Kreativ

ŠTÍTEK: spodní prádlo

Ilustrační foto.

Nájmy klesají. Ne ale moc

Kroměřížsko – Kupní síla obyvatel v posledních letech u nás klesá, lidé utrácejí méně peněz a snižují se tím příjmy živnostníků. V souvislosti s tím by tedy logicky měly v regionu klesat i ceny komerčních pronájmů.

Matylda bude patřit závodům ve wakeboardingu.

Kam o víkendu? V Bečově ukážou historické spodní prádlo

Mostecko – Nejbohatší na akce bude od pátku do neděle Most. Ten bude hostit hned čtyři události, z nichž dvě budou mít charakter ryze sportovní a dvě čistě hudební. Bečov láká na své slavnosti, jejichž bohatý program obsahuje i módní přehlídku historického spodního prádla. Na Litvínovsku se pak rozburácí motory u příležitosti Rallye Krušné hory.

Královna podprsenek míří do Plzně

Královna podprsenek míří do Plzně

Plzeň - Žena, o které se mluví jako o podprsenkové královně, dorazí ve středu do svého plzeňského obchodu v samotném centru města. Na náměstí Republiky bude celý den Helena Konarovská osobně radit návštěvnicím, jakou podprsenku zvolit a na co by si měly při jejím výběru dávat pozor.

Ilustrační foto.

Co na tábor? Rodiče zapomínají na gumáky

Kroměřížsko – Ty první pobytové tábory se už sice blíží ke konci, více než půlka prázdnin je ale ještě před námi a děti tedy čeká řada táborových zážitků.

Čtyři ze sedmi balíčků pervitinu, které našli celníci v Rozvadově při kontrole posádky německého vozidla.

Z cizince se v Rozvadově sypal pervitin

Rozvadov – Skupinu německých občanů kontrolovali v blízkosti hraničního přechodu Rozvadov příslušníci celní správy. U jednoho z nich našli několik desítek gramů pervitinu.

Japonsko již dávno není jen zemí tradic.

Velmi bláznivé výplody japonských technologií

Japonsko již dávno není jen zemí tradic a prastarých rituálů, na ulicích spolu kontrastují vysoké mrakodrapy a tisícileté chrámy. Některé japonské vynálezy jsou tak fascinující a mnohdy i zbytečné, že určitě stojí za zmínku.

Zásoby prádla a oblečení se ve skladu tenčí. Ještě nedávno byly všechny police přeplněné. Dnes pracovníci Armády spásy bijí na poplach, zásob jim ubývá před očima.

Obyvatelé azylového domu brzo nebudou mít co oblékat

Krnov - Smutný pohled skýtá poloprázdný sklad Azylového domu Armády spásy v Krnově. Ošacení, které zde vždy bylo připravené pro lidi v nouzi, dochází. Důvodem je nový trend kontejnerů na charitativní sběr.

Martin Veleta (na snímku) a Ondřej Hájek vyrazili na cestu do Španělska.

Nastartovali jawy a vyrazili do Evropy

TransPyreney - tak se nazývá motorkářská expedice do Španělska, na kterou se v pátek v sedmnáct hodin od humpoleckého Fabrika hotelu vydali dva nadšení motorkáři – Martin Veleta a Ondřej Hájek.

Martin Veleta (na snímku) a Ondřej Hájek vyrazili na cestu do Španělska.

Nastartovali jawy a vyrazili do Evropy

Humpolec - TransPyreney - tak se nazývá motorkářská expedice do Španělska, na kterou se v pátek v sedmnáct hodin od humpoleckého Fabrika hotelu vydali dva nadšení motorkáři – Martin Veleta a Ondřej Hájek.

Lonnie J. Hutton

Muž se pokoušel souložit s bankomatem

USA – Kvůli zvláštní choutce byl v těchto dnech zadržen devětačtyřicetiletý Lonnie J. Hutton. Pokusil se totiž o soulož s bankomatem. Podle svědků stáhl kalhoty i spodní prádlo a začal vystavovat své přirození. U toho se zároveň houpal v bocích, stejně jako u sexu.

Zahájení turistické sezony v Klášterci nad Ohří.

