Kreativ

ŠTÍTEK: Extra band

Ilustrační foto.

Burzy dětských věcí připravují ve Zbirohu i Rokycanech

Členky svazu žen ve Zbiroze opět organizují burzu dětského ošacení, ouvi a sportovních potřeb. V multifunkčním sále úřadu začínaly včera odpoledne a zboží berou i dnes od 9 do 11 hodin. Nabízet ho budou hned v úterý od 11 do 17 hodin a ve středu mezi 9. a 17. hodinou. Čtvrtek je pak vyhrazen likvidaci věcí (od 14 do 15 hodin).

Západočeská bigbítová legenda Extra Band revival.

Sejf koncertuje s Extra Bandem revival

Rockoví fajnšmekři z našeho okresu mají v kalendáři zaškrtnutý pátek 22. července. V blovicích, tedy na dostřel od Rokycanska, začíná ve dvacet hodin výjimečný koncert.

Slavnosti Zlaté stezky v Prachaticích.

Když covid povolí, přijede do Prachatic Marek Ztracený

Dvě verze loni odloženého 30. ročníku Slavností Zlaté stezky má připravené Jiřina Dolejšková, vedoucí odboru kultury, školství a cestovního ruchu Městského úřadu v Prachaticích. Počítá s možností, že slavnosti budou v plné parádě, ale i s tím, že budou stále platná omezení v souvislosti s koronavirem.

Walda Gang

Tipy na víkend 16. až 17. listopadu

Vyrazte tento víkend na nějakou ze zajímavých akcí v našem regionu. V Klenčí například budou slavit pouť, ve Staňkově zahraje Walda gang, ve Kdyni pořádají strašidelnou stezku, v Kolovči zase průvod lampionů. Nebudou chybět ani akce k listopadovému výročí.

Extra Band Revival zve fanoušky na své narozeninové koncerty.

Extra Band revival si zahraje k narozeninám

Měla to prý být záležitost na dva roky, avšak protáhla se. Kapela Extra Band revival slaví tento měsíc 20 let své existence a pro sebe i své fanoušky připravila několik narozeninových koncertů.

Extra Band revival v sobotu oslaví 20 let na koncertě v Mrákově.

Tipy na víkend 21. - 22. září

Vyrazte na rybářské závody do Kolovče, koncert Extra Band revival nebo na hasičský závod do Poběžovic a další víkendové akce.

Extra Band revival.

Extra Band revival oslaví 20 let i v Mrákově

Extra Band revival je oblíbená bigbítová kapela na místní hudební scéně. V Mrákově vystupují několikrát do roka a tradičně především na Velikonoce. Letos slaví 20 let a jeden ze tří koncertů k dvacetiletému jubileu si střihnou i na mrákovské scéně. Co si připravili a další nám kapela prozradila v rozhovoru.