Kreativ

ŠTÍTEK: Úvaly

Podlehli pouze favoritovi soutěže

Úvaly - Dalším mistrovským turnajem pokračovala soutěž starších žáků. Pořadatelem byl tentokráte Sokol Úvaly a plně potvrdil roli favorita letošního ročníku.

Ilustrační foto

Házenkáři bojovali na turnaji v Úvalech

Úvaly -V rámci druhého turnaje Oblastního přeboru starších žáků v házené jeli příbramští kluci ke svým zápasům do Úval. Vzhledem k rozsáhlým změnám, kterými družstvo od posledního turnaje prošlo, byl výsledek tohoto turnaje trenéry netrpělivě očekáván.

Ilustrační foto.

Žáci Zruče nestačili jen na Úvaly

Příbram -Úvodním mistrovským turnajem v Příbrami zahájili svoji házenkářskou sezonu starší žáci Zruče. V soutěži startují čtyři týmy: Spartak Příbram, Sokol Bělá pod Bezdězem, Sokol Úvaly a Jiskra Zruč. Kolektiv Zruče tvoří v minulé sezoně tolik úspěšní mladší žáci doplněni o brankáře Davida Vince, a hráče Matouše Švece a Radima Švandu.

Ilustracni foto.

Čepelka: Naše obrana pracovala spolehlivě

Nymbursko -Devět bodů získali pro nymburský okres tři fotbaloví zástupci v krajském přeboru. To znamená, že všichni vyhráli. Polaban Nymburk doma vyhrál nad nováčkem z Polep 4:1, stejným výsledkem zdolala Litol na svém trávníku celek Milína. A Semice dokonce zvítězily venku, když vyloupily Úvaly (0:1).

Ilustrační foto

Začal oblastní přebor žáků v házené

Příbram -Po letních prázdninách se rozběhly soutěže házenkářů. Oproti loňskému roku se příbramské družstvo zúčastní pouze v kategorii starších žáků.

Ilustrační foto.

Mužstvo Semic vyloupilo Úvaly

Úvaly -Další tři body si do tabulky krajského přeboru mohou připsat fotbalisté Semic. Ti si dojeli pro všechny body na stadion do Úval.

Ilustrační foto

Nohejbalisté Slaného poprvé prohráli

Střední Čechy - Krajský přebor nohejbalistů se v předposledním kole na čele zdramatizoval, když Slaný po matném výkonu prohrál na Šacungu B. Slaný ale v závěrečném kole hostí poslední Hlavenec a čeká se jeho vítězství.

Ilustrační foto.

Slaný v Šacungu poprvé prohrál

Střední Čechy -Krajský přebor nohejbalistů se v předposledním kole na čele zdramatizoval, když Slaný po matném výkonu prohrál na Šacungu B. Slaný ale v závěrečném kole hostí poslední Hlavenec a čeká se jeho vítězství.

Ilustrační foto.

První turnaj odehráli v Mladé Boleslavi

Mladá Boleslav - V neděli 6. září se uskutečnil první mistrovský turnaj v házené mladších žáků, kterého se zúčastnily celky Zruče, Kutné Hory, Úval, Libčic (letošní nováček) a domácí Mladé Boleslavi.

Ilustrační foto

Litol v improvizované sestavě ukončila sérii šesti proher

Úvaly - Jako blesk z čistého nebe přišlo litolské vítězství. Tým kouče Pavla Jareše v posledních šesti utkáních krajského přeboru prohrál, ale v derniéře zvítězil v silně kombinované sestavě na půdě Úval. „Semkli jsme se a proto jsme zvítězili,“ hlesl rozradostněný trenér Litole.

Ilustrační foto

Po přestávce přišla vlašimská smršť

Kácov - Posílené béčko Graffinu Vlašim o čtyři hráče A mužstva Tomu, Lizáka, Bálka a Kabeleho rozstřílelo v krajském přeboru na jaře dobře hrající Úvaly, které však o poločase vedly.

