Kreativ

ŠTÍTEK: Zbyněk Musiol

Jan Šimák v utkání s Frýdkem-Místkem uniká Martinu Uvírovi.

Fotbalisté Táborska nabídkou jít do čela nepohrdli

Sezimovo Ústí – Poté, co v páteční předehrávce II. ligy lídr tabulky Hradec Králové ztratil dva body v Č. Budějovicích, se před hráči Táborska naskytla příležitost jít v případě výhry s Frýdkem-Místkem do čela soutěže.

Divizní fotbalisté Táborska B si na "Kvapilce" s chutí zastříleli.

Příjemný divizní dýchánek s Plzní ozdobilo sedm domácích gólů

Tábor – Ti fotbaloví fanoušci, kteří si v neděli dopoledne našli cestu na táborskou „Kvapilku", měli o zábavu jaksepatří postaráno. Domácí divizní záloha FC MAS Táborsko odehrála zápas s posledním týmem ZČE Plzeň v exhibičním stylu a jeho skór se nakonec zastavilo na výsledku 7:0.

Jiří Mareš z Příbrami (v černém) se snaží prosadit proti Táborsku.

Příbram vydřela postup v poháru přes Táborsko díky penaltě

Praha - Fotbalisté Příbrami postoupili do 3. kola Poháru České pošty, ve kterém si zahrají proti Českým Budějovicím. V úterý uspěli na hřišti druholigového Táborska, kde jim výhru 1:0 zajistil gól Tomáše Pilíka z pokutového kopu. Domácí mohli srovnat rovněž z penalty, ale Zbyněk Musiol trefil jen břevno.

Renáto Kelič (ve zlatém) bojuje s Adamem Varadim

Slovan otočil zápas v Olomouci a do Liberce veze tři body

Olomouc, Liberec - Slovan Liberec vyhrál v Olomouci 4:2, když v poločase prohrával 0:1. Ve druhém dějství ale skvělým výkonem zápas otočil. O branky se postarali nejlepší liberečtí střelci Breznaník, Rabušic, Štajner a svým prvním ligovým gólem skóre uzavřel Zbyněk Musiol.

FK Teplice - FC Slovan Liberec 1:0

Grigar byl poosmé v sezoně neprůstřelný

Teplice - Stínadla, zápas 19. kola Gambrinus ligy FK Teplice FC Slovan Liberec. Domácí vedou 1:0, hosté však tlačí a ženou se za vyrovnáním. V předposlední minutě se brankář Teplic Tomáš Grigar roztáhne před střídajícím libereckým Zbyňkem Musiolem jako chobotnice. Znemožní tak Slovanu vyrovnat a svým spoluhráčům zachrání vítězství.

Ilustrační foto

Šilhavý spokojen, nikoho mu neprodali

Nymburk - Krátké třídenní soustředění v Nymburce zakončili v pátek fotbalisté Slovanu Liberec, v sobotu je čeká třetí utkání Tipsport ligy v Děčíně proti druholigovému Varnsdorfu.

Ilustrační foto.

Musiol se dotáhl na dělené druhé místo

Ostrava – V jarní části soutěže D–Sport kanonýr Ostravska začíná jít do tuhého. Na většinu fotbalistů totiž čeká vyvrcholení vlastních soutěží, v nichž hned několik týmů bojuje na špičkách nebo chvostech té či oné ligové soutěže, a proto se zraky mnohých fotbalových příznivců upínají právě na zakončovatele, jež by měly rozhodovat zápasy.

Ilustrační foto.

Cirkla pro změnu nahání Prašivka

Ostrava- Ještě na jaře proti sobě nastoupili v I.B třídě v dresech Polanky a Klimkovic. Teď sice už hrají každý jinou soutěž, ale opět se střetávají.