Kreativ

ŠTÍTEK: Úvaly

TJ Tatran Rakovník - Český Brod 0:2 (0:1), jaro 2011

Tatran vyždímal Úvaly jako žínku

Rakovník – Před utkáním s Úvaly, které jsou ovšem kvalitním celkem, potřebovali fotbalisté Tatranu ještě alespoň jednou bodovat, aby se poslední dvě kola nemuseli obávat o záchranu. Tuhle situaci ovšem už řešit nemusí, protože se na jejich stranu naklonilo i trochu štěstí a po všech těch jarních bojích ve splácané sestavě bodovali s velmi slušným týmem.

KP: Neratovice - Čáslav B

Neratovice v postupovém boji neztratily

Sibřina /DOPLNĚNO/ – Bod za bezbrankovou remízu na hřišti čtvrtých Úval se fotbalistům třetích Neratovic mohl jevit jako ztráta pouze do té doby, než se dozvěděli výsledek z utkání druhých Štěchovic s už najisto divizními Zápy.

Ilustrační foto

Oslabená sestava bojovala, na body to nestačilo

Úvaly – Jen horko těžko dávali Berounští dohromady sestavu pro nedělní utkání krajského přeboru. Na hřišti se objevili dorostenci Počta s Rigem, obránce Sajner nastoupil se zatejpovanou nohou. „Zaplaťpánbůh, že se vrátil, jinak nevím, jak bychom obranu poskládali,“ zmínil berounský trenér Vladimír Lacina, který postrádal oba středové záložníky Pobiše se Stančíkem. Do středu pole se tedy posunul z obrany Klička a z kraje zálohy Němec. „Odehráli to velice dobře,“ podotkl Lacina.

Brandýs - Libiš

Havel: Bod bychom si zasloužili

Úvaly - Na jaře potřetí vyjeli ven a potřetí se vraceli bez vstřeleného gólu a bodů. Na hřišti čtvrtých Úval přitom fotbalisté Libiše drželi ještě čtvrthodinu před koncem bezbrankovou remízu. Nakonec ale prohráli 2:0.

Ilustrační foto.

Valtice chtějí cyklostezku do Rakouska

Valtice – Valtická radnice plánuje vybudovat novou cyklostezku, která by spojila tamní část Úvaly s rakouskou obcí Schrattenberg. Stavbu dvoukilometrové trasy chce česká a rakouská strana hradit z fondů Evropské unie.

Příprava: Kutná Hora - Čáslav B 2:2 - 5:4 pk, 30. ledna 2011.

Kutnohorští svou hrou diváky nenadchli

Kutná Hora – Kutnohorští fotbalisté se až v nedělním 19. kole krajského přeboru dočkali zápasu na svém hřišti. Proti Úvalům však 170 diváků nepotěšili, s tabulkovým sousedem prohráli po špatném výkonu 0:2.

Derby: Nové Strašecí porazilo SK Rakovník 2:0

Strašečtí nepřivezli ani bod

Úvaly - Novostrašečtí odjížděli ze hřiště SK Úvaly s rozporu plnými pocity. Ještě o poločase vedli tím nejtěsnějším rozdílem, nakonec si však body do mistrovské tabulky nepřipsali. Rozhodující branku inkasovali Strašečtí z jasného ofsajdu.

Matyáš Kudela se proti vranému trefil třikrát

Obranná činnost se musí zlepšit

Vraný – Poslední utkání před zahájením jarní části odehráli fotbalisté Nového Strašecí na přírodní trávě ve Vraném, kde s tamějším týmem, hrajícím I. A třídu, společně nastříleli jedenáct branek. Víc jich padlo ovšem právě do domácí sítě.

Ilustrační foto.

Fotbalisté Semic dostali od týmu Úval pět branek

Semice – Pět gólů dostali v generálce před jarními odvetami v krajské I.A třídě fotbalisté Semic. Ti se střetli s týmem Úval, který hraje krajský přebor. Semice vyrazí do mistrovských bojů domácím duelem s týmem Mělníka a hrát se bude v neděli.

Ilustrační foto.

Starší žáci HC Wendy v Ústí předposlední

Ústí nad Labem – Sedmička statečných starších žáků Házenkářského klubu Wendy se v sobotu zúčastnila turnaje v Ústí nad Labem. Jedna remíza a čtyři porážky nemohly stačit na lepší než předposlední páté místo.

