Kreativ

ŠTÍTEK: Chroustovice

Ilustrační foto

Tři králové opět přichází koledovat

Chrudimsko - Začala Tříkrálová sbírka a obyvatelé mnoha obcí a měst na Chrudimsku mohou očekávat návštěvu trojice koledníků v bílém s korunou na hlavě, kteří na futra dveří píší zkratku K + M + B. Ta však neznamená první písmena jmen tří symbolických králů, ale latinské: „Christus mansionem benedicat", neboli česky: „Kristus požehnej tomuto domu."

Ilustrační foto

Výsledky soutěží OFS o NEJ střelce Chrudim a gólmana

Chrudim - Okresní fotbalové soutěže uzavřely před nedávnem definitivně svoji podzimní pouť, a tak je nejvyšší čas se podrobněji podívat na dvě soutěže pořádané Okresním fotbalovým svazem a firmou Tomas sport Chrudim o nejlepšího střelce a gólmana okresního fotbalu.

Ilustrační foto.

Nevídaný rozstřel v Moravanech

Chrudimsko - Nedělní 13. kolo Krajského přeboru bylo z našeho pohledu zakončeno dvěma zápasy na hřištích soupeřů, v nichž vytěžili zástupci chrudimského okresu jeden bod. Ten přinesl Slatiňanům málo vídaný dlouhý penaltový rozstřel, který rozhodla až třináctá série.

Ilustrační foto.

I. A a B třída: Stolany a Nasavrky doma vysoko nadělovaly

Chrudim  - V sobotních zápasech 1.B třídy se z výhry radovali domácí, navíc pokaždé vysokým rozdílem.  Všechni naši zástupci v 1.A třídě odehráli svůj víkendový zápas až v neděli. A uspěli na padesát procent, když dva vyhráli a dva prohráli. V okresním derby se pak radovala domácí Luže.

Ilustrační foto

I. A a B. třída: Parádní závěr Nasavrk, derby jasně pro Proseč

Chrudim - V sobotních zápasech 1.B třídy se představili čtyři naši zástupci. V desátém kole 1.A třídy se představili dva naši zástupci doma a dva venku. A výhoda vlastního prostředí se ukázala jako velmi důležitá, když nikdo z hostitelů neztratil ani bodík.

Ilustrační foto

4. třída přinesla porážky vedoucích

Chrudimsko – Doposud první Bítovany i druhá rezerva Chroustovic prohrály, a tak se do čela nejnižší okresní soutěže vyšvihla rezerva Tuněchod. Na chvostu stále čekají Jenišovice na svůj první tříbodový zisk.

Ilustrační foto

Velmi zajímavé kolo v 1.B třídě, včetně inzultace ve Stolanech!

Chrudim – V 1.B třídě se nedohrál zápas ve Stolanech, a to pro inzultaci rozhodčího. Naopak v Nasavrkách se na fotbal nešlo vůbec, hosté požádali kvůli nemoci o jeho odložení. Dohrávka se uskuteční 8. listopadu. U Chroustovic zase skončil trenér Hruša, a to prý kvůli špatné tréninkové morálce. Rezerva Hlinska pro změnu obdrřela dvě červené karty.

Ilustrační foto

Střelecké manévry ve 3. třídě

Chrudimsko - Ve druhé nejnižší okresní fotbalové soutěži se střelci činili. Padlo plných 47 branek! Do čela se vyšvihly Bítovany  Vedoucí tým 4. třídy, rezerva Chroustovic, utrpěl první porážku a přenechal místo na čele Bítovanům. V duelu o poslední místo se z prvních bodů radovaly Stolany B.

Ilustrační snímek

I. B třída: Skvělý výkon Proseče, propadák Chroustovic

Chrudim - V sobotních zápasech 1.B třídy se vytáhla Proseč, když zvítězila na hřišti lídra soutěže. Naopak doma zcela propadly Chroustovice. V okresním derby se ze tří bodů radovaly Nasavrky. V neděli se hrálo z našeho pohledu pouze jedno zajímavé utkání, hlinecká rezerva ale na něj v dobrém vzpomínat určitě nebude.

Ilustrační foto

Čelo 4. třídy žádných změn nedoznalo

Chrudimsko – Vedoucí čtveřice tabulky si připsala plný bodový zisk a stále tak kraluje v soutěži. Na opačném pólu se ani rezerva Načešic, ani Stolan nějaké bodové radosti nedočkala.

Ilustrační foto.

Rozlícená žena nadávala a kopala do dveří

Chroustovice - Vulgární výrazy toho nejtěžšího kalibru si během úterního podvečeru museli vyslechnout obyvatelé Chroustovic. Devětatřicetiletá žena stála u dveří domu, kopala do nich a častovala svého druha nadávkami a urážkami. Rány do dveří nebyly tak silné, aby je jakkoliv poškodily.

Ilustrační foto.

V čele 4. třídy trojice bez ztráty

Chrudimsko – Po 3. kole zůstala na čele nejnižší okresní fotbalové soutěže trojice mužstev, která ještě netratila ani bod – Kameničky B, Tuněchody B a Chroustovice B. Na opačném pólu stále čekají na první bodový zisk rezervy Načešic a Stolan.

Ilustrační foto.

Opilec si za bílého dne ustlal před školou

Chroustovice, Prosetín - Pravidelný pitný režim je v horkých letních dnech naprosto nezbytný, avšak pokud dotyčný zvolí místo vody alkohol, má to účinky přímo opačné. 

Fotbalý míč. Ilustrační foto

Přípravu v Luži rozhodl hattrick Kopeckého

Luže - Místní účastník 1.A třídy si pozval ke generálce před zahájením fotbalových soutěží ambiciózního soupeře z Proseče u Skutče. Zejména díky hattricku Marka Kopeckého vysoko vyhráli domácí.