Kreativ

ŠTÍTEK: hvězda

Svatostánek. Nové bylo otevřeno v roce 2017.

Wembley: to je sen fotbalových hvězd i socializující prvek Londýna

/OD ZVLÁŠTNÍHO ZPRAVODAJE DENÍKU/ Obrovská půlkruhová kovová konstrukce ční nad okolím jako pomyslná brána do ringu. Ke stejnému pocitu vybízí i chodník od zastávky metra Wembley Park. Kromě několika hotelů a jednoho přechodu z něj nemáte kam uhnout: je zřejmé, že cesta vás vede do jediného cíle.

Dakarské kamiony a hvězdy zamíří do Sosnové.

OBRAZEM: Dakarské kamiony a hvězdy zamíří do Sosnové

Při tradičním Dakar setkání na autodromu v Sosnové nebude chybět ani dvojice kamionů severočeského týmu MKR Technology. V rámci 5. ročníku se u České Lípy tuto neděli představí přední české a i zahraniční týmy s technikou, kterou v takovém množství není možné v akci nikde jinde vidět. Chybět nebudou ani holandští piloti Martin van den Brink a Gert Huzink.

Dakarské kamiony a hvězdy zamíří do Sosnové.

FOTO: Dakarské kamiony a hvězdy zamíří do Sosnové

Sosnová – Při tradičním Dakar setkání na autodromu v Sosnové nebude chybět ani dvojice kamionů severočeského týmu MKR Technology. V rámci 5. ročníku se u České Lípy tuto neděli představí přední české a i zahraniční týmy s technikou, kterou v takovém množství není možné v akci nikde jinde vidět. Chybět nebudou ani holandští piloti Martin van den Brink a Gert Huzink.

Harry Kane slaví postup do čtvrtfinále.

Harry Kane: z nechtěného hvězdou

Až večer budou fanoušci ve Wembley vítat domácí výběr, málokterý z nich nezabloudí pohledem k vytáhlému blonďákovi s desítkou na zádech. Takovou modlu, jakou je útočník Harry Kane, totiž fotbalová Anglie dlouho neměla.

Harry Kane slaví postup do čtvrtfinále.

Harry Kane: z nechtěného hvězdou

Až večer budou fanoušci ve Wembley vítat domácí výběr, málokterý z nich nezabloudí pohledem k vytáhlému blonďákovi s desítkou na zádech. Takovou modlu, jakou je útočník Harry Kane, totiž fotbalová Anglie dlouho neměla.

Harry Kane slaví postup do čtvrtfinále.

Harry Kane: z nechtěného hvězdou

Až večer budou fanoušci ve Wembley vítat domácí výběr, málokterý z nich nezabloudí pohledem k vytáhlému blonďákovi s desítkou na zádech. Takovou modlu, jakou je útočník Harry Kane, totiž fotbalová Anglie dlouho neměla.

1. kolo tenisového Fed Cupu: Česká Republika - Rumunsko, 10. února 2019 v Ostravě. Zápas mezi Karolinou Plíškovou (na snímku) a Simonou Halepovou. Petr Pála.

Fed Cup bez největších opor. Plíšková ani Kvitová se baráže nezúčastní

České tenistky se budou zachraňovat mezi elitou ve Fed Cupu bez svých největších hvězd. Aktuální světová dvojka Petra Kvitová ani sedmička Karolína Plíšková neplánují nastoupit v baráži proti Kanadě. Neúčast obou hvězd ČTK potvrdil mluvčí českého fedcupového týmu Karel Tejkal. Utkání se uskuteční v Prostějově 20. a 21. dubna. Hrát se bude v Národním tenisovém centru Morava na antukovém centrkurtu se zatahovací střechou.

Ilustrační snímek

Slavný klub na rozcestí? Hokejová Sparta neláká hvězdy, chybí lídři

/INFOGRAFIKA/ Před sezonou přivedli renomovaného zahraničního kouče. S Uwe Kruppem měla přijít nová éra hokejové Sparty. Lepší, úspěšnější. Jenže výsledek několikaměsíční práce je opět stejný. Tým skončil desátý a zamával extraligové sezoně jako první ze všech týmů. Kde jsou důvody a kudy se hodlá klub ubírat, aby přišlo zlepšení?

Planetárium Teplice

Tip deníku: Pohádky o hvězdách v planetáriu

Teplice – Série tří filmových pohádek nabídne teplické planetárium. Návštěvníci se v nich setkají se zvídavým popletou Rákosníčkem a vydají se s ním až na oblohu, kde bude potkávat různá souhvězdí a hvězdy.

