Kreativ

ŠTÍTEK: spodní prádlo

Módní přehlídku svatebních a společenských šatů si nikdo nechtěl nechat ujít. Dorazily na ni desítky návštěvníků.

První ročník svatebního veletrhu zaujal

Rakovník /FOTOGALERIE/ - Úplně poprvé se poslední zářijovou sobotu konal v Rakovníku svatební veletrh. Pestrá přehlídka šatů, dortíků, líčení, květin i doplňků přilákala do klubu DDM několik desítek návštěvníků – a to nejen z řad budoucích nevěst.

Známá zlínská výtržnice Oldřiška Golhová

„Olina“ je zase v „lochu“. Za své řádění v ulicích Zlína

To, co si všichni mysleli, se stalo skutečností. Známá zlínská výtržnice šestapadesátiletá Oldřiška Golhová je už zase ve vězení. Na konci srpna ji Okresní soud ve Zlíně odsoudil za přečin výtržnictví a nebezpečného vyhrožování k úhrnnému trestu 14 měsíců.

Ilustrační foto.

Zneužíval děti. Pedofila poslal soud do vězení na dva a půl roku

Brno, Břeclav – Převážně přes Facebook kontaktoval devět nezletilých chlapců a chtěl fotky jejich spodního prádla. Podle soudu u toho nezůstal a před některými se sexuálně obnažoval. Jednoho chlapce ve sklepě i znásilnil. Dvaadvacetiletého muže z Břeclavi odsoudil ve středu Krajský soud v Brně na dva a půl roku vězení s ostrahou a nařídil mu ochranné sexuální léčení.

Nůž. Ilustrační foto.

KRIMI MIX: Násilník oběti rozřízl kalhoty, žena se mu ubránila

Praha – V Srbsku, kde byl odsouzen na 17,5 roku, seděl ve vězení za vraždu – a u nás si nejspíš bude odpykávat trest za zločin znásilnění. To jsou vyhlídky 41letého cizince, kterého v noci na čtvrtek dopadli příslušníci pohotovostní motorizované jednotky pražské policie. Právě jako podezřelého z pokusu o znásilnění, kdy pachatel svou oběť ještě zranil a okradl.

Výstava historického spodního prádla.

V muzeu si vyzkoušeli i dobový korzet

Pelhřimov - V úterý odpoledne nejen milovníci historie zamířili do Muzea Vysočiny v Pelhřimově. Tam se konal workshop k výstavě Spodní prádlo a hygiena, který vedly pracovnice muzea Markéta Skořepová a Zuzana Trnková.

Zadržené padělky

Zásilky obsahující kvanta padělků celníci z letiště nepustili

Praha – Odhalením dvou zásilek obsahujících padělky zboží renomovaných značek, jejichž obsah by v případě, že by se jednalo o originální výrobky, přesáhl hodnotu 41 milionů korun, se v pondělí pochlubili celníci z pražské Ruzyně. Již na sklonku července vyhmátli na Letišti Václava Havla problémové zboží, které do Evropské unie směřovalo z Číny a Turecka.

Ilustrační foto.

Kradené lahve schovával muž v pěti boxerkách. Aby lépe držely

Brno – Pod pěti vrstvami boxerek schovával Brňan kradený alkohol. Poté jej prodával, aby si vydělal na nájem. Brňana, který minulý měsíc několikrát kradl v obchodě v brněnských Řečkovicích, policisté dopadli pomocí kamer. O případu informovali v pondělí.

Ilustrační foto.

Do slánského aquaparku se v burkinách nesmí

Kladno /ANKETA, FOTOGALERIE/ – Událost, při které se muslimky koupaly v pražském aquaparku v celotělových plavkách – burkinách, lidi názorově rozděluje. Zda mají ženy muslimského vyznání právo chodit v Čechách zahalené  na veřejná koupaliště, vyvolává diskuze. 

Ilustrační foto

Výzkum sexuálních preferencí v Česku: vede exhibicionismus

V celonárodním výzkumu sexuálních preferencí za rok 2016, na němž se podíleli odborníci z Univerzity Karlovy a National Institute of Mental Health se mnoho Čechů přiznalo ke zkušenostem se sexuálním chováním spojeným s fetišismem, voyeurismem a exhibicionismem. 

Ilustrační foto

Soud: Za otravu 11 vězňů by neměl pykat dozorce

Pardubice – Za otravu jedenácti vězňů v pardubické věznici měl pykat dozorce. Soud ale jeho vinu odmítl. Případ otravy jedenácti vězňů v pardubické věznici z loňského února stále ještě není uzavřený. Dozvuky případu v pátek řešil okresní soud v Pardubicích.

Prostor poblíž kašny na Masarykově náměstí má v blízké budoucnosti patřit především dětem a jejich rodičům.

Mrtvé místo v samotném centru Benešova má ožít

Benešov - Je Benešov vesnicí nebo městem? Jakkoliv se benešovským patriotům může tahle otázka zdát nepatřičná, probírali ji při poslední veřejné schůzi městští zastupitelé. Důvod k takové polemice byl jednoduchý. Májka uprostřed centrálního Masarykova náměstí.

