Kreativ

ŠTÍTEK: peeling

V Hustopečích vzniklo wellnes centrum, kde lidé mohou projít až dvacet vinných procedur.

Unikát: relax v Hustopečích

Hustopeče – Užít si koupel ve víně? V Hustopečích žádný problém. Turisté a domácí obyvatelé tam mají unikátní možnost, jak si užít volné chvíle. Ve městě vzniklo wellnes centrum, kde lidé mohou projít až dvacet vinných procedur.

Účinky peelingu vydrží na pokožce až půl roku

Hradišťská nemocnice nabízí omlazení

Uherské Hradiště – Odborníci uherskohradišťské nemocnice nejen léčí, ale nově nabízí také doplňkové, kosmetické služby. Jednu takovou, a to zcela zdarma, mohou absolvovat ženy a dívky, které tam zamíří ve středu 26. a ve čtvrtek 27. října.

Pivní lázně nabízejí možnost vykoupat se až padesáti litrech piva.

Ženy chtějí masáž, muži raději koupel v pivu

Na počátku listopadu oslaví rok svého provozu pivní lázně v Rožnově pod Radhoštěm. Lidé z Rožnova i širokého okolí si velmi rychle zvykli na netradiční nabídku léčebných a relaxačních procedur a lázně se během krátké chvíle staly vyhledávanými.

Správné nalíčení může výrazně pomoci k tomu, aby se žena dobře cítila.

Centra krásy: ženy chtějí péči, muži řeší zdraví

Slovácko - Odpočinout si, udělat radost, vyhnat stres a být krásnější. To je cílem lidí, kteří v posledních letech v hojné míře navštěvují salony krásy a nejrůznější welness centra. Zdálo by se, že podobná zařízení navštěvují pouze ženy, ale realita je jiná. I pánové chtějí být krásní a zdraví, i když jsou stále ještě v menšině.

V pivních lázních si přijdou na své pánové ale i dámy.

Ženy chtějí masáž, muži raději koupel v pivu

Rožnov pod Radhoštěm - Na počátku listopadu oslaví rok svého provozu pivní lázně v Rožnově pod Radhoštěm. Lidé z Rožnova i širokého okolí si velmi rychle zvykli na netradiční nabídku léčebných a relaxačních procedur a lázně se během krátké chvíle staly vyhledávanými.

Soutěžící si zábal z rašeliny i mořských řas užili. Všichni se cítili po proceduře odpočinutí a zrelaxovaní.

Soutěž: Mládneme s Deníkem

Litomyšl /FOTOGALERIE/– Soutěž Mládneme s Deníkem pokračuje. Martina, Milena a Ivo si zábal z rašeliny i mořských řas užili.

Petra Kopecká před proměnou (vlevo) a po proměně.

Proměna Petry Kopecké

Vsetín /NOVÁ SOUTĚŽ DENÍKU/ - Chcete pozitivně šokovat své okolí změnou image? Připravili jsme pro vás novou soutěž. Přihlaste se a svěřte se do rukou odborníků zcela ZDARMA! S ohledem na typ a kvalitu vlasů vlasový stylista navrhne nový účes a barvu

Rybí terapie trvá zhruba 2 hodiny. Je to procedura lechtivá, nikoli bolestivá. Ranky se po ní zacelují a kůže regeneruje a uzdravuje se.

Máte kožní problémy? Nechte se oždibovat rybkami

Od kožních problémů dokážou ulevit exotické rybičky. Stačí nohy či ruce ponořit do akvária nebo speciální vany a desítky malých potvůrek začnou oždibovat suchou a odumřelou kůži. Že to musí bolet? Naopak. Rybičky nemají zuby, takže během tohoto přírodního peelingu budete cítit pouze jemné brnění a lechtání.

Implantace multifokálních čoček je „specialitou“ očního oddělení havlíčkobrodské nemocnice. Velkému zájmu se ale těší také plastické operace.

Nemocnice nabízí ve stále více placených operací

Havlíčkův Brod – Operace očí, plastická chirurgie, operace křečových žil. To jsou zákroky, které pacienti v havlíčkobrodské nemocnici vyhledávají stále častěji, přestože za tyto zákroky platí sami.

Ilustrační foto

Lidé si mohou dopřát sauny i v létě, je zdravá

Praha - Milovníci saunování si mohou dopřát sauny i v horkých měsících roku. Odborníci doporučují chodit do sauny každých sedm dní, a to i v létě. Jen tak je podle nich možné udržet obranné schopnosti, které si tělo vytvořilo pravidelnou návštěvou sauny. Saunování posiluje imunitu a přispívá ke zdraví srdce a cév.

Ilustrační foto

Laser omladí vaši tvář, už žádné nedostatky!

Ženy se chtějí líbit v každém věku. Už v dětství se kroutí před zrcadlem a zkoušejí si maminčiny šaty. O svůj půvab ale dbají i ve stáří. Mnohé z nich si chtějí svůj mladý vzhled prodloužit co nejdéle. Pokud si drží jiskru v oku a neváhají třeba i experimentovat, mohou prodělat značnou proměnu. Jak ale docílit vyhlazení vrásek, zpevnění pleti nebo se třeba nadobro zbavit nežádoucích skvrn a ochlupení na tváři nebo kdekoliv na těle? Sám si člověk neporadí, ale odborníci na zkrášlování cestu znají. Jednou z nich je doktorka Alena Tichá z Centra regenerace a neinvazivní estetické medicíny – Formosa v Sokolově.

Ve svých dvaadvaceti letech jsem usoudila, že má pleť už by si zasloužila pečlivých rukou zkušené kosmetičky.

Zažila jsem pocit filmové hvězdy

Děčín/TENKRÁT POPRVÉ/ – Vybrala jsem kosmetický salón Idea Dona naproti naší redakci. Přiznám se, že jsem byla trochu nervózní a hlavně zvědavá, co mě čeká.

Ilustrační foto

Saunové ceremoniály se konají až do června

Kutná Hora - Tělovýchovná jednota Sparta Kutná Hora pořádá v sauně plaveckého stadiónu v Kutné Hoře, Čáslavské ulici 198 každou sobotu v 18 a v 19 hodin saunový ceremoniál.

Ilustrační foto.

Zimní údržba těla

Tělo si v každém ročním období žádá své. Jinak se oblékáme, používáme jinou kosmetiku, provozujeme jiné sporty. Co všechno si tedy pořídit, na co si dát pozor, abychom si zimu užili?

váha v porodnici

Jsem paranoidní matka

Zatímco moje kamarádky se připravovaly na příchod potomka výzdobou pokojíčku, sběrem ukolébavek a praním dětského prádla, já si stříhám nehty. Ano, slyšíte dobře, denně provádím manikúru a pedikúru. Mám takovou paranoiu z dětství.

Den otevřených dveří na kožním oddělení jihlavské nemocnice.

Správná péče o pleť

JIHLAVA - Jak si udržet mladistvý vzhled, rozpoznat a léčit kožní onemocnění a jak odhalit zákeřnou rakovinu kůže?