Libiš - Zápy

Uchová si Libiš naději na druhé postupové místo do divize?

Libiš - Dobrovičtí fotbalisté promarnili v minulém kole porážkou v Úvalech šanci k trháku v krajském přeboru. Oba nejbližší pronásledovatelé, rezerva Vlašimi i Libiš, vyhráli a snížili na druhou Dobrovici rozdíl na jeden, respektive dva body.

Ilustrační foto

Kůrka dotáhl svůj tým k těsnému vítězství

Úvaly - V neděli 31. května zajížděl kutnohorský házenkářský tým mužů k utkání předposledního kola SRL na venkovní hřiště Sokola Úvaly, kde se mu v posledních letech vůbec nedařilo. Naposledy zde dokázal zvítězit v roce 2001. A tak bylo načase tuto nepříznivou bilanci změnit.

Ilustrační foto

Házenkáři ukončili sezonu

Příbram - V sobotu 30. května uspořádal TJ Spartak Příbram další ze série turnajů oblastního přeboru starších žáků v házené. Kromě Příbramských se turnaje zúčastnila družstva Sokola Úvaly a IHC Wendy Mělník.

Souboj na síti: vlevo hráč Vavřince Bálek, napravo hráč Jelen z Přišimas

Církvice i Vavřinec opět bodovaly

Církvice/Přišimasy - Ve středočeském krajském přeboru (KP) potvrdili církvičtí hráči zlepšenou formu a na domácím hřišti zdolali Nymburk. Suverénně si v soutěži vede nováček ze Šacungu B, který uštědřil poslednímu Hlavenci „kanára“. Církvice je v tabulce zatím na pátém místě se ziskem pěti bodů. V nižší krajské soutěži (KS) se podařilo družstvu Vavřince po remíze na hřišti do té doby vedoucího týmu z Přišimas opět bodovat. Do čela tabulky se po hladkém vítězství nad Milínem vyhoupla rezerva Čelákovic. Vavřinec je zatím na čtvrté pozici se ziskem šesti bodů.

Žákovský turnaj ve vybíjené v Českém Brodě

FOTO: Býchory ovládly turnaj ve vybíjené

Český Brod - Již popatnácté se v Českém Brodě konal turnaj ve vybíjené smíšených družstev. Turnaj senzačně vyhrál jeho nováček, Býchory, domácí Český Brod zůstal těsně pod vrcholem. Již 15. ročník turnaje „O pohár ředitelky školy“ ve vybíjené pořádala Základní a Praktická škola v Českém Brodě.

Házená. Ilustrační foto.

Přípravka pokračuje ve vítězném tažení

Kolín - V neděli 17. května se na venkovním hřišti s umělým povrchem v Kolíně uskutečnil další turnaj v miniházené, kterého se samozřejmě zúčastnili i dvě družstva Jiskry. V jarním vítězném tažení pokračovala přípravka, která ve všech svých utkáních zvítězila a turnaj přípravek tak vyhrála. Minižákům se tolik nedařilo. V oslabené sestavě zvítězili pouze jednou a v konečném hodnocení skončili na 5. místě.

Ilustrační foto

Trenér Jiří Hasala byl s výsledky spokojen

Úvaly - V sobotu 9. května se konal v Úvalech třetí jarní mistrovský turnaj oblastního přeboru starších žáků, na kterém se střetly týmy – AŠ Mladá Boleslav, Jiskra Zruč n. S., Sokol Kobylisy, Sparta Kutná Hora a domácí Sokol Úvaly. Volno měly tentokrát týmy HC Wendy Mělník a Spartak Příbram.

Ilustrační foto

Upevnili si vedení v tabulce

Úvaly - Házenkářsky bohatého víkendu se zúčastnili i starší žáci Jiskry Zruč n. S. Ti stejně jako jejich mladší kamarádi sehráli turnaj v Úvalech, avšak o den dříve, tedy v sobotu 9. května. Turnajem prošli bez porážky a jediný bod za remízu starším žákům Jiskry uzmuli Kobylisy, kteří hrají Středočeský přebor mimo soutěž. Turnaj však v celkovém hodnocení vyhráli a upevnili si tak vedoucí postavení v průběžné tabulce.

