Kreativ

ŠTÍTEK: Škoda Rapid

Ilustrační foto

Jiskra v poháru vyřadila rivala z Klatov

Plzeňský kraj – Brzy prohrávali, ale nakonec ze hřiště odešli jako vítězové. Fotbalisté Domažlic vyloupili v rámci 1. kola MOL Cupu půdu Klatov 4:1 a netrpělivě vyhlížejí soupeře do další fáze soutěže.

Kvůli nedání přednosti v jízdě naboural řidič pět aut.

V Kročehlavech způsobil řidič dodávky srážku pěti aut

Kladno /FOTOGALERIE/ - Ve středu dopoledne se v Kladně-Kročehlavech stala nehoda pěti vozidel. Dvaadvacetiletý řidič dodávky WV Crafter z Litoměřicka, naložené jogurty, který projížděl Polní ulicí na křižovatce s ulicí Kulhánkovou, si nevšiml, že není označena dopravními značkami, zapomněl na pravidlo pravé ruky a nedal přednost zprava jedoucímu modrému Renaultu Megane.

Jižní Morava prošla základní skupinou bez zaváhání a hladce zvítězila i ve čtvrtfinále. Ztroskotala až v semifinále, kde 1:2 po penaltách podlehla Olomouckému kraji. V boji o třetí místo pak porazila 2:1 Moravskoslezský kraj.

Jihomoravský výběr táhla znojemská ekipa se superstřelcem

Brno, Znojmo – V Brně se strhla Vechetománie. Těmito slovy shrnul dění na dětské olympiádě okolo znojemského fotbalového talentu Filipa Vechety trenér jihomoravského výběru Václav Dvořák. Čtrnáctiletý odchovanec klubu 1. SC Znojmo nasázel v šesti duelech devět branek a svůj tým dotáhl ke třetímu místu. „Na tribuně ho sledovala řada pozorovatelů z nejlepších domácích klubů. Nakonec odchází do Slovácka," povídal Dvořák, který ve Znojmě vede výběr do patnácti let.

Rapid Plzeň - Domažlice B

Benfika v Plzni loupila a zajistila si druhou příčku

Plzeň – Fotbalisté domažlické rezervy zvítězili v sobotním duelu 30. kola krajského přeboru na hřišti Rapidu Plzeň 3:0 a uhájili před dotírající Lhotou druhé místo v tabulce. Rapid zakončil nevyrovnanou sezonu pátou porážkou v řadě.

Lucie Kupilíková, kapitánka futsalového týmu SK Interobal Plzeň

Bojovnice Lucie. Milovaný fotbal jí nevzala ani těžká nemoc

Plzeň – Jestli má někdo v ženském futsalovém týmu Interobalu Plzeň právo nosit kapitánskou pásku, pak je to Lucie Kupilíková (na snímku). Ve svých teprve devětadvaceti letech má za sebou sebou tak silný příběh, že by vydal na román.

Ilustrační foto

Chotíkov udolal v derby tápající Rapid

Plzeňský kraj – Fotbalisté Chotíkova uspěli ve víkendovém duelu 28. kola na půdě Rapidu Plzeň 3:2 a připsali si tak šesté vítězství z posledních sedmi zápasů.

MAJITELÉ AUTOMOBILŮ Škoda Rapid se o víkendu sešli na letišti Hoškovice nedaleko Mnichova Hradiště.

OBRAZEM: Majitelé se pochlubili svými Rapidy

Mnichovo Hradiště - Majitelé automobilů Škoda Rapid se o víkendu sešli na letišti Hoškovice nedaleko Mnichova Hradiště. Na srazu bylo k vidění zhruba dvacet těchto škodovek, z toho tři pocházely z roku 1989.

Ze zápasu fotbalistů Holýšova s Rapidem.

Rozjetý Rapid prohrál v Holýšově

Holýšov – Čtyři kola před koncem sezony je to v dolní polovině tabulky krajského přeboru hodně zamotané. Doprovodit rezervu Rokycan do I. A třídy nikdo nechce a každý se chce vyhnout i nevyzpytatelné baráži. Vše navíc ještě mohou zkomplikovat Rokycany případným sestupem z divize…

Rokycany – Suverénně si počínají fotbaloví žáci FC Rokycany v krajském přeboru.

