Kreativ

ŠTÍTEK: Strunkovice nad Blanicí

Krupobití na Prachaticku.

Krupobití zasáhlo Prachaticko

Prachaticko /VIDEO/ - Slibovaná předpověď meteorologů se vyplnila. První prázdninový den potrápily Prachaticko kroupy

Rostislav Kadlec.

Tragická smrt Rosti Kadlece

Jižní Čechy – Při tragické nehodě na silnici z Chocholaté Lhoty do Strunkovic nad Blanicí zemřel ve čtvrtek Rostislav Kadlec.

Tragická nehoda na silnici z Chocholaté Lhoty na Strunkovice nad Blanicí.Dvacetiletý řidič octavie zraněním podlehl na místě.

U Chocholaté Lhoty zemřel mladý šofér octavie

Chocholatá Lhota /VIDEO/ - Smrtí řidiče skončila nehoda ve čtvrtek dopoledne na silnici z Chocholaté Lhoty do Strunkovic nad Blanicí. Je to již druhá čtvrteční tragická nehoda na jihu Čech.

Fotbalová exhibice ve Strunkovicích nad Blanicí 2019.

Fotbalové legendy bavily fanoušky ve Strunkovicích

Strunkovice /OBRAZEM/ - Fotbalisté Strunkovic nad Blanicí připravili na nedělní odpoledne v pořadí již XI. ročník fotbalové exhibice plný fotbalových legend a hvězd české kulturní scény. Stará garda Blaníku se utkala s týmem Československý lev.

Malí Mexikánci absolvovali atletickou olympiádu.

Malí Mexikánci měli atletickou olympiádu

Strunkovice nad Blanicí – Místní mateřská škola ve středu uspořádala malou atletickou olympiádu, při které si děti vyzkoušely tradiční i netradiční atletické disciplíny a změřily svoje síly.

Po roce se do Strunkovic znovu vrací Fotbalová exhibice plná známých jmen.

Hvězdy zamíří do Strunkovic

Strunkovice nad Blanicí – Jedenáctou fotbalovou exhibici připravuje Blaník Strunkovice nad Blanicí na neděli 16. června.

Fotbalová I.B třída: Strunkovice - Stachy 1:2.

Jak je důležité míti Martina Šípa

Strunkovice nad Blanicí /OBRAZEM/ - Očekávané utkání 24. kola fotbalové I.B třídy Strunkovice - Stachy přineslo důležité body pro zachraňující se hosty.

Ilustrační foto.

Úřední zprávy z OFS Strakonice

Strakonicko - Odborné komise OFS Strakonice řešily na svém pravidelném jednání uplynulé kolo soutěží a aktuální fotbalovou problematiku.

Školáci ze Strunkovic nad Blanicí vyrazili do Anglie.

Školáci vyrazili do Anglie

Strunkovice nad Blanicí - V úterý 23. dubna nastal dlouho očekávaný den odjezdu do Anglie pro druhý stupeň naší základní školy. Okolo půl třetí odpoledne se naše skupinka sešla na náměstí ve Strunkovicích nad Blanicí.

Stupně vítězů obsadili střelci z Českých Budějovic.

Střelci pálili z libovolné malorážky

Strunkovice – V sobotu se na střelnici ve Strunkovicích nad Blanicí konal v pořadí již 7. ročník soutěže "Pohár starosty“ v libovolné malorážce.

Historicky nejlepší kanonýr Strunkovic František Kubička slaví padesátiny.

Kanonýr slavil padesátiny

Strunkovice nad Blanicí - Před sobotním utkáním I.B třídy s Vlachovo Březím Strunkovičtí fotbalisté a fanoušci gratulovali nejlepšímu střelci Blaníku Františku Kubičkovi.

STK OFS Prachatice projednávala aktuální problematiku fotbalu v okrese. Ilustrační foto.

Z jednání STK OFS Strakonice

Strakonice - Sportovně technická komise OFS Strakonice na svém jednání projednala aktuální problematiku okresního fotbalu:

Turnaj fotbalových mladších přípravek se hrál ve zdíkovské tělocvičně.

Turnaj mladších přípravek pro domácí družstvo

Zdíkov – Místní fotbalisté uspořádali o víkendu halový turnaj pro kategorii mladších přípravek. „Turnaj jsme uspořádali zejména proto, aby si nejmenší fotbalisté zahráli, jelikož se pro tuto věkovou kategorii moc turnajů nedělá,“ uvedl zdíkovský Roman Šebánek.

Ilustrační foto.

Pozor na nehody, lze očekávat zdržení

Jižní Čechy - Čtvrteční mrazivé ráno přineslo na jihočeských silnicích hned několik nehod, i když ve většině případů to odnesly jenom plechy. Přesto havarovaná vozidla mohou na silnici tvořit překážku.

Ilustrační foto.

Opustili nás

Prachaticko - V posledních dnech nás opustili tito lidé.

Pěvecký sbor Česká píseň koncertoval v neděli ve Vitějovicích.

OBRAZEM: Česká píseň ve Vitějovicích

Vitějovice - V neděli 9. prosince večer prachatický sbor Česká píseň zajížděl do Vitějovic. Tam už čekalo natěšené publikum, které si přišlo poslechnout adventní koncert do vitějovického kostela sv. Markéty.

Speciálním hostem letošního setkání seniorů ve Vodňanech bude Josef Zíma, kterého, doplní Vodňanská kapela.

Na předvánoční posezení přijede i Josef Zíma

Vodňany - Rok se rokem se šel a stejně jako v předchozích letech si Město Vodňany dovoluje pozvat na předvánoční posezení všechny své občany, kteří svoji životní drahou putují minimálně 70 let.

Strunkovice - Volyně 3:0.

Strunkovičtí závěr podzimu zvládli

Strunkovice nad Blanicí /OBRAZEM/ Fotbalisté Strunkovic si po výhře na béčku Oseka 7:2 brousili zuby v posledním podzimním kole B skupiny I.B třídy i na Volyni. A zápas jim vyšel.