Jihlava - Kladno 1:4, Jaromír Jágr a Jiří Říha slaví čtvrtý gól.

Úvod z říše snů, Kladno vyloupilo Jihlavu!

Jihlava – Tohle se Kladnu v novodobé historii ještě nepovedlo. Vyloupilo hned na úvod semifinálové série play off led jihlavské Dukly po výsledku 4:1. Rytíři profitovali ze skvělého úvodu a z dokonalé formy své hlavní hvězdy večera - brankáře Lukáše Cikánka. Životní mač sehrál i Tomáš Redlich, dal dva góly. Odveta se hraje hned v sobotu před kamerami ČT.

Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež. Ilustrační foto

Chcete snídat s hvězdami? FilmFest hledá dobrovolníky

Vstupy na koncerty, promítání zdarma či snídaně s filmovými hvězdami. Nejen tyto benefity jsou podle pořadatelů připraveny pro dobrovolníky, kteří se zapojí do příprav a realizace letošní filmové přehlídky ve Zlíně.

Brno 12.3.2019 - Slavnostní premiéra filmu Skleněný pokoj v brněnském univerzitním kině Scala - Roland Moller a Carice van Houten.

Skleněný pokoj uvedly hvězdy jako Karel Roden i Rudá kněžka z Hry o trůny

Brno /FOTOGALERIE, VIDEO/ – Stejně jako je Skleněný pokoj středobodem vily Tugendhat, byl v úterý stejnojmenný film středobodem dění před brněnským kinem Scala. Na dvě stovky příchozích tam obestoupily červený koberec, po kterém se prošly české i světové hvězdy. Mířily na předpremiéru očekávaného filmu.

Slaný ( v modrém) prohrálo doma se Lhotou.

Slaný přemohlo Vykáň a vede krajský přebor!

Kladensko – Skvěle odstartovali jaro v krajském přeboru fotbalisté SK Slaný. Tým kouče Jiřího Pazdery porazil doma silnou Vykáň 2:0, a protože Poříčany padly v Poděbradech na penalty, vystřídal je v čele soutěže. Góly střílely hlavní hvězdy - borci s prvoligovou minulostí Josef Galbavý a Lukáš Křeček.

Patnáctý ples V Žitě Beaty Rajské nesl název Wilde Ball. A divoký byl právě i díky rozdílným stylům muziky umělců, již na něm vystoupili.

Ples V Žitě ozdobila módní přehlídka i pěvecké hvězdy

Žďár nad Sázavou /FOTOGALERIE, VIDEO/ – Plesovou sezonu ve Žďáře nad Sázavou uzavřel v sobotu ples V Žitě žďárské módní návrhářky Beaty Rajské. Akce se konala v kulturním domě již popatnácté a za tuto dobu už na oblíbené bály zavítalo na zhruba třináct tisíc tance a zábavy chtivých návštěvníků. A i letos na ně čekal nabitý program.  

Colours of Ostrava 2018 v Dolních Vítkovicích.

Katalánská hvězda Rosalía přijede na Colours of Ostrava

Pětadvacetiletá katalánská zpěvačka, skladatelka, tanečnice a producentka Rosalía vystoupí letos na mezinárodním hudebním festivalu Colours of Ostrava. Tato umělkyně unikátním způsobem spojuje flamenco, elektropop a hip hop.

Ilustrační foto.

ZA OPONOU: Analytik, kuchař i vyplétač. Kdo se stará o české hvězdy?

/MALÝ A VELKÝ SPORT/ Ten dělá to a ten zas tohle. Vybavte si na chvilku píseň z pohádky Císařův pekař. A teď si představte, že i dnes se najdou zajímaví lidé, které zná málokdo a přesto hrají skoro klíčovou roli. V českém sportu jde třeba o kuchaře, lékařku či fyzioterapeuta. Nevěříte? Podívejte se. Deník nabízí netradiční pohled do zákulisí. Dozvíte se třeba i to, kdo ošetřuje Barboru Špotákovou a jak funguje vyplétání rakety pro Petru Kvitovou.

Slavnostní otevření Zimáku v Teplicích

Hokejista Vachoušek: Jako jediný jsem spadl

Teplice - Hlavní hvězdou za FK Teplice měl být při středeční hokejové exhibici na novém Zimáku Pavel Verbíř. V pondělí si ale při fotbálku natáhl třísla, atrakcí číslo 1 se tak stal při jeho absenci Štěpán Vachoušek.