Kreativ

ŠTÍTEK: Škoda Rapid

Tisková konference před zápasem Viktorie Plzeň proti Rapidu Vídeň

Krejčí: V našich silách je poprat se o postup

Plzeň - Trenér Viktorie Plzeň Karel Krejčí věří, že jeho svěřenci v utkání Evropské ligy proti Rapidu Vídeň navážou na výborný výkon z utkání duelu se Spartou a poperou se tak ještě o postup ze skupiny.

Ilustrační foto.

Mýto už není poslední

Plzeňský kraj – V nedělním zápase 12. kola krajského přeboru fotbalistů remizoval favorizovaný Chotíkov na hřišti nováčka z Mýta 3:3. Domácí tým tak potvrdil vzestupnou formu a z posledních tří zápasů si připsal osm bodů.

Václav Procházka z Plzně (vpravo) a Jakub Řezníček z Brna.

Plzeň po facce od Brna nepanikaří. Procházka: Napravíme to proti Spartě

Brno - Poslední dvě prohry fotbalistů Plzně ve čtvrtek v Evropské lize ve Vídni s Rapidem a v neděli v lize v Brně hodně mrzí reprezentačního stopera a kapitána Viktorie Václava Procházku. Ve Vídni do zápasu kvůli trestu po vyloučení na Villarrealu nezasáhl. O to více byl zdravě fotbalově nabuzen uspět v Brně, kam se přemístili fotbalisté Plzně už v pátek ze 120 kilometrů vzdálené Vídně. Jenže po minisoustředění prohráli 0:1.

Karel Krejčí, trenér Plzně

Zápas s Rapidem? Nejhorší minuty za mého působení v Plzni, litoval Krejčí

Vídeň - Když se fotbalisté Plzně dostali v důležitém duelu Evropské ligy na hřišti Rapidu Vídeň ve 12. minutě do vedení, zdálo se, že je to uklidní. Opak však byl pravdou. Podle trenéra Karla Krejčího dokonce v následujících minutách hráli nejhorší pasáž od jeho srpnového příchodu k týmu. Výsledkem bylo vyrovnání soupeře a nakonec prohra 2:3, která výrazně zkomplikovala postupové šance.

Michal Ďuriš z Plzně (vlevo) a Christopher Dibon z Rapidu Vídeň.

Plzeň padla ve Vídni a vzdálil se jí postup. Krejčí: Dostáváme hloupé góly

Vídeň - Fotbalistům Plzně se vzdalují jarní boje Evropské ligy. Viktoria se v rámci třetího utkání základní skupiny představila na půdě Rapidu Víděň. V utkání se sice dostala do vedení 1:0, nakonec ale po prohře 2:3 odjela s prázdnou. Český mistr je se třemi body na třetím místě a musí vyhrát zbylé tři duely, aby mohl pomýšlet na postup.

Michal Ďuriš

Plzeň čeká klíčový duel. Ďuriš věří, že střeleckou sérii protáhne i ve Vídni

Vídeň - Zlomový zápas, ve kterém se nesmí prohrát. Tak bere plzeňský fotbalista Michal Ďuriš čtvrteční utkání Evropské ligy na hřišti Rapidu Vídeň. Rakouský vicemistr vyhrál oba dosavadní zápasy ve skupině, a pokud by porazil i Plzeň, dostal by Viktorii do svízelné situace. Ďuriš ale věří, že si český mistr odveze z rakouské metropole alespoň bod.

nabrala ve středu dopoledne výprava Viktorie Plzeň k dnešnímu utkání proti Rapidu Vídeň. Snímek zachycuje na letišti zleva Ondřeje Vaňka, Jana Holendu, Daniela Koláře a Matúše Kozáčika.

Vídeň? Prátr, sacher a fotbal

Plzeň – Během čtvrtka do Vídně dorazí tisíce Plzeňanů. V rakouské metropoli se totiž od 21:05 hodin odehraje třetí zápas skupiny Evropské ligy (EL) – fotbalová Viktoria proti domácímu Rapidu. Jelikož mnohé fanoušky kromě fotbalu zajímá samotná Vídeň, Deník pro ně připravil rady na cestu, jak se pohybovat po městě, nebo tipy na nejzajímavější vídeňské výlety.

Atletico Chomutov (v bílém) - Rapid Ústí nad Labem 4:4.

Futsal: Atletico vzalo lídrovi bod gólem v poslední minutě

Chomutov - Nedaří se jim na soupeřových palubovkách, doma jsou ale králi. V posledním utkání Ústeckého krajského přeboru obrali futsalisté Atletika Chomutov v Městské sportovní hale o bodový zisk i lídra soutěže Rapid Ústí nad Labem. Pro hosty to byla po čtyřech výhrách první remíza v soutěži, Atletico zaokrouhlilo svůj stav na pět bodů po pěti zápasech.

