu soutěže na druhém místě, hned za favoritem, chebskou Hvězdou.

Nadhazovač baseballistů Draci Brno.

Hvězda baseballové Major League v Brně. Draky posílil nadhazovač Moylan

Brno – Někoho takového ještě fanoušci na českých baseballových hřištích neviděli. Dvanáct let zkušeností v nejlepší lize světa. Bez jednoho pět set utkání v americké profesionální Major League Baseball. To je Peter Moylan, nová akvizice brněnských Draků. „Nikdo s tak dlouhou kariérou v Major League a navíc s významnou rolí v týmu tady nehrál. Myslím, že jde dokonce o evropský unikát,“ prohlásil manažer Draků Arnošt Nesňal.  

V Kladně U Hvězdy se srazila tři auta.

V Kladně U Hvězdy se srazila tři auta

Kladno - Kladenští strážníci pomáhali ve středu ráno usměrňovat dopravu U Hvězdy ve Vodárenské ulici v Kladně. Krátce po sedmé hodině se zde stala dopravní nehoda tří osobních vozidel.

Léta Páně 1992...

Učili a „dojili“ III., - Zlaté hvězdy

V našem krátkém seriálu o podnikatelích ze západního světa, kteří u nás brzy po převratu 1989 hledali „snazší“ peníze, dotřetice a na závěr „kšefty“ z trochu jiného soudku.

Ilustrační foto.

Když měla Lajka hvězdy na dosah

V Pardubicích na Malé scéně ve dvoře se ve čtvrtek od 19 hodin uskuteční scénické čtení hry Lajka českého autora Davida Košťáka.

Brazilský reprezentant Casemiro před zápasem s ČR

Takové ztráty jako s Panamou nás posilují, říká Casemiro před zápasem s ČR

Před novináře dorazil v dobré náladě, usmíval se na všechny strany. S typickou jižanskou lehkostí: jakoby Casemira, záložníka Realu Madrid a hvězdu brazilské reprezentace, poslední remíza s panamským outsiderem (1:1) ani netrápila. „Víme, že jsme nehráli dobře, ale poučíme se. Tým je v přestavbě, ztráta nás posílí do budoucna,“ prohlásil před úterním přípravným duelem s Čechy v pražském Edenu.

Fabiana Bytyqi, držitelka světového pásu a vítězka ankety Nejlepší sportovec Ústeckého kraje 2018.

Bytyqi! Královnou sportu je šampionka z ringu, bodovala i Königová a Válečníci

Ústí n. L. - Děčínska judistka Lenka Königová se stala nejúspěšnější veteránskou sportovkyní Ústeckého kraje, basketbalisté BK Armex Děčín si z anktery spolupořádané Deníkem vezou stříbro. Andělská pěst Fabiana Bytyqi, hvězda ženského profesionálního ringu, se stala poprvé v historii nejúspěšnější sportovkyní roku Ústeckého kraje. 

Fabiana Bytyqi, držitelka světového pásu a vítězka ankety Nejlepší sportovec Ústeckého kraje 2018.

Fabiana Bytyqi! Královnou sportu je šampionka z ringu

Ústí n. L. - Andělská pěst Fabiana Bytyqi, hvězda ženského profesionálního ringu, se stala poprvé v historii nejúspěšnější sportovkyní roku Ústeckého kraje. FOTOGALERII Z VYHLÁŠENÍ ZDE NAJDETE JEŠTĚ DNES!

Ilustrační foto

Františkovy Lázně znectily osmi góly Slavkov

Karlovarský kraj – Zahájeno. Krajský přebor Karlovarského kraje o víkendu odstartoval svou jarní část. Pěkně zostra. Lídr tabulky, chebská Hvězda, vstoupila do druhé poloviny soutěže pravou nohou.  

Ilustrační foto

Františkovy Lázně znectily osmi góly Slavkov

Karlovarský kraj – Zahájeno. Krajský přebor Karlovarského kraje o víkendu odstartoval svou jarní část. Pěkně zostra. Lídr tabulky, chebská Hvězda, vstoupila do druhé poloviny soutěže pravou nohou.  

Ilustrační foto

Františkovy Lázně znectily osmi góly Slavkov

Karlovarský kraj – Zahájeno. Krajský přebor Karlovarského kraje o víkendu odstartoval svou jarní část. Pěkně zostra. Lídr tabulky, chebská Hvězda, vstoupila do druhé poloviny soutěže pravou nohou.  

Fotbalisté 1. FK Příbram sehráli modelové utkání proti sobě.

Hlúpik zazářil hattrickem

Příbram /FOTOGALERIE/ – Fotbalisté 1. FK Příbram využili momentálně probíhající reprezentační přestávku, aby na svém stadionu sehráli proti sobě modelové utkání. Jeho hvězdou se stal záložník Filip Hlúpik.

Na biatlonovém kolečku nebude chybět ani Markéta Davidová, kterou za několik týdnů čekají státní zkoušky na vysoké škole. A obor? Její oblíbení koně.

Blíží se "česká" biatlonová exhibice. Nebude chybět ani hvězda Davidová

Ve středu 27. března od 16.30 hodin bude na biatlonovém stadionu v Jablonci pořádně rušno. Reprezentační tým biatlonistů a biatlonistek ukončí sezónu už tradiční exhibicí, která je spojená s Mistrovstvím České republiky v biatlonu dospělých. Fanoušci biatlonu si přijdou na své. Pořadatelé očekávají opět několikatisícovou návštěvu.