Zámek v Kamenici nad Lipou.

Města nabídnou své skvosty v jedinečné atmosféře muzejní noci

Pelhřimovsko – Zámek Kamenice nad Lipou dnes obsadí chůdochodci, Pelhřimov spojí začátek turistické sezóny s přehlídkou spodního prádla a po nově zrevitalizované muzejní zahradě v Humpolci se zítra prolétnou dravci. Města na Pelhřimovsku prožijí další ročník muzejní noci. Každé svým originálním způsobem.

Michal Škoda.

Škoda v norském angažmá oceňuje slovenského parťáka Malce

Lilleström, Brno – Neměl svoje kopačky, ani spodní prádlo. Nabíječku na telefon mu půjčil manažer. Jenže nový zaměstnavatel fotbalového útočníka Michala Škody chtěl, ať se pro věci do Brna vrátí až po prvních třech zápasech norské ligy. Zatím naskočil do dvou utkání v dresu Lilleströmu jako střídající hráč a připsal si jednu branku. „Teď už jsem kompletně vybavený vším, co jsem potřeboval. Lidé z klubu se o mě perfektně postarali," vzkázal hráč z Norska, kam odešel ze Zbrojovky na hostování s opcí do konce června.

Členové skupiny Ztohoven.

Za vyvěšení trenýrek nad Hradem uložil soud podmínky

Praha - Za vyvěšení červených trenýrek nad Pražským hradem uložil ve středu Obvodní soud pro Prahu 1 třem umělcům ze skupiny Ztohoven podmíněné tresty. Správě Pražského hradu také musí zaplatit přes 60 tisíc korun. Rozsudek není pravomocný, všechny strany si ponechaly lhůty pro případná odvolání. Prezidentskou standartu vyměnili Ztohoven za spodní prádlo na podzim 2015 na protest proti politice prezidenta Miloše Zemana. Později skupina oznámila, že standartu rozstříhala a rozdala lidem.

Zabavený kokain.

KRIMI MIX: Pašeráka kokainu prozradilo jeho chování

Praha - Téměř půl kilogramu kokainu odhalili celníci na Letišti Václava Havla Praha u 37letého cizince, který přes Paříž cestoval z mexické metropole. Drogu měl ukrytou přímo na těle – ve spodním prádle. Nalézt se ji podařilo při běžné kontrole, když jeden z cestujících upoutal pozornost svým chováním. K dopadení z pondělního večera to ve čtvrtek připomněla Šárka Miškovská z ruzyňského celního úřadu.

 Jan Kudlička.

Atletika u obchodů. Ptáčníková pouze fandila

Praha - Nebýt Pražské tyčky, v obchodním centru byste ji nepotkali. „Nejsem žádný shopaholik," usmála se česká rekordmanka ve skoku o tyči Jiřina Ptáčníková. Pak se také ona přiznala ke slabosti: „Jediné, co pravidelně nakupuji, jsou potraviny. Občas se ale odměním hezkou kabelkou, náušnicemi nebo spodním prádlem."

Žďárští potkávali polonahé valentýnské běžce.

Žďárští potkávali polonahé valentýnské běžce

Žďár nad Sázavou - V zahraničí se inspirovali pořadatelé prvního valentýnského běhu Žďárem nad Sázavou a doporučili jeho účastníkům nejlépe růžové spodní prádlo či plavky. Barva doplňků, jako jsou například šály, rukavice, čepice či podkolenky, upřesněna nebyla, ale většina z deseti účastníků nakonec přišla spíše v červených barvách.

Valentýn.

Zamilovaní dnes slaví svátek svatého Valentýna

Zamilovaní dnes slaví svátek svatého Valentýna. Oslava patrona zamilovaných se do střední a východní Evropy dostala po pádu komunismu z anglosaských zemí. V Česku tento svátek pravidelně slaví až dvě třetiny lidí. Řadě lidí se ale nelíbí, že by kvůli svátku měli dávat najevo své city. Svátek využívají obchodníci, u kterých Češi nejčastěji kupují dárky do 250 korun.

Městská policie. Ilustrační foto.

Spoře oblečen vyděsil nájemníky

Česká Třebová – „Ve společných prostorách bytového domu v ulici Na Splavě se neoprávněně pohybuje cizí osoba." Tento rozrušený telefonát jednoho z obyvatelů domu přijali českotřebovští strážníci v pátek před půl pátou odpoledne.

Sedmý ročník Svatební show.

Sedmý ročník Svatební show: přehlídky, dorty, prsteny a vodní dýmky

Brno /FOTOGALERIE/ – Ochutnat dorty, vybrat si dokonalé víno nebo si prohlédnout svatební šaty mohli v sobotu lidé, kteří zavítali do brněnské Fait Gallery u Vaňkovky. Konal se tam už sedmý ročník Svatební show, který organizoval svatební salon Naive. „Často se stává, že páry, které sem přijdou, ještě nemají naplánováno vůbec nic. Proto je tu od všeho, co je pro svatbu nutné, hned několik firem, takže si můžou vybrat," uvedla majitelka salonu Zuzana Komárková.