Kreativ

ŠTÍTEK: Milan Hejduk

Stavba sklopného jezu a nábřežní zdi na Jizeře v Turnově u Juty.

Odstartoval projekt Čistá Jizera

Turnov - Nejdražší, nejrozsáhlejší, nejdelší. Takovými přívlastky se směle může označovat Čistá Jizera – projekt na rekonstrukci a výstavbu kanalizace v pěti městech a dalších obcích v Pojizeří.

Desítky studentů Střední uměleckoprůmyslové školy Turnov protestují proti záměru turnovské radnice pokácet stromy ve Skálově ulici.

Studenti uspěli, kácet se zatím nebude

Turnov - Stromy v turnovské Skálově ulici budou stát o pár měsíců déle, stavební práce a s nimi spojená dopravní omezení se tak ale prodlouží. Informoval o tom Milan Hejduk, předseda rady Vodohospodářského sdružení Turnov, investora kanalizačního projektu Čistá Jizera.

Ilustrační foto

Kácení je odloženo, oprava ulice bude trvat déle

Turnov - Stromy vturnovské Skálově ulici budou stát opár měsíců déle, stavební práce a snimi spojená dopravní omezení se tak ale prodlouží. Informoval otom Milan Hejduk, předseda rady Vodohospodářského sdružení Turnov, investora kanalizačního projektu Čistá Jizera.

Slavnostní zahájení projetku Čistá Jizera

FOTO: Školáci otevřeli Čistou Jizeru

Turnov - Miliardový projekt Čistá Jizera oficiálně odstartoval malou slavností vturnovské ZŠ Skálova. Právě Skálova ulice bude první, kde začnou výkopové práce kvůli stavbě kanalizace vTurnově.

Ilustrační foto.

Začíná projekt Čistá Jizera: nejdražší podnik v historii

Turnov - Nejdražší, nejrozsáhlejší, nejdelší. Takovými přívlastky se směle může označovat Čistá Jizera – projekt na rekonstrukci a výstavbu kanalizace v pěti městech a dalších obcích v Pojizeří. Díky němu přiteče během příštích dvou let doslova do kanálů téměř miliarda korun a vznikne celkem 73 kilometrů nové kanalizace a 11 kilometrů vodovodů.

Při návratu Kladna do extraligy se Robert Kysela v autobuse z Havířova usmíval. Teď by chtěl zpět do extraligy s Ústím.

Exkladenský Kysela: Na extraligu peníze máme

Ústí n. L. -Přesně v deset hodin zaparkoval před redakcí černé terénní BMW a o pět minut později už mistr světa z Vídně a od letošní sezony generální manažer ústeckých hokejistů Robert Kysela v Deníku s vervou odpovídal v on-line rozhovoru jeho čtenářům. A to hodinu a půl!

Stavba sklopného jezu na Jizeře v Turnově u Juty.

Po Cidlině i čistá Jizera

Český ráj - Po již běžícím projektu Čistá Cidlina přichází s podobnou iniciativou i naši sousedi v Českém ráji – město Turnov.

Mike Bolt

Strážce Stanley Cupu: Občas to končí kocovinou

Olomouc - Jeho hlavní pracovní náplní je nehnout se od nejslavnějšího hokejového poháru světa ani na krok. Je jeho osobním strážcem. Kdo by čekal arogantní ochranku českého typu, nebo Kevina Costnera s věčně zachmuřelým výrazem, byl by zklamán.