Kreativ

ŠTÍTEK: Galerie Moritz

Vizualice nové obchodní galerie v Přerově, která vznikne rekonstrukcí stávajícího Prioru.

Nový Prior? Přestavba za 400 milionů přinese i nákupní pasáž

Přerov – Když chceme nakoupit oblečení pro děti, musíme do Zlína nebo Olomouce. Už to mělo být dávno. Ale také – Prior v dnešní podobě hyzdí město. Takové jsou názory lidí na stávající podobu obchodního centra, které má do moderních trendů nakupování hodně daleko, a připomíná spíše skanzen socialismu.

Přestavba Prioru v Prostějově spěje do finiše

Málo skla, Moritz je lepší, hodnotí nový Prior v Prostějově

Olomoucký kraj  –  Proměna starého prostějovského Prioru v moderní nákupní centrum Zlatá Brána se blíží ke konci. A její výsledek budí mezi Prostějovany nepříliš pozitivní reakce: obchodní dům je prý moc šedivý, má málo skla, vzdušnosti a barev.

Ilustrační foto.

Ženy vybíraly peníze na falešnou sbírku, podpisový arch si stáhly z netu

Olomouc – Přispějte, prosím na hladovějící děti a věnujte nám peníze do sbírky pro humanitární organizaci Unicef. S touto prosbou se na kolemjdoucí v polovině týdne v centru města obracely dvě ženy. Strážníci však na místě zjistili, že se jedná o podvodnice, které si podpisové archy s hlavičkou Unicefu stáhly z internetu.

Ilustrační foto

Názor pro dnešní den: Ošklivý vysílač?

„Proč je tady tak velká věž?" Vzpomínám si jako dnes, když jsem se dědy architekta, jako osmiletý hoch ptal při první návštěvě Prahy. Dívali jsme se na Žižkovský vysílač a mně tehdy tento železobetonový monolit přišel strašný.  

Přestavba olomouckého Prioru v prosklenou Galerii Moritz

Z Prioru už je prosklená galerie. Jak se vám líbí?

Olomouc /ANKETA/ – Ze tří stran mohou nyní kolemjdoucí pozorovat novou "skleněnou" podobu, kterou získává budova bývalého obchodního domu Prior. Prostory moderní Galerie Moritz se zákazníkům otevřou do Vánoc.

Ilustrační foto

V Česku vznikají nová nákupní centra, čelí však klesající spotřebě

Praha - V Česku letos sice vznikne výrazně víc nových nákupních center než loni, obchodníci ale musí čelit menší ochotě spotřebitelů utrácet. Nové značky tak míří hlavně do nejlepších obchodních domů a nejatraktivnějších lokalit. Vyplývá to z dnes zveřejněné analýzy realitní poradenské společnosti DTZ.

Ulice 8. května v Olomouci

Cestu k Prioru zavře oprava trolejí, na dva měsíce

Olomouc – Pouze tramvaje a několik málo vozidel bude od pondělí do konce dubna moct projíždět ulicí 8. května v Olomouci. Důvodem uzavírky je instalace nových sloupů trakčního vedení a převěšení trolejí z budovy, v níž nyní sídlí prodejna oděvů Pantaloon.

Vizualizace přestavby olomouckého Prioru v Galerii Moritz

Přestavba Prioru v Olomouci přinese změny

Olomouc – Už jen necelý měsíc si mohou zákazníci zajít na poslední nákupy do olomouckého Prioru. Na konci února se totiž uvnitř zastaví typické eskalátory a obchodní dům se uzavře. Do konce roku se má změnit v prosklenou Galerii Moritz, proměny se dočká také prostor okolo.

Vizualizace přestavby olomouckého Prioru v Galerii Moritz

Přestavba Prioru začne 1. března. Co vše se změní?

Olomouc – Už jen necelý měsíc si mohou zákazníci zajít na poslední nákupy do olomouckého Prioru. Na konci února se totiž uvnitř zastaví typické eskalátory a obchodní dům se uzavře. Do konce roku se má změnit v prosklenou Galerii Moritz, proměny se dočká také prostor okolo.

Vizualizace rekonstrukce olomouckého Prioru

Prior se změní v moderní Galerii Moritz. Podívejte se

Olomouc /VIZUALIZACE, ANKETA/ - Novou podobu, ale také nové jméno – Galerie Moritz, získá opravený olomoucký Prior. Stane se z něj totiž moderní shopping centrum s prosklenými plochami a galeriemi. V náměstíčko s oddychovou zónou se promění i prostranství před kostelem sv. Mořice.