Kreativ

ŠTÍTEK: Extra band

Extra Band revival.

Extra Band jede do Záchlumí

Záchlumí – Extra Band revival se v pondělí 4. července představí už počtvrté na letním parketu v Záchlumí. Začátek je ve 21 hodin.

Kapela Extra band revival ve svém stálém složení.

Extra band revival přijede hrát do Kostelce

Kostelec – Kapela Extra band revival oslavila vloni deset let od zahájení své činnosti, v rámci oslav hráli ve výjimečném složení sedmi muzikantů, kapela klasicky hraje v pěti lidech.

Extra Band revival vystoupí v Radnicích v plné sestavě. Na jevišti se představí všech sedm muzikantů. Koncert věnovali desetiletému výročí založení kapely.

Extra Band revival slaví v Radnicích

Radnice – Deset let právě uplynulo od založení plzeňské bigbítové kapely Extra Band revival. Jeden ze čtyř koncertů, které se rozhodli muzikanti uspořádat k tomuto jubileu, se uskuteční také na Rokycansku. I tady totiž mají své věrné fanoušky.

Ilustrační foto

Rokycanští se poprali s krizí

Rokycany - V centru okresního města vrcholil v sobotu večer další ročník Setkání pod rokycanskou věží. Akce, která se stala přehlídkou místních i přespolních skupin a souborů.

Ilustrační obrázek

Víkend patří Setkání pod rokycanskou věží

Rokycany - Letošní oslavy svátku města Slavnosti pod rokycanskou věží se odehraje plně vnabídkovém duchu protagonistů zokresního města či regionu. Výjimek bude velice málo– například tanečníci zpartnerského města Greiz.

Program  letošního svátku Rokycan  je už pohromadě. Přes nižší náklady chtějí organizátoři zachovat pestrost, aby si každý mohl  vybrat svoji oblíbenou zábavu. Nad plány oslav spolu diskutovaly i Marie Hlávková (vpravo) a Vladimíra Vídršperková.

Letošní oslavy města budou skromnější

Rokycany - Plán letošních oslav města je už hotový. Na jeho podobě se podepsala finanční situace Rokycan, méně příznivá než dříve, a vsouvislosti skrizí iúbytek některých sponzorů.

Narozeninový Škoda Day už navštívily stovky lidí.

FOTO: Plzeňská Škodovka slavila narozeniny

Plzeň - Narozeninový Škoda Day navštívily během víkendu tisíce lidí. Největším tahákem oslav 150. výročí založení plzeňské Škodovky byl zřejmě historický vlak sunikátní parní lokomotivou Albatros, který do škodováckého areálu přijel zPrahy.

Ve Starém Plzenci slavili příchod roku 2009 ve společnosti rockerů Extra band revival

Silvestr ve Starém Plzenci

Starý Plzenec - Silvestrovské oslavy, ať se konaly kdekoliv, končily vždy stejně. Přípitky, polibky, veselou náladou.

V areálu rokycanského letiště vrcholil na přelomu soboty a neděle dvoudenní hudební festival. Jedním z pilířů pátečního večera bylo vystoupení Miro Žbirky. Slovenský zpěvák zaskočil za skupinu Chinaski a sklízel ovace.

Nad Rokycany duněla muzika různých žánrů

ROKYCANY - Dění v okresním městě ovládl dvoudenní Rokycany Fest. Přehlídka bezmála třiceti kapel a zpěváků. Konala se v areálu letiště poprvé, ale prý nikoliv naposledy.

Ilustrační foto

Bílý had dorazil do Horor baru

ČESKÝ KRUMLOV - O nevšední zážitek se ve čtvrtek postaral zpěvák Radek Zíka s kytaristou Pavlem Navrátilem, kteří v místní hospodě Nebeské pastviny zahráli v netradičním provedení slavné rockové hity od kapely Whitesnake.

Skupina Fobie na Rock Open 2006

Na Dobřany Rock Open přijede i Pollert

DOBŘANY - Hudební festival na podporu třídění odpadu Dobřany Rock Open si získal velkou oblibu. Tuto sobotu se na dobřanském náměstí uskuteční už počtvrté. „Přemýšleli jsme, jak nenásilnou formou vtáhnout lidi do třídění odpadu. Uspořádat rockový festival se nám zdálo nejoptimálnější, a jak je vidět, osvědčilo se to,“ uvedl pořadatel akce Miroslav Bukovjan.