Kreativ

ŠTÍTEK: Zbyněk Musiol

Fotbalisté Příbrami dostali v Lomu další debakl

Skvělý začátek šokoval lídra. Lom ale následně rozjel kanonádu

Těžkého soupeře vyzvali fotbalisté rezervy Příbrami. Zajížděli na půdu už téměř jistě postupujícího Lomu, kde sice slibně začali, ale nakonec si odvezli další debakl, tentokrát 2:5. Černý den v bráně zažil Matouš Babka, na jehož vrub šlo hned několik gólů domácích. Kouč Pružina se na něj také pořádně zlobil.

Fotbalisté SK Klatovy 1898 (na snímku hráči v červených dresech ze zápasu s Petřínem Plzeň) skolili jihočeský Lom 3:1.

Prvotřídní senzace na jihu Čech! Fotbalové Klatovy porazily ambiciózní Lom

/REPORTÁŽ, OHLAS/ Fantastické chvíle prožili v sobotu odpoledne fotbalisté SK Klatovy 1898. Svěřenci trenéra Michala Hoffmanna odcestovali v rámci 13. kola FORTUNA divize A na jih Čech, kde změřili síly s lídrem soutěže – TJ Sokol Lom, která doposud prohrála pouze jednou a před tímto víkendem se vyhřívala na prvním místě tabulky.

FC Rokycany - FK Otava Katovice 3:0  (1:0)

Ohlasy fotbalového víkendu na jihu Čech - ČFL a divize

Republikové fotbalové soutěže pokračovaly o víkendu dalšími zápasy. Písek přivezl v ČFL tři body z béčka Příbrami. V excelentní jízdě pokračuje divizní Sokol Lom, který má po třech kolech na kontě plný počet bodů a fantastické skóre 14:0. Tentokrát neušetřil od debaklu domácí Sedlčany. Venku vysoko zvítězili i fotbalisté Jindřichova Hradce a rezervního výběru Dynama, naproti tomu Katovice a Soběslav padly u soupeřů na západě Čech. 

Trenér Táborska Miloslav Brožek čekal na podzim více bodů.

Očekávali jsme více bodů, připouští Brožek

Po svém návratu do II. ligy fotbalisté FC MAS Táborsko skončili po podzimní části soutěže s osmi body na předposlední 13. příčce. „Čekali jsme víc bodů,“ říká trenér Miloslav Brožek v rozhovoru pro Deník jižní Čechy.

Sparta Praha - Táborsko 5:0

Fotbalisté Táborska v užitečné přípravě vysoko podlehli pražské Spartě

Sobotní strahovské přípravné utkání se železnou Spartou ukázalo ofenzivní sílu Letenských, kteří fotbalistům Táborska nasázeli pět branek. Výsledek je ale trochu zkreslený, protože ani Jihočeši nebyli bez šancí. Bohužel se ale dopouštěli v duelu trestuhodných chyb, které prvoligista neměl potíže využít.

Účelem dokumentu je podle tvůrců Romana Cintla a Ivana Kloce zachování obrazu tohoto krizového období pro budoucí generace.

V Táboře vzniká dokument doby koronavirové pod názvem Velký Šanc

/VIDEO/ Velký Šanc není jen kulturní památkou v podobě obranných táborských hradeb, ale nyní také název vznikajícího dokumentárního snímku Romana Cintla a Ivana Kloce. Název autoři považují za symbolický, snímek totiž přibližuje, jak se celý Tábor a jeho obyvatelé v krizové situaci semkli a společnými silami poprali s nouzovým stavem.

Martin Kučera (v modrém).

Martin Kučera: Každý soupeř už se na nás více připravuje

Pokud chcete ve hře fotbalového týmu FC MAS Táborsko označit tvůrce hry, musíte prstem ukázat na devětadvacetiletého středopolaře Martina Kučeru. Tradiční exekutor standardních situací je sice svátečním střelcem gólů, ale umí branky připravovat. Platilo to i v posledním vítězném utkání proti Rakovníku (3:0.)

Zbyněk Musiol v utkání na půdě Sparty B.

Kanonýr Táborska Zbyněk Musiol: Každá výhra nad Spartou je super

Útočník FC MAS Táborsko Zbyněk Musiol také v aktuální sezoně patří k oporám A-týmu, který po osmi kolech drží první místo tabulky Fortuna ČFL. Minulý víkend se mužstvu podařil husarský kousek, vyhrálo venku nad Spartou B 1:0. Mimo jiné i k tomuto zápasu se osmadvacetiletý forvard původem ze severu Moravy vrací.