Házená. Ilustrační foto.

Opět oslavovali v "Mekáči"

Mladá Boleslav - Nejmenší a nejmladší házenkáři si dali dostaveníčko na dalším turnaji Středočeského přeboru, který uspořádala Autoškoda Mladá Boleslav ve své sportovní hale v sobotu 9. května. Sportovního zápolení se tentokráte zúčastnilo 10 týmů, které byly dle věku rozděleny do dvou kategorií. Jiskra obsadila obě dvě a kluci si nevedli špatně. Minižáci obsadili 3. místo a přípravka svůj turnaj opět vyhrála. Benjamínci zručské házené v jarních zápasech ještě nezaváhali a stávají se postrachem všech soupeřů.

Ilustrační foto.

Mladší žáci udrželi neporazitelnost

Úvaly - V neděli sehráli mladší žáci Jiskry další mistrovský turnaj v házené. Ten pořádal jejich největší soupeř ve Středočeském přeboru – celek Úval. Jiskra odjížděla k turnaji téměř bez tréninku, protože v týdnu bylo několik hráčů nemocných a nebo do tréninkového procesu zasáhly školní povinnosti. K zápasům nastupovali někteří hráči ne zcela doléčení a to se projevilo na jejich výkonech.

Ilustrační foto

Házenkáři se radovali z vítězství nad Bělou

Úvaly - V neděli 10. května se mladší žáci Spartaku Příbram zúčastnili turnaje oblastního přeboru v házené, který pořádal Sokol Úvaly. Turnaje se zúčastnila ještě družstva Jiskry Zruč nad Sázavou, Sokola Bělá pod Bezdězem a Dukly Praha 4.

Divokej Bill ve Vsetíně.

OBRAZEM: Divokej Bill roztančil publikum

Vsetín - /FOTOGALERIE/ Kapela Divokej Bill z Úval u Prahy dostála svému jménu a energickým vystoupením dostala v sobotu večer do varu slušně zaplněný velký sál domu kultury ve Vsetíně.

Čekání na výhru se opět protáhlo

Úvaly - To byl zase úvod. Za patnáct minut prohrávali fotbalisté Velvar na trávníku Úval o dvě branky a stejnýmrozdílem také zápas 24. kola krajského přeboru skončil.Naposledy vyhráli 9. listopadu, od té doby získali v deseti zápasech jen bod.

Ilustrační foto.

Excelentní mladší žáci Jiskry

Kutná Hora - V sobotu 2. května se v Kutné Hoře uskutečnil další turnaj mladších žáků v házené. Turnaje se zúčastnila 4 družstva – domácí Sparta K. Hora, Sokol Úvaly, Sokol Bělá p. B. a Jiskra Zruč n. S. Celek Příbrami na turnaj nedorazil. Týmy se střetly každý s každým 2x15 minut a Jiskra Zruč n. S. turnaj zcela jasně opanovala.

Libiš - Úvaly

VIDEO FOTO: Libiš doma překvapivě nestačila na Úvaly

Libiš / Vítězství vydřené na poslední chvíli v Černolicích fotbalisté Libiše na domácím trávníku nepotvrdili. V sobotu dopoledne trochu překvapivě podlehli v tabulce o devět příček níže postaveným Úvalům /PŘIDÁN POHLED TRENÉRA LIBIŠE/.

Brankář Zdeněk Kieryk neudržel čisté konto, ale jinak si v boji o post jedničky s Majtaníkem vede velmi slušně. .

Velvary nezvládly druhou půlku

Velvary - Jarní mizérie fotbalistů Slovanu Velvary pokračuje. Tým se sice snažil o první výhru v oblastním přeboru a do přestávky nad Černolicemi doma vedl, ale po obrátce soupeř skóre rychle otočil a v závěru pečetil na 1:3.