Kreativ

ŠTÍTEK: Extra band

Extra Band revival

Za Extra Bandem musíte mimo okres

Rokycansko – Fanoušci skupiny Extra Band revival to budou mít během července složitější. Kapela neplánuje žádnou produkci v našem okrese.

V sobotu 29. září proběhl v Žinkovech u pomníku padlých u hřbitova v Žinkovech program oslav založení republiky

Třídenní pouť v Žinkovech

Žinkovy - Svatováclavská pouť je v Žinkovech na jižním Plzeňsku tradicí, vždyť mají kostel, který je zasvěcen patronovi české země svatému Václavovi.

Báječná rocková koroze 2018

OBRAZEM: Lázně patřily druhé Báječné rockové korozi

Klatovy – Kempem v klatovských lázní opět zněl v sobotu rock. Stovky diváků druhého ročníku festivalu Báječná rocková koroze neodradilo ani nepříliš příznivé počasí, poslechnout si mohli například Odysseu, Extra Band revival, Weget nebo pořádající klatovskou kapelu Lord.

V Křeseticích zahrálo Turbo

OBRAZEM: V Křeseticích zahrálo Turbo

Křesetice - Na první svátek vánoční si dali v křesetické sokolovně dostaveníčko příznivci rockové muziky. Hudební večer zahájila skupina Galilleo z Plzně. Pamětníci si jistě pamatují, že západní Čechy platily za líheň kvalitních rockových seskupení, jako například Odyssea, Brutus, Gepard nebo Extra Band. Galilleo svou poctivou rockovou muzikou rozhodně v této tradici pokračuje. Druhá část večera patřila Turbu.

Petr Březina

Soutěž: Vánoční Oldies Petra Březiny

Plzeň – Ty nejznámější diskotékové popěvky opět zazní na Vánoční oldies diskotéce Petra Březiny o prvním svátku vánočním 25. prosince v sále Alfa na Americké třídě.

Diskotéka Oldies but Goldies

Oldies but Goldies v Parkhotelu nebo Alfě

Plzeň - Milovníci těch nejznámějších oldies diskotékových popěvků jsou i letos opět 25. prosince od 20 hod. zváni do Společenského sálu restaurace Alfa na Americké třídě v Plzni. 

DVD Bigbít Plzeň sobě

Vyšlo DVD Bigbít Plzeň sobě

Plzeň – Téměř dva roky po velkém koncertě Bigbít Plzeň sobě – jednom z vrcholů roku 2015, kdy Plzeň byla Evropským hlavním městem kultury, připomíná tuto událost DVD, které právě vyšlo ve vydavatelství AVIK.

Pivní slavnosti v Klatovech 2016 34

Pivní slavnosti v Klatovech vypuknou už za týden

Klatovy – Pivaři, pozor! Blíží se pivní slavnosti v Klatovech, které se letos uskuteční 2. a 3. června. Pochutnat si na pivu, pobavit se s přáteli a poslechnout hudbu si můžete přijít na stejné místo jako poslední roky, a to do ulice Franty Šumavského u bývalého ČSAD.

Parta šesti milavečských ochotníků.

Milavečtí ochotníci chystají premiéru

Milavče – Zkouška, to je název hudební love story s komediálními prvky, jejíž premiéru si pro své příznivce na tuto sobotu připravila parta ochotníků působících pod milavečským Spolkem Jiřího Bittnera.

Five Rivers Blues Band

Našimi manželkami na koncertech se stávají Robben Ford a Gary Moore

Kutná Hora – Plzeňská kapela Five Rivers Blues Band odehrála minulý týden v parku U Tří pávů svůj koncert. Kytarista kapely Jan Šobr v rozhovoru prozradil, kdy kapela vznikla, jak často mají koncerty i která věková kategorie si je nejčastěji přijde na koncert poslechnout.

Kapela Turbo

Přeštice zvou na dožínky a pivní slavnosti

Přeštice - Plzeňský kraj udržuje dožínkovou tradici a každý rok pořádá oslavu ukončení sklizně v jednom z měst nebo obcí regionu. Tentokrát se všichni ti, kdo chtějí poděkovat za dobrou sklizeň a odpočinout si po namáhavé práci, sejdou v Přešticích.

Katapult

Plzeň sobě zahraje bigbít na náměstí

Plzeň – Plzeňské kapely, které se dosud v jeden den na jednom pódiu nesešly, si poprvé zahrají společně. To je jistě lákavá nabídka i pro jejich nemalou fanouškovskou základnu.

"50 let bigbítu na západě Čech" v Klatovech

FOTO: Zavzpomínali na mládí a řádně „zapařili“

Klatovy – Kemp v klatovských lázních praskal v sobotu ve švech. Konala se tam akce 50 let bigbítu na západě Čech a návštěvnost rozhodně nepoznamenalo ani tropické počasí ani to, že se o deset kilometrů dále konal hudební festival Hrady CZ.

V rámci festivalu Náplavka k světu 9. června vystupovala herečka Vanda Hybnerová (vpravo) s Luciou Kašiarovou v pohybové klauniádě Angel-y

Kam o víkendu zdarma za zábavou

Plzeňský kraj – Léto se hlásí řadou kulturních a společenských akcí pod širým nebem a na většinu z těch, které se konají o tomto víkendu v Plzni a okolí, je vstup zdarma.

Extra Band revival

Extra Band revival slaví a v Alfě zahraje staré pecky

Plzeň – Už patnáct let pravidelně každý víkend hraje v sálech nejrůznějších kulturních domů v západních Čechách plzeňská kapela Extra Band revival. „Dali jsme se dohromady na jaře roku 1999," připomíná zpěvák Jaroslav Soukup.