Kreativ

ŠTÍTEK: Škoda Rapid

Následky nehody u Velešína, při které řidič srazil chodce.

U Velešína na E55 srazil řidič chodce. Policie hledá svědky této nehody

Svědky, kteří viděli nebo na kameru zaznamenali střet osobního auta mezi Velešínem a Netřebicemi na silnici I/3 (E55) s chodcem, který šel patrně po nesprávné straně vozovky a byl v tmavém oblečení, hledá policie. „Chodec musel být po střetu převezen do nemocnice v Českých Budějovicích,“ doplnil policejní mluvčí Miroslav Šupík.

V pátek odpoledne prožil děsivé chvilky mladý řidič, který skončil u Pohory ve stromu. 19.1. 2024

Mladíček za volantem nezvládl zatáčku. Auto poslal do stromu, sebe do nemocnice

U hrůzostrašně vyhlížející nehody zasahovali v pátek záchranáři a policisté. Mladý, teprve osmnáctiletý řidič nezvládl jízdu na namrzlé vozovce a před Pohorou na Prostějovsku opustil se Škodou Rapid silnici. Nezvladatelná škodovka se zastavila po čelním nárazu do stromu. Zraněný řidič skončil v nemocnici.

Další nehodu evidují od nedělního odpoledne na křižovatce ohrozimské s Tichou prostějovští dopravní policisté. 15.10. 2023

Srážka na betonce u hřbitova. Senior nedal přednost, tři lidé v nemocnici

Nedělní podvečer nebyl šťastnou dobou pro řidiče dvou osobních vozidel na ´ohrozimské´, v křižovatce u mostkovického hřbitova. Osmasedmdesátiletý senior ve škodovce nedal na stopce přednost a a od Ohrozimi jedoucí čtyřicetiletý muž v Hyundai do něj napálil. Výsledkem byly dvě zraněné ženy a mladší řidič, kteří všichni skončili v prostějovské nemocnici.

Důvodem srážky dvou osobních vozidel u Smržic bylo nedání přednosti v jízdě.

Nedala přednost a další karambol na křižovatce u Smržic byl na světě

Nebezpečná křižovatka na hlavním tahu z Prostějova do Kostelce na Hané si vyžádala další nehodu. Řidička v Renaultu nedala přednost při vyjíždění od Smržic a vjela do dráhy od Kostelce jedoucí Škodě Rapid. Po srážce došlo ke zranění řidiče škodovky a škoda přesáhla čtvrt milionu korun.

Záchranná služba. Ilustrační foto

Nedaleko Makra se srazilo auto s autobusem. Čtyři zranění

U zastávky městské hromadné dopravy v plzeňské Regensburské ulici se ve středu odpoledne srazily osobní vůz a autobus. Od nehody, která se stala na komunikaci ve směru od kruhového objezdu u Makra, odvezli záchranáři tři zraněné osoby.

Policie. Ilustrační foto

Nabourali auta na parkovišti a ujeli. Hledají je policisté z Vyškovska

Hned dva provinilce, kteří nabourali auta na parkovištích a místo kontaktování majitelů vozů ujeli, hledají policisté z Vyškovska. „Mezi sedmou a jedenáctou hodinou dopoledne někdo poškodil Ford Focus modré barvy před obchodním domem Pepco v ulici Špitálská ve Slavkově u Brna,“ informovala o první události z tohoto pátku mluvčí policistů Alice Musilová.

Řidička byla zraněna a škoda je odhadnuta na 210 tisíc.

Strom padl u Kříší na jedoucí vůz

Šestatřicetiletá řidička Škody Rapid jela ve čtvrtek ráno od Vranovic na Kříše. U zámečku jí ale přeťal dráhu javor, který spadl přímo na vozidlo.

Cena ojetin v Česku výrazně vzrostla, kromě jednotlivců je začínají skupovat i střední či větší firmy.

Na levnější ojetiny zapomeňte. Auta budou dále zdražovat, čeká se i rok a půl

Trh s ojetými auty se téměř vymkl z kloubů. Dodávky nových vozů váznou, čeká se na ně dlouho, takže jejich místo zaujímají právě starší stroje. Poohlížejí se po nich dokonce i firmy, které by jinak daly přednost novým autům. Cena ojetin proto výrazně vzrostla a odborníci předpokládají, že tento trend se nezastaví ani letos.

Nehoda ve Velkomoravské ulici v Olomouci, 21. září 2021

Ve Velkomoravské se srazila tři auta

K nehodě tří vozidel vyjížděli v úterý před půl druhou odpoledne do Velkomoravské ulice olomoučtí dopravní policisté. Pětačtyřicetiletý řidič nákladního automobilu DAF s návěsem tam měl při přejíždění z levého do pravého jízdního pruhu ve směru k Tovární ulici narazit do automobilu Škoda Rapid.

Ilustrační foto.

Opilý zabil v protijedoucím autě spolujezdce, hrozí mu šest let za mřížemi

Až šestiletý trest odnětí svobody za usmrcení z nedbalosti, těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky, hrozí 28letému muži za fatální následky dopravní nehody, kterou způsobil na silnici I/50 mezi Starým Městem a Buchlovicemi 14. ledna krátce před půl šestou večer. Právě v těchto dnech totiž skončilo vyšetřování této tragédie, při které zemřel šedesátiletý muž.

Dopravní nehoda u Vlačic.

Karambol na křižovatce mezi Čáslaví a Vlačicemi: Škoda Rapid skončila v poli

/FOTOGALERIE/ K dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo ve čtvrtek 25. března v odpoledních hodinách. Šestačtyřicetiletý muž řídil osobní automobil značky Škoda Fabia a jel ve směru od obce Vlačice, přičemž chtěl projet rovně křižovatku ve směru na Čáslav. Pravděpodobně ale nerespektoval značku Stop a nedal přednost v jízdě osobnímu automobilu značky Škoda Rapid přijíždějící po hlavní komunikaci.

Vloupání do automobilu. Ilustrační foto.

Specialistu na auta může soud za mříže poslat na osm let

Zločin krádeže a přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Právě tak vyhodnotili benešovští kriminalisté skutky, jichž se dopustil před několika dny sedmadvacetiletý muž. „Co se týče jeho trestné činnosti, není žádným nováčkem,“ potvrdila mluvčí Policie ČR v Benešově Veronika Čermáková s tím, že byl minulosti několikrát soudně trestán a má také orgány vyslovený a proto stále platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

Ilustrační foto.

Policisté hledají svědka nehody

Policisté z dopravního inspektorátu vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo 13. ledna v 17.28 hodin na parkovišti před Kauflandem v Mostě. U zadní části lékárny tmavé vozidlo dvakrát narazilo do přední části zaparkovaného stříbrného vozidla značky Škoda Rapid.