Žáci FC pokračují ve spanilé jízdě

Rokycany – Suverénně si počínají fotbaloví žáci FC Rokycany v krajském přeboru. Starší dosud nezaváhali a také ti mladší mají zaděláno na celkové prvenství!

Rapid Plzeň - Petřín Plzeň

Fotbalisté Rapidu obrali v derby vedoucí Petřín

Plzeňský kraj – Malé fotbalové překvapení se událo v sobotním plzeňském derby hraném v rámci 23. kola nejvyšší krajské soutěže. Vedoucí Petřín podruhé v sezoně ztratil, když z horké půdy Rapidu Plzeň bral jen bod za remízu 1:1.

Rapid Plzeň - Petřín Plzeň

Petřín poprvé na jaře klopýtl, na Rapidu bral jen bod

Plzeň – Fotbalisté Rapidu Plzeň remizovali v sobotním šlágru 23. kola nejvyšší krajské soutěže s vedoucím Petřínem 1:1. Na penalty pak zvítězili a kromě skalpu suverénního lídra si připsali cenné dva body.

Ilustrační snímek

Rapid přivítá v derby lídra

Plzeňský kraj – Bitva jako řemen. V sobotním utkání 23. kola nejvyšší krajské soutěže se mohou fotbaloví fanoušci těšit na atraktivní plzeňské derby mezi domácím Rapidem a lídrem z Petřína, tedy dvěma týmy prokazující nejlepší formu v jarní části sezony. Rapid v sedmi jarních soubojích zvítězil hned v šesti případech, Petřín je stoprocentní.

Ilustrační foto.

Rapid díky začátku snů udolal Přeštice

Plzeňský kraj – Forma jako hrom zastihla v úvodních šesti kolech jarní fáze krajského přeboru fotbalisty Rapidu Plzeň. Svěřenci trenéra Jaromíra Myslivečka porazili v sobotním duelu 21. kola Přeštice 3:1 a připsali si tak ve druhé polovině soutěže již páté vítězství.

Fotbal. Ilustrační snímek.

Hamry rozstřílely Rapid

Béčko Velkých Hamrů pokračovalo v soutěži I.A třídy na UMT v Břízkách. Jejich hřiště zatím není způsobilé.

Ilustrační foto.

Smršť! Petřín nasázel Přešticím osm gólů

Plzeňský kraj /Krajský přebor/ – To byla nemilosrdná gólová smršť. Fotbalisté vedoucího Petřína deklasovali v rámci 20. kola nejvyšší krajské soutěže Přeštice 8:1. Hattrickem se blýskli kanonýři Marek Vohrna a Václav Lisý.

Ilustrační foto.

A zase ten dvougólový Martínek

Pojizeří - Přesvědčivým vítězstvím v derby na hřišti Rovenska uhájili osmibodový náskok na čele tabulky I. A třídy fotbalisté Přepeř. Dvěma góly jistil jejich výhru jarní střelec Petr Martínek. Stejně jako domácí hráči, vyšel v 15. kole naprázdno i Košťálov, který nestačil na liberecký Rapid.

Nehoda na silnici I/35.

Nárazu nedokázala zabránit

Koclířov – Křižovatka na silnici I/35 zvaná Spáleniště je místem častých dopravních nehod. Jedná se odbočku z hlavního tahu na Svitavy. To se potvrdilo i v neděli krátce po osmé hodině večer.

Ilustrační foto.

Překvapení? Součástí lupu se stala i pistole

Choceň - Nečekanou kořist získal zloděj, který se 2. března vloupal v Chocni do osobního auta. Kromě peněženky s platebními kartami totiž sebral i pistoli se všemi doklady. Trest hrozí nejen zloději, ale tučná pokuta zřejmě nemine ani okradeného muže.

Ivan Bican.

Ivan Bican: Prostor k jednání je mezi řády statisíců a milionů

Praha - Ledy se hnuly a pojmenování fotbalové arény v Edenu na Stadion Josefa Bicana nakonec bude přece jen možné. Splní-li ovšem Slavia podmínky, které dá Ivan Bican, syn legendárního kanonýra, který je jediným žijícím členem rodiny a má tak veškerá práva na užívání jména Bican.

Ilustrační snímek

Doubravka rozstřílela Mýto

Plzeň – Prvním finalistou desátého ročníku fotbalového Memoriálu Josefa Ibermajera je domácí Senco. Doubravka v semifinále porazila Mýto vysoko 6:0.