Kreativ

ŠTÍTEK: Škoda Rapid

Ilustrační foto.

Tahač smetl osobní auto stojící před semaforem

Vatín – Vážná nehoda se stala před dopravním omezením mezi obcemi Vatín a Sazomín. Tahač s návěsem zezadu narazil do osobního auta stojícího před semaforem. Spolujezdce ze Škody Rapid musel s těžkým zraněním přepravit do brněnské nemocnice vrtulník.

Z utkání Tachov - Rapid

Tachov nadělil Rapidu pět gólů

Tachov – Rapid Plzeň byl dalším soupeřem FK Tachov v jarní části fotbalového krajského přeboru. Domácí potvrdili roli favorita a soupeře z krajského města poslali domů s pětigólovou nadílkou.

Krajský přebor Rapid Plzeň x Sušice

Sušice na Senku udolala Rapid

Plzeň – Fotbalisté plzeňského Rapidu nestačili v sobotním utkání 17. kola nejvyšší krajské soutěže na Sušici a s ex-divizním účastníkem prohráli po velkém boji těsně 0:1.

Škoda Auto India, ilustrační foto.

Škoda investuje v Indii další miliardy. Má převzít továrnu Volkswagenu v Pune

Automobilka Škoda Auto by měla v Indii investovat zhruba miliardu eur (přes 25 miliard korun) a převzít továrnu mateřského Volkswagenu v Pune. Plán na oživení v druhé nejlidnatější zemi světa má údajně interní název India 2.0, informoval web Autocar India. Škodovka už dříve oznámila, že má pro celý koncern VW vyvinout a vyrábět levné modely pro Indii a další rozvíjející se trhy. Vlajkovou lodí má být nové SUV.  

Snímky z utkání Tachov - Klatovy.

Tachov přehrál divizní Klatovy

Plzeňský kraj – Další cenné vítězství si v zimní přípravě připsali fotbalisté Tachova. Ve víkendovém duelu proti diviznímu celku Klatov zvítězili svěřenci trenéra Martina Knakala 4:1.  

Škoda Rapid (1984) a Škoda Rapid (1935).

Od Rapidu k Rapidu. Připomeňte si příběh slavného kupé od Škody

Přestože je dnes takto označován liftback a lehce nafouknutý hatchback, jméno Rapid má určitě mezi fanoušky mladoboleslavské značky takřka kultovní status. Škoda nám nyní připomíná samotné začátky Rapidu, který si nejčastěji pamatujeme hlavně díky známému kupé z 80. let.

Nehoda rapidu a motorky v Přerově

Řidička v rapidu srazila v Přerově motorkáře

Do přerovské nemocnice musel být v pondělí před pátou hodinou odpoledne převezen třicetiletý motocyklista, kterého zřejmě přehlédla na křižovatce ulic 9. května, Bří Hovůrkových, U Hřbitova a Ztracená řidička vozidla značky Škoda Rapid.

Malibu Mladá Boleslav - Olympik Mělník B

Slibné vedení nestačilo. Rezerva Olympiku znovu prohrála

Mělník – Šanci dotáhnout se na klidný střed tabulky propásli a vrátili se domů bez bodů. Futsalisté Olympiku Mělník B prohráli v šestnáctém kole druhé ligy na půdě Malibu Mladé Boleslavi 5:7 a spadli ve skupině západ na jedenácté místo. 

Konstantin Bazeljuk

Posila Zbrojovky udeřila. Bazeljuk sestřelil Austrii Vídeň

Vídeň, Brno – Osmý zápas zimní přípravy, osmá výhra v řadě. Fotbalisté brněnské Zbrojovky v úterý ve Vídni porazili domácí Austrii 2:0 a pokazili jí tak generálku před nedělním městským derby s Rapidem v rakouské lize. Dvěma zásahy skolila Austrii zimní posila Zbrojovky, ruský útočník Konstantin Bazeljuk. Brněnský klub v úterý odehrál dokonce dvě přípravná utkání. Druhá část A týmu doplněná o mladíky z juniorky remizovala 1:1 s druholigovým Hradcem Králové.

Roman Pivarník.

Prestižní příprava. Fotbalisté Zbrojovky vyzvou rakouskou Austrii Vídeň

Brno – Dohromady 24 mistrovských titulů, 27 triumfů v rakouském poháru a šest v superpoháru. Vizitka úterního soupeře fotbalistů Zbrojovky budí respekt. Brňané se od půl třetí odpoledně utkají se slavnou Austrií Vídeň v jejím tréninkovém centru. Pro rakouský celek jde o generálku na jarní část nejvyšší soutěže.

