Kreativ

ŠTÍTEK: Robert Pattinson

Ilustrační foto.

Kam o víkendu na Písecku za kulturou

Písecko - Ve Skalách jsou v sobotu jezdecké závody v parkurovém skákání a westernovém ježdění. Kino v Kovářově uvádí pohádku Čertova nevěsta.

Filmové ceny MTV: Hvězdy Stmívání Taylor Lautner, Robert Pattinson a Kristen Stewart

MTV zaskočily vulgaritou

Los Angeles /EXKLUZIVNÍ FOTOGALERIE/ - Filmové ceny MTV přitvrdily. I proto nejspíš sledovanost jejich přímého přenosu v neděli v noci znovu poklesla. Už podruhé, jak se shodují pozorovatelé posledních ročníků.

Filmové ceny MTV: Hvězdy Stmívání Taylor Lautner, Robert Pattinson a Kristen Stewart

MTV zaskočily vulgaritou

Los Angeles /FOTOGALERIE/ - Filmové ceny MTV přitvrdily. I proto nejspíš sledovanost jejich přímého přenosu v neděli v noci znovu poklesla. Už podruhé, jak se shodují pozorovatelé posledních ročníků.

VODA PRO SLONY. Z filmu režiséra Francise Lawrencea.

Filmové premiéry: Apokalypsa, lži a rodinná tajemství

Praha – Rodinné determinace, lži a křivdy, pouliční umělci, cirkusová láska a apokalypsa z dob upírů – to jsou novinky v kinech tohoto týdne. Do kin se tedy ve čtvrtek dostává Coppolova freudovská lekce, cirkusová romance a fiktivní dokument o street artu…

Twilight sága: Nový měsíc

Upírská Twilight sága je nejoblíbenějším filmem amerických diváků

Los Angeles – Upírská sága Twilight vévodí letošní tabulce nejoblíbenějších filmů návštěvníků amerických kin. Výsledky průzkumu webové stránky Moviefone.com poskytovatele internetových služeb AOL (America Online), náležící k mediálnímu koncernu Time Warner, zveřejnila agentura Reuters.

Twilight sága: Nový měsíc

Jen pro náctileté! Twilight sága: Nový měsíc

Praha /EXKLUZIVNÍ RECENZE, FOTOGALERIE/ - Mladičké filmové fanynky mají svůj kult – Bellu a jejího bledého upíra! V prvním dílu spolu, ve druhém bez sebe. To je úděl lidské dívky Belly a jejího upíra Edwarda, hrdinů filmu Twilight sága: Nový měsíc, který je adaptací další části bestselleru Stephenie Meyer Stmívání.

Předávání filmových cen MTV v Los Angeles

Filmové ceny MTV ovladl romantický horor Stmívání

Los Angeles /FOTOGALERIE/ – Vavříny vítězství si z letošního udílení filmových cen MTV za rok 2008 odnesl v neděli upírský romanticko-hororový film Stmívání, který byl oceněn v pěti kategoriích. Informovala o tom agentura AP.

Do jabloneckého kina Radnice přijde v průměru na jedno přestavení 75 diváků, a tak kino Radnice patří mezi jedno nejnavštěvovanější v ČR. Vždy však záleží, jaký typ filmu právě promítají.

Program kin na Jablonecku

Jablonecko - Aktuální nabídka filmových představení na Jablonecku. Kino Radnice promítá i na Ježíška.

Love story po upírsku. Kristen Stewartová a Robert Pattinson jako Bella a Edward.

"Hit" Stmívání budí rozpaky

FILMOVÁ RECENZE - V amerických kinech „sundala“ upírská love story pro teenagery ze žebříčku novou bondovku a vydělala během prvního víkendu přes 70 milionů dolarů.