Klášterec: historické spodní prádlo nabídlo nevšední podívanou

Klášterec nad Ohří - Zahájení turistické sezony v Klášterci nad Ohří, tradiční akce města, letos připomínala spíše oslavy příchodu boha deště. Ti, kteří přišli, ale počasí většinou nepodcenili a situaci vyřešili bundami a deštníky. Jedna skupinka ale zažila květnový rozmar počasí na vlastní kůži, a to doslova. Několik dívek totiž předvádělo historické spodní prádlo ze třicátých let minulého století.

Výstava prádla.

PRAPRÁDLO – střípky z historie spodního prádla

Valašské Meziříčí - Nedá se říci, že by spodní prádlo bylo v nějakém konkrétním období vynalezeno. Jakmile se oděv začal nosit složený z různých vrstev, ta nejspodnější zastávala funkci spodního prádla. Už v antice se nosilo za chladných dnů více tunik na sobě, spodní měla název tunica intima.

Turbo

Koncert legend se blíží

Nový Jičín, Kunín – Už jen zhruba čtyři týdny scházejí do pátého ročníku minifestivalu, který 
v areálu Skalky v Novém Jičíně každoročně pořádá Ivana Tomanová.

V zámku Lešná u Valašského Meziříčí bude 1. května otevřena výstava věnovaná spodnímu prádlu a voňavkám našich předků.

Toaletní sklo a spodní prádlo v zámku

Lešná u Valašského Meziříčí – Historické spodní prádlo a kosmetické flakony dávných časů lze od 1. května uvidět v Lešné u Valašského Meziříčí. Zámecká expozice dá nahlédnout do soukromí šlechty, měšťanstva i obyčejných lidí v období od 14. do počátku 20. století.

Velikonoce s kalhotkami v Tisé

V Tisé místo vajec chtějí raději kalhotky

Tisá – Žádná malovaná nebo čokoládová  vejce. Ale kalhotky nebo podprsenky. To si přeje skupina hodovníků v Tisé. Neobvyklé přání během Velikonoc tu parta udržuje již několik let.

Na ilustračním snímku exhibicionista

Muž se obnažil v dačické bance

Dačice – Třiapadesátiletý  muž  v pondělí odpoledne vešel do vestibulu bankovního ústavu v Dačicích, kde se začal obnažovat.

Benefiční akce Krása pomáhá dětem.

OBRAZEM: Krásky opět pomáhaly dětem

Ústí nad Labem – Nejkrásnější holky jsou v Ústí. Těmito slovy začal uvádět benefiční akci Krása pomáhá dětem moderátor Libor Bouček. A měl pravdu. V ústeckém divadle se na jednom pódiu představilo hned patnáct dívek, které se mohou pyšnit korunkami krásy.

Ilustrační foto

Prodejce padělků napadl policisty

Praha - Kdo má větší ránu, ten má větší pravdu. To je přístup, který se zřejmě snažil uplatnit prodavač na stánku v Pražské tržnici v Holešovicích, mezi jehož zbožím kriminalisté I. obvodu pražské policie při víkendové kontrole objevili padělky značkového zboží.

Ondřej Ládek alias Xindl X.

Xindlův deník: Mezinárodní den bez keců

Jestlipak víte, čím byl tenhle tejden významnej? Správně! Byl mezinárodní den mrkve. A taky se slavil mezinárodní den spodního prádla. Hustý, co? Teda ne to, že se tyhle dny slavily, ale ta skutečnost, že svůj mezinárodní den má dneska kdejaká blbost.

Více jak desítka dobrovolníků ze společnosti Hamé se zapojila do jarního čištění břehů řeky Moravy.

Při čištění břehů řeky Moravy nasbírali deset pytlů odpadu

Uherské Hradiště – Zaměstnanci společnosti Hamé se rozhodli vyslechnout výzvy Povodí Moravy a zapojit se do čištění břehů této největší moravské řeky. Ve středu 2. dubna vyrazilo dvanáct pracovníků firmy Hamé od budovy gymnázia v Uherském Hradišti podél Moravy, aby cestou do Štěpnic vysbírali veškerý odpad, který se při řece během posledních měsíců nashromáždil.

Pochod za dobře padnoucí podprsenku v centru Brna.