Fotbalisté Slovácka remizovali v nedělním přípravném utkání se slavným Rapidem Vídeň 1:1. Utkání se hrálo na tréninkovém hřišti známého Prátru. Foto: Deník/Stanislav Dufka

Slovácko veze z Prátru remízu. Super prověrka, řekl trenér Kordula

VIDEO / Fotbalisté Slovácka stejně jako rivalové ze Zlína remizovali se slavným Rapidem 1:1. Nejprve drtivý tlak rakouského favorita, poté tři velké příležitosti čtrnáctého týmu HET ligy, který dostal do vedení Jakub Petr. Ve druhém poločase srovnal krásnou střelou domácí Schwab.

Fotbalisté Slovácka (v bílých dresech) na umělé trávě v Uherském Brodě přehráli druholigové Vítkovice 4:0. Foto: Deník/Stanislav Dufka

Slovácko zrychluje hru. V přípravě zdolalo Vítkovice 4:0

Slušná hra ozdobená přímočarými akcemi, po kterých padly všechny čtyřmi branky, spousta dalších nevyužitých šancí a nakonec jednoznačná výhra 4:0. To je výsledek sobotního přípravného utkání fotbalistů Slovácka, kteří na umělé trávě v Uherském Brodě jasně přehráli druholigové Vítkovice a zvýšili si sebevědomí před blížícím se startem jarní části HET ligy.

Modelové portfolio Škody v roce 2017

Škoda slaví rekordní rok na českém trhu. Meziročně si polepšila o osm procent

V uplynulých dnech završila mladoboleslavská automobilka Škoda další rekordní rok na domácím trhu. Během dvanácti měsíců roku 2017 bylo na území České republiky zákazníkům dodáno celkem 95 tisíc vozů s okřídleným šípem ve znaku, což je o osm procent více než v loňském roce. Škoda si zároveň i nadále drží třetinový podíl na tuzemském trhu.  

Zahájení přípravy fotbalistů FC FASTAV Zlín.

První ostrý test. Zlín na úvod přípravy čeká slavný Rapid

Začátek přípravy i neoblíbené kondiční testy mají všichni ševci za sebou, nyní čeká zlínské fotbalisty první ostrá zkouška. Fastav zakončí první týden tréninku v Rakousku, kde se účastník základní skupiny Evropské ligy postaví slavnému Rapidu Vídeň. Atraktivní přípravný duel začíná v tréninkovém centru Ernsta Happela ve 14.30.

SVOU CESTU na sever, která začala v Mladé Boleslavi a vedla přes Prahu, Berlín a Rujánu do Stockholmu, má za sebou Škoda Karoq, mladší bratr Kodiaqa a nástupce Škody Yeti.

Kvasiny nestíhaly. Škoda kvůli vysoké poptávce vyrábí Karoq i v Boleslavi

/ANKETA, VIDEO/ Automobilka Škoda Auto svým novým SUV Karoq opět trefila do „černého“. O nejčerstvější model, který se může od ledna honosit titulem Auto roku 2018, je totiž enormní zájem. Dosud ho vyráběla jen v Kvasinách na Rychnovsku. Kvůli vysoké poptávce ale od nového roku zahájila výrobu i v Mladé Boleslavi.

Rapid Plzeň - Petřín Plzeň

Fotbalisté Rapidu jsou zpět

Plzeň – Začátkem října se dozvěděli, že již nadále nemohou využívat 'vlastní' fotbalové hřiště a s ním spojené zázemí ve sportovním areálu Lopatárna na Doubravce.

Ilustrační snímek

Zamčená auta otevřel zloděj notebooků bez poškození

Střední Čechy – Jedno parkoviště u nákupního centra, dvě stejné chyby – a dva notebooky jsou fuč. V obou případech šlo přitom o kvalitní počítače z kategorie dražších přístrojů. To jsou atributy dvou krádeží řešených policií, jejichž podobnost zřejmě není čistě náhodná. Ani časová souvislost. Na parkovišti v Obchodní ulici v Čestlicích na Praze-východ k nim došlo ve středu po setmění: přesně v době mezi 17.26 a 17.50.

Trenér Martin Steinbrücker.

Po složitém začátku jsme s pátou příčkou spokojeni

Domažlice – V minulé sezoně fotbalisté rezervy domažlické Jiskry atakovali postupové příčky do divize. Po letním odchodu několika opor se s napětím čekalo, nakolik se jim podaří úspěch zopakovat. Začátek nové sezony byl hodně složitý, ale Benfika nakonec přezimuje na páté příčce krajského přeboru, což je slušný výsledek. 

Ilustrační foto

Zraněného odvezla záchranka, viník nehody ujel

Beroun – Ujetí od dopravní nehody patří k nejzávažnějším dopravním přestupkům. Řidič, který od nehody ujede a policie ho vypátrá, přijde v rámci dvanáctibodového systému o sedm bodů a dostane blokovou pokutu tisíc korun.