Kreativ

ŠTÍTEK: Emma Smetanová

Premiér Andrej Babiš při návštěvě Bulharska

Babiš se omluvil Emmě Smetana z DVTV za slovní útok na její rodinu

Premiér v demisi Andrej Babiš se v pondělí omluvil redaktorce internetové televize DVTV Emmě Smetana za slovní útok na její rodinu během sobotní tiskové konference k výsledku prezidentských voleb. Na Twitteru dnes napsal, že se jí za to hned omluvil v sms zprávě a nyní to dělá i veřejně.

Ilustrační foto

Letos Bude Hlína se Smetanou, Lazerem a Rychtářem

Hlinsko - Po roční pauze se 13. ledna do Hlinska vrací oblíbený zimní festival Bude Hlína a slibuje zatím nejnabitější program. Největším letošním lákadlem jsou koncerty alternativně popové Emmy Smetany a excentrického úkazu současné scény Lazera Vikinga. Ani letošní ročník ale nebude pouze hudební.

Emma Smetana v ústeckém Zanádraží.

Emma Smetana vystoupí na nádraží

Hradec Králové - Netradiční koncert čeká v pátek od 19 hodin hradecké hlavní vlakové nádraží. V rámci turné „Mezi vlaky“ tam vystoupí zpěvačka a moderátorka Emma Smetana se svou kapelou.

Skinny Lister.

Festival Ladná Čeladná se Skinny Lister

Britská kapela Skinny Lister, Ivan Mládek s Banjo Bandem, Emma Smetana, písničkář Pekař, Veronika Vrublová, skupiny Dr. Zeppelin Live, Jananas, The Tap Tap a mnoho dalších účinkujících se představí na hudebním festivalu s názvem Ladná Čeladná.

Emma Smetana.

Emma Smetana: Jaká místa mám v Praze ráda

Praha - Devětadvacetiletá hudebnice a moderátorka Emma Smetana se stala populární především díky moderování zpráv na televizi Nova. Od března se stala novou posilou týmu internetové televize DVTV. Se svým partnerem Jordanem vychovává čtyřměsíční dceru Lennon Marlene.

Jiří Smetana během tradičního prosincového bazaru v Hudebním divadle Karlín.

Ve věku 71 let zemřel hudebník Jiří Smetana

Praha - Ve věku 71 let zemřel hudebník a producent Jiří Smetana. Serveru iDNES.cz to potvrdila jeho dcera Emma Smetana. Byl mimo jiné autorem textu k písni Vladimíra Mišíka Slunečný hrob, dlouholetým dramaturgem pařížského hudebního klubu Gibus nebo manažerem a producentem romské kapely Kale.

Michal Ortcykr

Z Coombalu se podařilo udělat plnohodnotný festival pro tisíc lidí

Rakovník – V sobotu v Lužné startuje už další ročník kníratého festivalu Coombal Open Air. Návštěvníkům nabídne dvě žánrově odlišná pódia, na kterých vystoupí dohromady devatenáct kapel. Hlavní organizační tým je složen ze tří členů – Michala Ortcykra, Petra Šmidrkala a Ondřeje Kinkora.

Z prvního ročníku pouličního festivalu Praha žije hudbou.

Stovky hudebníků a desetitisíce lidí podpořily hudbu v pražských ulicích

Praha /FOTOGALERIE/ - První ročník pouličního festivalu Praha žije hudbou, který se konal v pátek, nabídl na 200 hudebních, tanečních a divadelních vystoupení a mezi účinkujícími nechyběla taková jména jako Lenka Dusilová, Prago Union, Klára Vytisková, Emma Smetana, Laco Déczi, Xavier Baumaxa, Mr. Cocoman či Jiří Dědeček.

Zpěvák a umělec Jan Kunze se zapojil do celosvětové kampaně Fashion Revolution. Na snímku s českou zpěvačkou, violoncellistkou a modelkou Terezou Kovalovou.

Připojte se k mezinárodní módní akci Fashion revolution i vy

K celosvětové akci s názvem Fashion Revolution, tedy módní revoluce, byl přizván i opavský zpěvák a umělec Jan Kunze. Kampaň za lepší módní průmysl má vést lidi k tomu, aby se zamysleli nad tím, jaká je opravdová cena oblečení, které nosí.

Světoznámý interpret balkánské hudby Goran Bregović.

Koncert interpreta balkánské hudby zahájí Emma Smetana

Praha - Moderátorka, herečka a zpěvačka Emma Smetana zahájí v úterý ve Foru Karlín pražský koncert Gorana Bregoviće. V koncertní premiéře představí ukázky ze svého připravovaného debutového alba, které vyjde na podzim tohoto roku.

Goran Bregović.

Koncert Gorana Bregoviće zahájí se svým debutem Emma Smetana

Praha – Moderátorka, herečka a zpěvačka Emma Smetana zahájí již v úterý ve Foru Karlín pražský koncert Gorana Bregoviće. V koncertní premiéře představí ukázky ze svého připravovaného debutového alba, které vyjde na podzim tohoto roku.

Na zámečku v Petrovicích se v sobotu konal křest kalendáře firmy GHP Advocates pro rok 2014, módní přehlídka, a dražba fotografií, jejíž výtěžek byl věnován nadaci Archa Chantal a nadaci Sebi.

OBRAZEM: Modní přehlídka na zámečku v Petrovicích

Petrovice /FOTO/ – Zámeček v Petrovicích se v sobotu v pět hodin odpoledne začal plnit hosty, kteří dorazili na pozvání společnosti GHP Advocates, jež pořádali křest kalendáře pro rok 2014, módní přehlídku, kterou měl pod taktovkou hrabě Alexandre Alé de Basseville a následnou dražbu fotografií, jejíž výtěžek byl věnován nadaci Archa Chantal a nadaci Sebi.

Moderátorka Televizních novin TV NOVA Markéta Fialová.

Nova ukončí vysílání Nočních Televizních novin, lidé neměli zájem

Praha - Televize Nova kvůli dlouhodobě nižší sledovanosti v listopadu ukončí vysílání Nočních Televizních novin. Na základě diváckých preferencí do programu zařadí zahraniční filmy a seriály. V tiskové zprávě to dnes sdělila mluvčí televize Marie Janíková Fianová. Jde tak o první oznámenou změnu v programu pod novým vedením.

Těžká trať ani horké letní počasí neodradilo v sobotu v Lidových sadech v Liberci stovky lidí od startu v jednom ze závodů seriálu RunTour.

S nevidomou běžela Smetana

Liberec - Na trať se vydali běžci zdraví i s postižením. Roli trasérky převzala také moderátorka Emma Smetana.