Z utkání mezi TJ Start Tlumačov A a FK Staňkov.

Rychlé výsledky 41.

Domažlicko - V okresním derby v I. B třídě Tlumačov udolal Staňkov. Horšovskotýnské FC Dynamo mělo od 39. minuty výhodu o jednoho hráče v poli navíc, přesto s Rapidem prohrálo. Milavče už zase s Martinem Šotem v sestavě porazily rezervu Holýšova. Třetiligová Jiskra míří v neděli do Benátek nad Jizerou. 

Fotbalisté Stráže pod Ralskem.

Stráž jede na vítězné vlně, Mimoň opět padla

Liberecký kraj - Fotbalisté FK Stráž pod Ralskem jedou v krajské I. A třídě na vítězné vlně, což potvrdil zápas ve Stráži nad Nisou. Naopak se nedaří Mimoni, která potřetí za sebou prohrála.

Fotbal - Ilustrační foto.

Kraj: Horšovský Týn překvapil výhrou ve Vejprnicích

Plzeňský kraj – O víkendu bylo na programu deváté kolo fotbalového krajského přeboru. V bitvě mezi dvěma nejlepšími týmy soutěže musely rozhodovat až penalty. Rozvadov v nich byl nakonec úspěšnější než domácí Přeštice a odvezl si z jižního Plzeňska dva body. Sušice deklasovala domácí Rapid 5:0. Dařilo se i všem třem zástupcům Domažlicka. Týnské FC Dynamo se postaralo výhrou ve Vejprnicích o překvapení kola, konečně uspěl už i Holýšov v Lubech a domažlická Benfika doma přetlačila Lhotu.

Václav Procházka z Plzně (vlevo) a Samuel Castillejo z Villarrealu.

Kapitán Plzně Procházka: Soldado asi přesvědčil sudího, aby mě vyloučil

Villarreal /ROZHOVOR OD ZVLÁŠTNÍHO ZPRAVODAJE DENÍKU/ - Byl v jednom ohni, s útočníkem Villarrealu Robertem Soldadem svedl nespočet tvrdých osobních soubojů. Po jednom z nich kapitán Viktorie Plzeň Václav Procházka dostal deset minut před koncem druhou žlutou kartu a byl vyloučen. A minimálně v příštím utkání ve Vídni proti Rapidu bude svému týmu chybět.

Ilustrační foto

Skandál s emisemi se týká i Jihočechů

České Budějovice – Skandál jednoho z největších světových výrobců automobilů Volkswagen obletěl v uplynulých dnech celý svět. Podle dostupných informací německá automobilka údajně zhruba 
v posledních sedmi letech obcházela emisní měření, za což jí hrozí pokuta v řádech miliard korun.

Ilustrační foto

Přitažlivé derby: Lhota hostí Rapid

Plzeňský kraj – v osmém kole fotbalového krajského přeboru na sebe narazí mužstva, která to k sobě nemají vůbec daleko. Sokol Lhota, kometa posledních ročníků krajských soutěží, přivítá v sobotním šlágru letos velice silný Rapid.

Ilustrační foto

Skandál s emisemi se týká i Jihočechů

České Budějovice – Skandál jednoho z největších světových výrobců automobilů Volkswagen obletěl v uplynulých dnech celý svět. Podle dostupných informací německá automobilka údajně zhruba 
v posledních sedmi letech obcházela emisní měření, za což jí hrozí pokuta v řádech miliard korun.

Ilustrační foto.

Stará garda Černic dvakrát vyhrála

Plzeň – V plzeňské Lize starých gard vyhrál největší kandidát na vítězství, Černice, oba souboje s týmy z čela tabulky. V dohrávce zvítězily ve Vejprnicích a pak dokázaly přehrát Smíchov.

Tomáš Pergl v dresu SK Kdyně 1920 svedl s defenzivou Horažďovic mnoho soubojů.

Kraj: Holýšov i H. Týn neuspěly. Vyhrála pouze ´Benfika´!

Plzeňský kraj – Na osmi stadionech pokračovalo o víkendu kompletní sedmé kolo fotbalového krajského přeboru. Ve šlágru kola porazil Chotíkov exdivizní Sušici 3:2. Rozvadov si upevnil první příčku těsnou výhrou nad Lhotou. Vejprnice v derby prohrály
s Rapidem 1:3. Přeštice zdolaly rezervu Rokycan 2:0.