Střelci vítězů Adna Džafič a Zbyněk Musiol (zleva).

Fotbalisté Táborska zvládli domácí drama a vstoupili do jara vítězně

Sezimovo Ústí – Tři góly musel vstřelit A tým FC MAS Táborsko v prvním jarním mistrovském utkání doma s Vítkovicemi. Nakonec po dramatickém průběhu bral tři body po výhře 3:2, když se dvakrát trefil ze standardních situací Adnan Džafič a jednu branku přidal navrátilec Zbyněk Musiol.

Máme na čem stavět, liboval si po vítězství v Jihlavě trenér Dynama David Horejš.

Máme na čem stavět, liboval si Horejš

České Budějovice – Fotbalisté druholigového Dynama o víkendu ve svém třetím zápase v rámci zimní přípravy vyhráli v Jihlavě 3:2 a trenér David Horejš se po návratu z Vysočiny netajil svou spokojeností.

Ilustrační foto.

Fotbalisté MFK Vyškov hostí Vítkovice, Tatran Rousínov jede do Vojkovic

Vyškov – Netají se cílem postoupit do druhé ligy, ale ve třech jarních zápasech získali jen tři body za tři remízy. Nespokojenost v kabině prvního týmu Městského fotbalového klubu Vítkovice je evidentní. Sobota, kdy ve Vyškově nastoupí rovněž proti reprezentantu města, by to měla změnit. Domácí tým však nemá důvod náladu Severomoravanů nějak zlepšovat.

FK Nový Jičín – MFK Vítkovice 1:6

FOTBAL: FK Nový Jičín – MFK Vítkovice 1:6

/FOTOGALERIE/ Divizní fotbalisté Nového Jičína v přípravě podruhé prohráli, když jednomu z adeptů na postup do Fotbalové národní ligy podlehli na domácí umělé trávě 1:6. Čtyřmi góly se na výhře Ostravanů podílel bývalý hráč Baníku Ostrava nebo libereckého Slovanu Zbyněk Musiol. Už ve středu od 18 hodin hostí Pejšova družina Polanku nad Odrou a v sobotu v 10.15 pak zavítá do Nového Jičína Orlová.

V 6. kole Moravskoslezské fotbalové ligy (MSFL) prohrál MFK Vyškov ve Vítkovicích s tamním MFK 1:2.

Fotbalisté Vyškova odmítli ve Vítkovicích bod. Chybou v závěru

Vítkovice /FOTOGALERIE/ – Než pochopili, že i ve velké nablýskané aréně mohou hrát svůj fotbal, uběhla čtvrthodinka a bohužel také inkasovali gól. Vyškovští fotbalisté prohráli v zápase šestého kola na novém stadionu ve Vítkovicích, kde nyní hraje první ligu Baník Ostrava, s domácím MFK, když nezvládli nejen začátek, ale i koncovku utkání.

Movember v FC MAS Táborsko.

Pánové bojují knírem proti rakovině prostaty

Táborsko - Pánové z Táborska bojují proti rakovině prostaty. Měsíc listopad je měsícem boje proti rakovině prostaty a varlat. Někteří muži se zapojují do kampaně Movember, kdy si nechávají narůst knír, aby podpořili tuto akci.

Zdeněk Musiol.

Zbyněk Musiol: Druhý gól jsem dal asi oběma koleny

Táborsko – S pěti góly se na čele tabulky střelců druhé fotbalové ligy usadil útočník FC MAS Táborsko Zbyněk Musiol. Pomohl mu husarský kousek ve Znojmě, kterému v neděli nastřílel čtyři góly.

FC MAS Táborsko nasázel exligovému Znojmu na jeho hřišti čtyři góly.

Táborsko hrálo jako z partesu. Musiol dal Znojmu 4 branky

Znojmo – Soupeři, střežte se! Dosud remízový FC MAS Táborsko odšpuntoval střeleckou produktivitu a nasázel exligovému Znojmu na jeho hřišti čtyři góly. Zápas byl na straně vítězů představením jednoho střelce. Čtyři branky vsítil Zbyněk Musiol, který neváhal jít hned dvakrát na pokutový kop.