Kreativ

ŠTÍTEK: fragment

Ivan Mládek a jeho přátelé zpestřili vernisáž obrazů Pavla Skalníka v ostravském knihkupectví Librex

Ivan Mládek boduje v Polsku

Kraj - Jak známo Ivan Mládek a jeho Banjo Band prožívá v těchto týdnech ohromný boom v Polsku, kde se písnička Jožin z bažin stala doslova přes noc velkým hitem a videonahrávka se šíří po internetu jako lavina.

Ivan Mládek a jeho přátelé zpestřili vernisáž obrazů Pavla Skalníka v ostravském knihkupectví Librex

Ivan Mládek slaví velké úspěchy v Polsku

Ostrava - V Domě knihy Librex byla předevčírem zahájena výstava obrazů českého výtvarníka Pavla Skalníka, který už léta žije v Kanadě, když předtím pobýval v Paříži. Vernisáž zpestřili několika písničkami Ivan Mládek, Ivo Pešák a další členové jeho doprovodné skupiny.

V Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze se konal 27. února 2008 křest knihy Radovanovy radovánky od Zdeňka Svěráka. Na snímku vpravo Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř při křtu knihy.

Svěrákovy Radovanovy radovánky se vracejí na knižní pulty

Praha - Vobležení nejen dětí, ale idospělých, se dnes ocitli pánové Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř. Vpražském Paláci knih Luxor pokřtili dvě navazující pohádkové knihy Radovanovy radovánky, které napsal Zdeněk Svěrák už před patnáctilety.

Děti dostaly knižní dary.

Škola zpívala se Svěrákem a Uhlířem

MĚSTO ALBRECHTICE - Skvělé druhé místo vybojovali žáci a učitelé Základní školy Město Albrechtice v soutěži Zpíváme se Zdeňkem Svěrákem a Jaroslavem Uhlířem, kterou připravilo loni nakladatelství Fragment.

Znáte tohoto andělíčka?

Vyznáte se ve svém městě?

Všichni čtenáři Píseckého deníku mají možnost zúčastnit se každý týden nové soutěže naší redakce o zajímané ceny!