OBRAZEM: Brnem prošel pochod za dobře padnoucí podprsenku

Brno - Obdivné výkřiky mužů, troubení aut a nesmělé úsměvy kolemjdoucích žen vyvolal včerejší pochod brněnským centrem za dobře padnoucí podprsenku. Skoro dvacet odvážných žen oděných ve spodním prádle upozornilo na to, že špatně zvolená podprsenka může někdy i za vyhřezlou ploténku.

Ilustrační snímek.

Chlapec přišel o mobil. Měl ho muž v restauraci

Břeclav – Ve spodním prádle schovával pětadvacetiletý Břeclavan mobilní telefon před hlídkou městských policistů. Strážníci a následně policisté ho podezřívají, že jde o zařízení, které předtím ukradl čtrnáctiletému chlapci.

Ilustrační foto

Po hádce s přítelkyní chtěl mladík skákat z mostu

Praha - Támhle na mostě pobíhá naháč - a nejspíš chce skočit do řeky! Takové bylo upozornění, s nímž se v sobotu v pět hodin ráno obrátil projíždějící taxikář na hlídku pražských strážníků, kontrolujících veřejný pořádek na Palackého náměstí v centru metropole.

Karneval 2014 na ostrově Martinik.

Postřehy z Martiniku: Je karneval. Čtyři dny, které se slaví do roztrhání těla

Karneval. Čtyři dny, na které se všichni připravují několik měsíců dopředu a slaví do roztrhání těla. Na tuto slavnost je třeba se pořádně připravit. Nacvičují se promenády, sestavy, šijí kostýmy a zdobí město. Každý den Karnevalu má své určité téma, takže celé náměstí je poseté stánky s kostýmy všeho druhu.

Petr Kotvald s dcerou Viktorkou Kotvaldovou

FOTO A VIDEO: Na Kotvalda létaly v Bílině kalhotky!

Bílina - Do Bíliny se v pátek po dvou měsících vrátila 80. léta; po lednovém vystoupení slovenského zpěváka Petera Nagyho přijel do Kulturního Centra Kaskáda Petr Kotvald. U zaplněného sálu měl nevídaný úspěch, o čemž svědčí i několik kalhotek, které přistály na pódiu.

Petr Kotvald s dcerou Viktorkou Kotvaldovou

Na Petra Kotvalda létaly v Bílině kalhotky!

Bílina /FOTOGALERIE, VIDEO/ - Do Bíliny se v pátek po dvou měsících vrátila 80. léta; po lednovém vystoupení slovenského zpěváka Petera Nagyho přijel do Kulturního Centra Kaskáda Petr Kotvald. U zaplněného sálu měl nevídaný úspěch, o čemž svědčí i několik kalhotek, které přistály na pódiu.

ŽENICHOVÉ si své mrtvé nevěsty nakonec vzali. Skupinová maska, která na sebe dost upozorňovala.

Masky jsou každým rokem originálnější

Dlouhý Újezd – Sbor dobrovolných hasičů uspořádal na sobotu sedmý ročník Maškarního plesu pro dospělé. V Dlouhém Újezdu je tato akce velice oblíbená nejen pro místní, ale i pro přespolní. Každým rokem se akce zúčastní na dvě stě originálních masek.

Richard Brabec

Ministr Brabec ruší zakázku: kalhotky s bobrem a slipy s kormoránem nebudou

Praha - Dámské spodní prádlo s bobrem a pánské s ptákem kormoránem ministerstvo životního prostředí (MŽP) nakonec vyrobit nedá. Nový ministr Richard Brabec (ANO) nařídil zrušit celý tendr, právě jeho součástí měly být i kontroverzní předměty. Tisíc kusů spodního prádla mělo přispět k propagaci kampaně Česká příroda, potvrdil vrchní ředitel sekce ministra životního prostředí Vladislav Smrž.

Každá panenka nese jméno i příběh.

FOTO: Hadrové hrdinky se usídlily v knihovně

Ústí n. L. - Dlouhé ruce, dlouhé nohy, k tomu výrazný obličej. Eva Vágnerová dělá své hadrové panenky jedinečnými především tím, co jim obleče. Současnou výstavu v ústecké knihovně pojala jako přehlídku románových hrdinek. Každá má své jméno i příběh. Ve vitrínách se tak usadily třeba Heda Gablerová nebo Pipi Dlouhá Punčocha.