Ilustrační foto

Litol promarnila dvougólový náskok

Benátky nad Jizerou – Litolští fotbalisté sehráli první přípravné utkání, v němž podlehli týmu Úval, který hraje krajský přebor. Litol se připravuje na jarní sezonu v divizi, kde je nováčkem soutěže.

Medvěd 009 pokřtil novou desku

Medvěd 009 pokřtil svou novou desku

Úvaly /FOTOGALERIE/ – Sokolovna v Úvalech u Prahy byla v sobotu večer zaplněná až po okraj. Kapela Medvěd 009 tam totiž křtila svou novou desku.

Ilustrační foto

Český Brod venku opět bez bodu

Úvaly - Ani poslední podzimní utkání Českého Brodu v krajském přeboru nepřineslo nic nového. Českobrodští fotbalisté znovu možná nebyli horším mužstvem, přesto soupeři podlehli.

Ilustrační foto.

Církvice překvapivě podlehly Chabeřicím

Kutná Hora, Kolín - V17. kole nohejbalového sdruženého OP družstev mužů (K. Hora a Kolín) se největší překvapení zrodilo vCírkvici, kde domácí B tým nečekaně prohrál srezervou Chabeřic.

Ilustrační foto.

SK Rakovník v Úvalech na bod nedosáhl

Úvaly – Jen deset minut dělilo fotbalisty SK Rakovník v Úvalech v utkání 6. kola krajského přeboru od zisku bodu. V závěru však inkasovali dva góly a jeli domů s prázdnou kapsou.

Ilustrační foto

Nymburk i Čelákovice B stále živí naději na postup

Mnichovo Hradiště, Čelákovice – V předposledním kole nohejbalového krajského přeboru vyhrála Lokomotiva Nymburk na kurtech Mnichova Hradiště a před posledním kolem má stále naději na postup do vyšší soutěže. Postupové šance také stále živí rezerva Spartaku Čelákovice, která zvítězila ve svém prostředí nad Církvicemi.

Libiš - Úvaly

Libiš vůbec nezvládla závěr a s Úvaly prohrála

Libiš /FOTOGALERIE/ – Utkání s hodně nepovedeným závěrem odehráli v pátém kole krajského přeboru fotbalisté Libiše. Na domácím trávníku podlehli Úvalům 1:2, přestože ještě patnáct minut před koncem vedli.

1. kolo krajského přeboru: Kutná Hora - Dobrovice, 8. srpna 2010.

Stoupa se vytáhl! Chytil penaltu v 90. minutě

Úvaly – Kutnohorští fotbalisté přivezli ve 4. kole krajského přeboru cennou remízu z Úval, když vytěžili z minima maximu a opět trenérovi Truksovi vyšel tah s brankářem Stoupou, který za stavu 1:1 chytil v 90. minutě pokutový kop.

1. kolo krajského přeboru: Kutná Hora - Dobrovice, 8. srpna 2010.

Sparta zdemolovala Beroun, Vančura dal hattrick

Kutná Hora – První vítězství a hned takto parádní si připsali v krajském přeboru fotbalisté Kutné Hory, kteří ve 3. kole deklasovali na své půdě Beroun 6:1. Střelecké hody načal Auer, štafetu přebral Jakub Vančura a vše dokončil Tomíšek.

1. kolo krajského přeboru: Čáslav B - Beroun, 8. srpna 2010.

Jak rychle Čáslavští dali góly, tak je i dostali

Úvaly – Ve 2. kole krajského přeboru zajížděli fotbalisté Čáslavi na půdu Úval, kde po bídném prvním poločase šli rychle do dvoubrankového vedení, jenže domácí stejně tak dokázali odpovědět.

Ilustrační foto

Trenér Skuhravý: Ofenziva problém nebude

Čelákovice – V minulé sezoně se fotbalisté Čelákovic, soupeř Polep ve skupině B, zachraňovali v divizi na poslední chvíli a to rozhodně nechtějí opakovat v té nadcházející. „Necheme mít starosti, jaké jsme měli v závěru sezony,“ říká Radek Skuhravý, prozatímní hrající kouč Čelákovic.

Kapela Divokej Bill.

Divokej Bill představí svoji poslední desku Mlsná

Rožnov pod Radhoštěm – Folk-rocková kapela Divokej Bill se po třech letech vrací do Rožnova pod Radhoštěm se zbrusu novým projektem. Koncert je součástí 8. ročníku hudebně-divadelního festivalu Valašské divadelní léto 2010.