Kreativ

ŠTÍTEK: Milan Hejduk

Milan Hejduk se raduje z gólu Colorada.

Hejduk oslavil své 37. narozeniny góly, připsal si 800. bod v NHL

New York - Českému útočníkovi Milanu Hejdukovi se na ledě Minnesoty povedla oslava 37. narozenin. Rodák z Ústí nad Labem nejdříve skóroval v základní hrací době, čímž si připsal 800. bod v NHL, a proměněným nájezdem v penaltovém rozstřelu přispěl k výhře Colorada 4:3.

Krajský slet sokolů

Ani nedělní déšť nevyhnal sokoly ze stadionu

Turnov – Starostka Hana Maierová v neděli odpoledne oficiálně přivítala na travnaté ploše Stadionu Ludvíka Daňka diváky, všechny čestné hosty a cvičence všech sedmi sokolských žup, kteří sem u příležitosti 150. výročí vzniku Sokola přijeli předvést svá vystoupení.

Milan Hejduk

Hejduk a Hejda gólově podpořili obrat Colorada

New York /AKTUALIZOVÁNO/ - Čeští hokejisté Milan Hejduk a Jan Hejda se ve čtvrtečním utkání NHL gólově podíleli na obratu Colorada, které na svém ledě porazilo New York Islanders 4:3 v prodloužení.

ZA DODAVATELE STAVBY na závěr shromáždění na Riegrově náměstí předal Vladimír Šebesta ředitelce mateřské školy speciální v Semilech Jarmile Stránské šek na 75 tisíc korun, určený na vybavení sociálních zařízení školy.

Konec projektu Čistá Jizera

Semily – Celkem 2,5 roku stavebních prací, 380 kusů kanalizačních šachet, 290 kusů kanalizačních přípojek, 45 kilometrů čtverečných asfaltu a 9 km čtverečných žulové nebo zámkové dlažby – to jsou základní čísla projektu Čistá Jizera, který byl v pátek slavnostně zakončen na semilském Riegrově náměstí.

Ilustrační foto.

Klub Cyklo Děčín se představil na Kellys Malevil Cup 2011

Heřmanice v Podještědí – Jezdci klubu Cyklo Děčín se v minulém týdnu zúčastnili legendárního cyklomaratonu horských kol, který je zařazen do mezinárodního poháru horských kol, v Lužických horách pod názvem Kellys Malevil Cup 2011.

Ilustrační foto

Projekt Čistá Jizera se již chýlí ke konci

Semily – „Ani se nám nechce věřit, že se celá, mnoho let připravovaná ohromná akce dostala do posledního půl roku aktivních stavebních prací. V každém ze zbylých čtyř měst zbývá položit maximálně deset procent délky kanalizací a bude hotovo,“ konstatuje Milan Hejduk, předseda Vodohospodářského sdružení Turnov.